Şimdi Ara

THL W8 MTK6589 KULLANANLAR VE ALMAK İSTEYENLER (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
700
Cevap
10
Favori
50.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kadiratesdagli

quote:

Orijinalden alıntı: simitii

quote:

Orijinalden alıntı: ozkan1979

quote:

Orijinalden alıntı: muratzilla

quote:

Orijinalden alıntı: ozkan1979

quote:

Thl w8s için costum rom cıktı.
    Deneyeceğim ama internet şimdilik yok
    Deneye bilecek arkadaşlar
    N é é d r o m. C o m
    Adresinden bulabilirsiniz

link atsana ustam

http://www.needrom.com/?s=w8s&sa=search&scat=22

bu rom hakkında video bulabilirmiyiz acaba

Thl w8s de Miui Romu denedim. Bana stock romdan daha iyi gibi geldi ama yapıları çok farklı...

costum rom harici veya telefonun hafızasına ekliyorum. açma tuşu+ses yukuru tuşu ile cwm ye giriyorum. ama kurulum olmuyor. siz nasıl yüklediniz??

Ben Miui 3.9.30 sürümünü yüklemiştim. Şimdi yeni sürümü çıkmış. Linki altta var. Anladığım kadarıyla cwm yi kurmuşsun. İndirdiğiniz dosyayı(zip halinde) direk hafızaya attıyorsun. Sonra wipe ları yapıp install zip for sdcard diyorsun. Dosyayı listeden bulup,seçiyorsun. Sonra yes diyip kurulumu başlatıyorsun. Bitince tel i yeniden başlatıyorsun. Aynen bu şekilde yükledim. 3.9.30 sürümünde bazı sorunlarla karşılaştım. beni rahatsız etti. Daha sonra beyond için olan gravity rom u kurdum. Onda da kasılmalar oluyordu. En son stock rom u geri yükledim. Apex launcherla bereber akıcı şekilde kullanıyorum. Sorunsuz...

• Satılık kutusunda mtk 6589t 1.5 Ghz beyaz 2Gb RAM 32 GB ROM THL W8s..
    Ekran gorilla glass 3 olsada bir ekran filmi, flip case, bir ekstra batarya, şarj aleti kutuda.

Fiyat 740

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba ,
    Sanalpazardan bir THL W8 4GB Tlf Aldım.
    Elimde birde 32 GB Team Class 10 Hafıza Kartı Var.
    Telefonun tüm uygulamalar ve fotolarını , 32.GB Hafıza kartına Tanımlamak istiyorum.
    Ne Yapmam Lazım..?
  • karacicek kullanıcısına yanıt
    ayarlar depolama ön tanımlı diski sd kart olarak seçin tercih edilen yükleme konumunuda dahili cihaz depolama yaparsanız olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksuueo

quote:

Orijinalden alıntı: stentor

quote:

Orijinalden alıntı: Darklaw34

arkadaşlar 600 tl bütçem var sizce thl w8 mi thl w200 mü yoksa zopo c2-3 mü bu konuda yardımlarınızı bekliyorum acil telefon almam gerek ???

jiayu g4 te olabilir.

kardeşim JİAYU G4 Advanced veya THL W8S veya ZoPo 980 Upgradet modellerinden istediğini alabilirsin. çok ufak tefek farkları var. birbirlerinden olan farklarını incele ve şekil olarak hangisi sana daha yakınsa onu al. zopo da ota otg var thl de yok jiayu bilmiyorum tam :D unuttum daha doğrusu ne nedir ne değildir. Zopo yu tercih edersen 325$-350$ gözden çıkaracaksın. malum dolarda uçtu. yani kısacası önceliklerini belirle ona göre al telefonu şarj dersen jiayu :D otg ota dersen zopo ekran dersen thl gibi.. şimdiden hayırlı olsun.

arkadaşlar bi akıl verin bana :S

bu hk postla gelecek olan w8s takıp nosuyla baktıgımda (ptt) müşteriden alınmıştır yazıyor. ama kendi sitesinden (hkpost mail tracking) 05.09.2013 tarihinde yola çıkmıştır diyor. ptt de baskada bişey yazmıyor.

