Şimdi Ara

THL T100 Iron Man 5 inç MTK6592 8 Çekirdek 2GB 32GB Maymun Kral 2 :) (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
855
Cevap
11
Favori
41.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alainn

Miui 1 gün bile kullanmadım o yüzden birşey diyemiyecem. Ayrıca cihazı sattım miu3 aldım bekliyorum :)

:) ne kadara sattınız?
  • 850 lira
  • quote:

850 lira

Iyi fiyat hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Ali

quote:

850 lira

Iyi fiyat hocam

Neresi iyi fiyat? 300 dolarlık telefonun 2. eline ne zaman 850 iyi oldu?
  • xxSpecter kullanıcısına yanıt
    Alan kişi zorla aldı bende bu fiyat dedim kabul etti, kazıklamışım muamelesi yapman hoşmu sence ?
  • Jiayu g4s 1gb ram3000 mpa 4gb rom 600tl ankara elden teslim verilir

• bu telefon güzelmiş. getirtebilecek olan var mı? bu özelliklerde başka telefon bulamadım
  • ggursel G kullanıcısına yanıt
    gürsel kusura bakma daha yeni gördüm.framaroot ile olmadı.baidu root diye bir program indirdim.onunla oldu
  • hasan0263 H kullanıcısına yanıt
    link verebilir misiniz? Nasıl yapılacağını gösteren bir doküman da var mıdır?
    baiduRoot_2001.apk diye bir şey var. Bunu mu kullandınız? Bunun için sanırım internet bağlatsı da gerekiyor. İngilizcesi var mı acaba?
    Bu çince.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ggursel -- 27 Haziran 2014; 11:51:24 >
  • THL T100s root yapma

http://androidxda.com/download-root-genius

Bu linkte kesin çözüm var. Alttaki yorumlara bakılırsa THL T100s için deneyen ve başarılı olan 3-4 kişi var. Yalnız PC bağlantısı gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ggursel -- 27 Haziran 2014; 14:17:14 >
  • cihazım nihayet geldi arkadaşlar daha sim takmadım hemen rotlayıp yedeğini aldım orjinal romun şimdi bi rom yükleyip sonra kullanmaya başlayacağım
    ilk izlenimim cihaz süper
  • murat3206 M kullanıcısına yanıt
    Nasıl rootladığınızı da söyleyin de biz de öğrenelim :)
  • ggursel G kullanıcısına yanıt
    googleye vrot english yazıp indirin pcye kurun programı açın cihazı pc ye bağlatyıp vrootdaki yeşil tuşa basın bu kadar :)
  • murat3206 M kullanıcısına yanıt
    :)
    PC olmayan bir yöntem yok mudur?
  • Varmis ama Ben bilmiyorum

• telefonla birlikte nfc diye bir kart geldi ne işe yaradığını bilen varmı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat3206

cihazım nihayet geldi arkadaşlar daha sim takmadım hemen rotlayıp yedeğini aldım orjinal romun şimdi bi rom yükleyip sonra kullanmaya başlayacağım
    ilk izlenimim cihaz süper

hayirli olsun gule gule kullan.telefonu rootlamaktaki amac nedir.daha dogrusu soyle sorayim.telefona direk kartimizi takip kullanmaya basliyamiyormuyuz.extradan rootlama yapmakmi gerekiyor

• anka0658 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim darısı tüm bekleyenlere tabiki direk kartı takıp kullanabilirsin (en azından bir hafta) sonra imei kayıtlı değil diye kapanır. ROotlama işi başka.
    Şöyle anlatayım kısaca telin her yerini mıncıklamak için rootlamak gerekiyor. değilse sadece fabrikanın izin verdiği kadar kurcalayabilirsin rootlayınca telin hakimiyeti tamamen sende oluyor. değişik roomlar kurmak için rootlamak gerekli ama garantiden çıkar tel hoş çıkmasa sanki servisi vaR türkiyede .)
  • Nfc near field communication denen bir yakın iletişim protokolüdur. Bluetooth benzeri ama daha kısa mesafelerde kullanılır. Telefondan biraz bahseder misiniz?

• Telefon genelde ZOPO ile kıyaslanıyor ama tasarım olarak Zopo 'dan daha özgün . Malzeme kalitesi olarak da ZOPO dan daha üstün. Ben de THL 100s kullanıyorum ve Rom yüklemek istiyorum ama nasıl yapılır henüz bilmiyorum.. Bilen bir arkadaş detaylıca anlatırsa pek makbule geçer :)
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.