Şimdi Ara

THL W8 MTK6589 KULLANANLAR VE ALMAK İSTEYENLER (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
700
Cevap
10
Favori
50.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: foseptikons

quote:

Orijinalden alıntı: ksuueo

arkadaşlar bi yardımcı olun bana sonunda hk postta bi gelişme oldu ama süreç çok tuhaf geldi bana sadece müşteriden alındı var sonra torbaya eklendi var tr gırdı yolda zart surt yok hiç bı bakıverın..
     THL W8 MTK6589 KULLANANLAR VE ALMAK İSTEYENLER

hocam yukardakı gonderı musterıden alınmıstıra takıldınız sanırım dogrumu?

eger cevabınız "evet ona takıldım ise" :öyle yazmasının sebebini tam bilmemekle birlikete cinliler gecmesini kaloylastırmak ıcın kendısını müşteri sizide satıcı gosterıyor olabılır yanı ortada bır sorun yok urun elınıze ulasır bendede aynı sekılde yazıyordu

Ceviri hatasi o. Client i musteri diye cevirmisler, ki musteri anlamida tasir ancak burda musteri diyince anlam sapmasi olmus. Cinli satici postayi gonderirken postahanenin clienti olur yani musterisi. Boyle ufak seylere kafa yormayin bosuna.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben gps i sorunsuz kullandım. Her yerde sorunsuz bağlanıyor. Yalnız bazen yolda giderken yalnış gösteriyor sonradan düzeltiyor...
  • Arkadaşlar; THL W8 kullanıyorum, Benim şu an takıntım Turkcell Mobil TV seyretmek, Benim kaldığım nokta şu imei eski model bir philips telefondan atadım Turkcell Mobil TV android uygulamasını indirdim, başlangıç paketini WİFİ den kullandırıyor sorun yok. Çözemediğim durum şu Turkcell mobil Tv standart pakete üye olmak istediğinde Telefonunuz uygun değil mesajı alıyorum. Bir arkadaş uyumlu bir telefondan üyelik mesajı gönder dedi onuda uyumlu bir tabletten yaptım, ama olmuyor imei olarak tanımlıyorlar başlangıç paketini WİFİ den kullanıyoruz sorun yok ama kota düşmeyen standart paketi ne üyeliğini alabildim nede kandırmayı başaramadım Bu konuda yardımlarınız bekliyorum hiç deneyn konuyu başarabilen ilgilenen arkadaş varmı?
  • 4 kasımda Türkiyeye geliyorum. Gelirken 2 hafta kullandığım Thl W8 Beyond (Full HD, MTK6589T, 1gb ram, 16gb rom) telefonu ve aynı telefonun sıfır kutusunda olanı olmak üzere 2 tane W8 Beyond (ve başka telefonlar) getiriyorum.

Kullanılmış (ama tertemiz) W8 Beyond'un fiyatı 550 TL
    Sıfır W8 beyond'un fiyatı 630 TL

İkiside full kutulu, deri kapaklı kılıf, ekran koruyucu vs ile gelmekte. İkisinede GravityMod 3.0 custom rom kurup (gelmiş geçmiş en iyi THL Custom romu) öyle yollayacağım.

Şimdiden yazıyorum ki bu telefonları yurtdışından getirmeyi düşünen ancak gümrük riskine girmek istemeyen olursa az daha sabretsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rcnqxq

Arkadaşlar; THL W8 kullanıyorum, Benim şu an takıntım Turkcell Mobil TV seyretmek, Benim kaldığım nokta şu imei eski model bir philips telefondan atadım Turkcell Mobil TV android uygulamasını indirdim, başlangıç paketini WİFİ den kullandırıyor sorun yok. Çözemediğim durum şu Turkcell mobil Tv standart pakete üye olmak istediğinde Telefonunuz uygun değil mesajı alıyorum. Bir arkadaş uyumlu bir telefondan üyelik mesajı gönder dedi onuda uyumlu bir tabletten yaptım, ama olmuyor imei olarak tanımlıyorlar başlangıç paketini WİFİ den kullanıyoruz sorun yok ama kota düşmeyen standart paketi ne üyeliğini alabildim nede kandırmayı başaramadım Bu konuda yardımlarınız bekliyorum hiç deneyn konuyu başarabilen ilgilenen arkadaş varmı?

ARKADAŞLAR BU KONUDA BİLGİSİ OLAN VEYA YARDIMCI OLAN İLGİLENEN KİMSE YOK MU?

• quote:

Orijinalden alıntı: simitii

Ben gps i sorunsuz kullandım. Her yerde sorunsuz bağlanıyor. Yalnız bazen yolda giderken yalnış gösteriyor sonradan düzeltiyor...

bunu nasıl başardın ben GPS ile bir türlü baglanamıyorum ama neti açtıgımda hemen buluyor

gps ile bekleme süresi nedir ben 10 dakikadan fazla bekledim hala baglanmadı avea kullanıyorum bununla alakası olabilirmi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkyanar

Alarm sesini degistirmeyi basardim. İstedigin sesi telefon hafizasinda ringtones klasorune tasi. Alarm sesleri arasinda gozukmeye basliyor. Ancak su kulaklik isi sikinti. Kendi kulakligi disinda denediklerimde ses tek kulaktan geliyor. Yani mono calisiyor. Kulakligin mikrofon uzerindeki dugmesine basili tutinca stereo oluyor. Siz denediniz mi?