china post ile gelen mp3 ise yurtdısından tr gırıs yaptı. ptt nın y.içi bölümünde;
    sadece " 1.
    Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
    10/09/2013 11:19:17 "

yazıyor ama nette baska örneklere bakıyorum gümrük fln fln yazıyor hepsinde bnm kargo şimdi gümrükten geçtimi yksa ben kucaklara geldimde yakında gümrüğe mi çağırırlar anlamadım bişey..? yoksa hk post güncellemeleri geç yapıyorda iki kargoı aynı anda tr ye girdide telefon la beraber mi takıldı aynı anada mı gelecek..

bişey yazsın biri ptt kargo yu basacam yoksa :D

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: stentor

quote:

Orijinalden alıntı: Darklaw34

arkadaşlar 600 tl bütçem var sizce thl w8 mi thl w200 mü yoksa zopo c2-3 mü bu konuda yardımlarınızı bekliyorum acil telefon almam gerek ???

jiayu g4 te olabilir.

kardeşim JİAYU G4 Advanced veya THL W8S veya ZoPo 980 Upgradet modellerinden istediğini alabilirsin. çok ufak tefek farkları var. birbirlerinden olan farklarını incele ve şekil olarak hangisi sana daha yakınsa onu al. zopo da ota otg var thl de yok jiayu bilmiyorum tam :D unuttum daha doğrusu ne nedir ne değildir. Zopo yu tercih edersen 325$-350$ gözden çıkaracaksın. malum dolarda uçtu. yani kısacası önceliklerini belirle ona göre al telefonu şarj dersen jiayu :D otg ota dersen zopo ekran dersen thl gibi.. şimdiden hayırlı olsun.

arkadaşlar bi akıl verin bana :S

bu hk postla gelecek olan w8s takıp nosuyla baktıgımda (ptt) müşteriden alınmıştır yazıyor. ama kendi sitesinden (hkpost mail tracking) 05.09.2013 tarihinde yola çıkmıştır diyor. ptt de baskada bişey yazmıyor.

china post ile gelen mp3 ise yurtdısından tr gırıs yaptı. ptt nın y.içi bölümünde;
    sadece " 1.
    Torbaya Eklendi - İSTANBUL(AVR)(İST.ULUSLARARASI PİM)
    10/09/2013 11:19:17 "

yazıyor ama nette baska örneklere bakıyorum gümrük fln fln yazıyor hepsinde bnm kargo şimdi gümrükten geçtimi yksa ben kucaklara geldimde yakında gümrüğe mi çağırırlar anlamadım bişey..? yoksa hk post güncellemeleri geç yapıyorda iki kargoı aynı anda tr ye girdide telefon la beraber mi takıldı aynı anada mı gelecek..

bişey yazsın biri ptt kargo yu basacam yoksa :D

fotografları da ekledım umarım duzgun cıkar

• rom buldum
    şimdilik 4. denediğim rom
    en ideali bence bu :)

JellyBean 4.2.2 Rom (samsung style)
    http://www.adrive.com/public/dnyng7/ThLW8s_S4Pao_v2.1_aroma.zip
  • ksuueo K kullanıcısına yanıt
    PTT'deki kayıt birkaçgün öyle kalıyor. Paket büyük ihtimalle bugün yarın gelir.
    Benim son gelen paket Cuma günü aktarım merkezine geldi Cumartesi torbaya eklendi Pazartesi ben gidip ilçedeki kargo dağıtım şubesinden aldım.
    Diğer paket yola çıkmamış görünüyor. Sıkıntı yapmaya gerek yok. Sabırla beklemek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ybektas55

Benim son gelen paket Cuma günü aktarım merkezine geldi Cumartesi torbaya eklendi Pazartesi ben gidip ilçedeki kargo dağıtım şubesinden aldım.
    Diğer paket yola çıkmamış görünüyor. Sıkıntı yapmaya gerek yok. Sabırla beklemek lazım.

