Şimdi Ara

THL W8 MTK6589 KULLANANLAR VE ALMAK İSTEYENLER (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
700
Cevap
10
Favori
50.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: simitii

quote:

Orijinalden alıntı: kadiratesdagli

rom buldum
    şimdilik 4. denediğim rom
    en ideali bence bu :)

JellyBean 4.2.2 Rom (samsung style)
    http://www.adrive.com/public/dnyng7/ThLW8s_S4Pao_v2.1_aroma.zip

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=45523072

Bunu denediniz mi?

telefonumda 2 gündür yüklü :)

• arkadaşlar rom yüklemeyi anlatan video resimli anlatım yokmu thl w8s rom yüklemek istiyorum yanlış bişey yapmaktan korkuyorum
  • Arkadaşlar bende bugün telefonu sanalpazar üzerinde satan bir arkadaş vasıtası ile sipariş ettim.İnşALLAH hakkımızda hayırlısı artık :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkan1979

arkadaşlar rom yüklemeyi anlatan video resimli anlatım yokmu thl w8s rom yüklemek istiyorum yanlış bişey yapmaktan korkuyorum

merhaba,
    akşam sana internetten destek vereyim. msn adresini bana pm olarak at.
  • arkadaşlar miui , s4 ve orjinal rom denedim.

bugün sabah orjinal rom için yeni bir düzenleme buldum. ama zip olarak değil backup olarak . akşam linki paylaşacağım.
    orjinal rom üzerine + cwm + root eklemişler ayrıca gereksiz bir kaç uygulamayıda kaldırmışlar. orjinal sürüme sadık kalarak . antutu puanı 15565 :)
    kolay gelsin.
  • https://mega.co.nz/#!3wwxlKDR!J9j2oF3dBXYml8wysWfzmG1ade9Xd3dQN24tlcqKF7Y

1 arkadaşlar indirdiğiniz zip dosyasını zipten çıkartın
    2 telefonumuzun hafızasına clockwordmod klasörü oluşturalım. sonra backup klasörünü bu klasörün içine açalım
    3. CWM moduna almak için güç tuşu ile birlikte ses arttırma tuşuna basalım
    4 backup / restore ( Geri yükleme yedekleme ) alanına girelim
    5 yedek dosyasını seç
    5.yeniden başlat

hayırlı olsun
  • Merhaba, cihazi yurtdindan anar hangi siterden ve nasil bir sekilde kargolattiklarini yazabilirlermi.Bende almayi dusunuyorum fakat,gumruge takilma riski beni dusunduruyorr.Simdiden cevapariniz icin tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bi yardımcı olun bana sonunda hk postta bi gelişme oldu ama süreç çok tuhaf geldi bana sadece müşteriden alındı var sonra torbaya eklendi var tr gırdı yolda zart surt yok hiç bı bakıverın..
     THL W8 MTK6589 KULLANANLAR VE ALMAK İSTEYENLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksuueo

arkadaşlar bi yardımcı olun bana sonunda hk postta bi gelişme oldu ama süreç çok tuhaf geldi bana sadece müşteriden alındı var sonra torbaya eklendi var tr gırdı yolda zart surt yok hiç bı bakıverın..

dua et bizim arkadaşın ki gibi tlf diye işaretlemesinler. yoksa sorun olmaz.

• herkese merhaba. thl w8 ile dün itibari ile kervana katıldım bende. daha önceki cihazım gm discovery idi. w8 çok hoş ancak şöyle bir problemi çözemedim. 8gb hafıza kartını cihaza taktım galeride sıkıntı yok ancak sd karttaki mp3 dosyalarını ne cihazın stock player ında nede yüklediğim winamp ta bulamıyor. bununla ilgili bir fikriniz var mı acaba. yani rom bellek 4gb. eğer mp3 leride orada saklamamız gerekecek ise sd kartın ne anlamı olacak ki. bir de alarm için melodi atamanın bir yolu yok gibi gözüküyor. ya da bunu başaran var mı aranızda. şimdiden teşekkürler
  • quote:

arkadaşlar bi yardımcı olun bana sonunda hk postta bi gelişme oldu ama süreç çok tuhaf geldi bana sadece müşteriden alındı var sonra torbaya eklendi var tr gırdı yolda zart surt yok hiç bı bakıverın..

hocam yukardakı gonderı musterıden alınmıstıra takıldınız sanırım dogrumu?

eger cevabınız "evet ona takıldım ise" :öyle yazmasının sebebini tam bilmemekle birlikete cinliler gecmesini kaloylastırmak ıcın kendısını müşteri sizide satıcı gosterıyor olabılır yanı ortada bır sorun yok urun elınıze ulasır bendede aynı sekılde yazıyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: mkyanar

herkese merhaba. thl w8 ile dün itibari ile kervana katıldım bende. daha önceki cihazım gm discovery idi. w8 çok hoş ancak şöyle bir problemi çözemedim. 8gb hafıza kartını cihaza taktım galeride sıkıntı yok ancak sd karttaki mp3 dosyalarını ne cihazın stock player ında nede yüklediğim winamp ta bulamıyor. bununla ilgili bir fikriniz var mı acaba. yani rom bellek 4gb. eğer mp3 leride orada saklamamız gerekecek ise sd kartın ne anlamı olacak ki. bir de alarm için melodi atamanın bir yolu yok gibi gözüküyor. ya da bunu başaran var mı aranızda. şimdiden teşekkürler

bende alarm ve mesaj müzüklerini istedigim mp3 yapamıyorum yapanda yok galiba

sadece zil sesi degiştirebiliyorsun
  • Peki adam kartta yeralan müzikleri playerde gorebiliyormusun. Ben adam kart üzerinde yer alan mp3 kerimi oynaticilarda bulamiyorum

• arkadaşlar merhaba ,
    gps sorunu yaşayan var mıdır?
    bende çalışmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: foseptikons

quote:

eger cevabınız "evet ona takıldım ise" :öyle yazmasının sebebini tam bilmemekle birlikete cinliler gecmesini kaloylastırmak ıcın kendısını müşteri sizide satıcı gosterıyor olabılır yanı ortada bır sorun yok urun elınıze ulasır bendede aynı sekılde yazıyordu

Hocam bugun yardimlarin icin sagol tel gldi suan telden yaziyorum..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: foseptikons

quote:

Hocam bugun yardimlarin icin sagol tel gldi suan telden yaziyorum..

Hayirli ugurlu olsun hocsm nasil telefon yorumlarini bekliyoruz sanirim tewfon w8s di degilmi pil nasil gidicek merak ediyorum

• yeni miui rom çıktı

MIUI3.9.20.MultiLang
  • ozkan1979 kullanıcısına yanıt
    Alarm sesini degistirmeyi basardim. İstedigin sesi telefon hafizasinda ringtones klasorune tasi. Alarm sesleri arasinda gozukmeye basliyor. Ancak su kulaklik isi sikinti. Kendi kulakligi disinda denediklerimde ses tek kulaktan geliyor. Yani mono calisiyor. Kulakligin mikrofon uzerindeki dugmesine basili tutinca stereo oluyor. Siz denediniz mi?

• kadiratesdagli K kullanıcısına yanıt
    aynen bende de daha hiç gps ile baglanamadım
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.