mesaj sesini degiştirebiliyormusun peki bununda o yönteme benzer uygulaması mutlaka vardır mesaj sesini degiştirmek çok istiyorum
  • Arkadaşlar bende 10 gün kadar önce aldım bu telefonu.Henüz ulaşmadı elime.Uzun süredir kullanan arkadaşlar telefon hakkında neler düşünüyor şuanda acaba?Telefon geldiği zaman nelere bakalım ilk önce?
  • CheckVizoR kullanıcısına yanıt
    alıştıkça bayılacaksın, sorunsuz, bendeki 2 gb ram thl w8s.
    hayırlı olsun güzel seçim .. özellikle sana ne lazımsa telefonda özellik olarak onu kontrol et. herkesin beklentisi farklı.
  • ozkan1979 kullanıcısına yanıt
    Ayni islem ile mesaj sesini de farkli kullaniyorum. Ben sadece alarmda takili kalmistim. Digerlerinde zaten sorunum yoktu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadiratesdagli

yeni miui rom çıktı

MIUI3.9.20.MultiLang
    Arkadaşlar anca yazabildim.. kabaca aklıma geldikçe yazacağım.. sorularınız varsa cevaplarım.. Rom yuklemedım orjınal haliyle..

THL w8s.. yan tuşların uzerinde veya cevresınde ne tuşu oldugunu belirten ibareler yok (ses kısma/yukseltme ve on/off/kilid düğmeleri) plastik ve beyaz tuşlar gri olabilirdi her neyse tuşlar sıkıntısız çalışıyor bu yeterli :D

Ekran cam gibi hd video seyri güzel.. (1080P)
    şarj en çok tartışılan konu 2 gün gidiyor 3g yok arada sırada (buldukça wifi), günde 30-40dk telefondan konusma boşta kaldıkca (30dk ort.) oyun oynama dr.driving/ real racing3 / subway surf bide tabi sürekli bi yerlerini kurcalıyorum eklıyorum tasıyorum vs. 2 gun gıdıyor " RAHAT "

antutu 15521 ama fps düşük romla 16500+ görür diye düşünüyorum.. kasa güzel öle çıt kırıldım değil yani ses çıkışı bence kısık ama ayarlanabilir diye düşünüyorum " engineer mode " üzerinden..

kamera gündüz fenaa.. fakat akşamları kalite düşüyor. video denemedim. gören herkes beğendi. samsung kapak uydurup 1300-1500 TL arası satılası bir cihaz :D almak isteyen arkadaslara yardımcı olabılırım..

sorularınız varsa cevaplarım.. birde wifi çok güzel çekiyor laptopların görmediği/çekmediği modemleri görüp bağlanıyor..

• quote:

Arkadaşlar anca yazabildim.. kabaca aklıma geldikçe yazacağım.. sorularınız varsa cevaplarım.. Rom yuklemedım orjınal haliyle..

THL w8s.. yan tuşların uzerinde veya cevresınde ne tuşu oldugunu belirten ibareler yok (ses kısma/yukseltme ve on/off/kilid düğmeleri) plastik ve beyaz tuşlar gri olabilirdi her neyse tuşlar sıkıntısız çalışıyor bu yeterli :D

şarj en çok tartışılan konu 2 gün gidiyor 3g yok arada sırada (buldukça wifi), günde 30-40dk telefondan konusma boşta kaldıkca (30dk ort.) oyun oynama dr.driving/ real racing3 / subway surf bide tabi sürekli bi yerlerini kurcalıyorum eklıyorum tasıyorum vs. 2 gun gıdıyor " RAHAT "

antutu 15521 ama fps düşük romla 16500+ görür diye düşünüyorum.. kasa güzel öle çıt kırıldım değil yani ses çıkışı bence kısık ama ayarlanabilir diye düşünüyorum " engineer mode " üzerinden..

kamera gündüz fenaa.. fakat akşamları kalite düşüyor. video denemedim. gören herkes beğendi. samsung kapak uydurup 1300-1500 TL arası satılası bir cihaz :D almak isteyen arkadaslara yardımcı olabılırım..

sorularınız varsa cevaplarım.. birde wifi çok güzel çekiyor laptopların görmediği/çekmediği modemleri görüp bağlanıyor..

fotograf yukleyemiyorum :S

• quote:

quote:

fotograf yukleyemiyorum :S

@stentor, @ozkan1979, @simitii, @foseptikons, @evandro42
     THL W8 MTK6589 KULLANANLAR VE ALMAK İSTEYENLER

• ksuueo K kullanıcısına yanıt
    hocam tesekkur ederız bılgılendırmeler ıcın aydınlattınız bızı fotoraf kalitesi fena degil dediginiz gibi
  • Arkadaşlar yeni rom buldum. Temassız hareket ve s4 tema
    Akşam adresi göndereceğim

• quote:

hocam tesekkur ederız bılgılendırmeler ıcın aydınlattınız bızı fotoraf kalitesi fena degil dediginiz gibi

Hdr çekim çok daha iyi fakat hiç titretmemek gerekiyor,

• hayırlı olsun

ThLW8s_S4Pao_v3.0.2
  • quote:

quote:

Hdr çekim çok daha iyi fakat hiç titretmemek gerekiyor,

dogrudur hocam sızın adınızıa sevındım
  • quote:

hayırlı olsun

ThLW8s_S4Pao_v3.0.2

ekran görüntüsünü gösteren resim varmı bu rom da
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkan1979

quote:

hayırlı olsun

ThLW8s_S4Pao_v3.0.2

ekran görüntüsünü gösteren resim varmı bu rom da

yok ama denedim.
    tavsiye ederim.
    değerlendir bence :)
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.