Herhalde geçti gümrükten değil mi? daha fazla arayıp kıllandırmıyayım kargodakılerı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksuueo -- 12 Eylül 2013; 17:00:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bariton21

ayarlar depolama ön tanımlı diski sd kart olarak seçin tercih edilen yükleme konumunuda dahili cihaz depolama yaparsanız olacaktır.

Çok Teşekkür Ederim.
    Akşam Deniyecem. Bu Kadar Kolay Olacağını hiç düşünmemiştim.
    Rom felan Atmak Lazım gibi şeyler bekliyordum açıkçası.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ybektas55

Herhalde geçti gümrükten değil mi? daha fazla arayıp kıllandırmıyayım kargodakılerı :D

arkadaşlar mp3ler geldi.. yakın zamanda da usb kablo tedarik edip 20TL den satacağım :D 2-3 tane gerisini kuzenlere ve arkadaslara hediye edeceğim.. totalde kargo çıkışından 7 gun sonra elime geçmiş oldu ürünler (china post) siparişten sonra 11 gun surdu ödeme için 24 saat geri sayım dahil.. fıkrını paylaşan ve yardımcı olan herkese tşkler.. şimdi de (hk post) telefonu bekleyeceğiz bakalım :D

• quote:

arkadaşlar mp3ler geldi.. yakın zamanda da usb kablo tedarik edip 20TL den satacağım :D 2-3 tane gerisini kuzenlere ve arkadaslara hediye edeceğim.. totalde kargo çıkışından 7 gun sonra elime geçmiş oldu ürünler (china post) siparişten sonra 11 gun surdu ödeme için 24 saat geri sayım dahil.. fıkrını paylaşan ve yardımcı olan herkese tşkler.. şimdi de (hk post) telefonu bekleyeceğiz bakalım :D

hayırlı olsun

china post 7 günde

ben bir adet singapur postası (13 dolar ek ücret) bir adet de ems (20 dolar ek ücret) ile sipariş verdim. sp ile verdiğim sipariş 5. gününde ve daha bugün yola çıkacak-mış. 7 günde gelseler öpüp başıma koyarım

• quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

quote:

hayırlı olsun

china post 7 günde

ben bir adet singapur postası (13 dolar ek ücret) bir adet de ems (20 dolar ek ücret) ile sipariş verdim. sp ile verdiğim sipariş 5. gününde ve daha bugün yola çıkacak-mış. 7 günde gelseler öpüp başıma koyarım

hocam tamamen şans işi bnce muhtamelen yurtdısı cıkıs seferıne denk geldi tam beklemeden cıktı :D sözde hk post daha hızlı hala çinde aynı gun verıldı. ikisid ayın 5 de teslim edilmiş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksuueo -- 12 Eylül 2013; 17:39:56 >

• adres telefon falan çizseydin bari üstünü
  • quote:

adres telefon falan çizseydin bari üstünü

forumdaki arkadaşlara da güvenemeyeceksek artık :D sorun olmaz.. belki canı sıkılıp çay içip sohbet etmeye gelmek isteyen olur :D
  • quote:

quote:

forumdaki arkadaşlara da güvenemeyeceksek artık :D sorun olmaz.. belki canı sıkılıp çay içip sohbet etmeye gelmek isteyen olur :D

bence sen yine de çiz

forum sahtekar dolu
    ayrıca üye olmayan da okuyabiliyor. bir milyon üye + 5 milyon üye olmayanın içinde binlerce dansöz vaaaarrr

• quote:

quote:

quote:

bence sen yine de çiz

forum sahtekar dolu
    ayrıca üye olmayan da okuyabiliyor. bir milyon üye + 5 milyon üye olmayanın içinde binlerce dansöz vaaaarrr

nasıl siliyoruz :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

bence sen yine de çiz

forum sahtekar dolu

nasıl siliyoruz :D

sildim tamamdır :D

• quote:

rom buldum

Bu romu bende samsung galaxy s4 çakması mtk6589 çipsetli telefon var ona yükleyebilirmiyim ?
  • quote:

rom buldum

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=45523072

Bunu denediniz mi?

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.