Şimdi Ara

Thl W8+ Root..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yukarıda modelini belirttiğim telefonumun root'unu nasıl yapacağım acaba? UnlockRoot Pro'yu denedim ama bir işe yaramadı. Root Fail diyor.

• sura2334 S kullanıcısına yanıt
    CPU-Z programında Root Access ile ilgili birşey yazıyormu?

Ayrıca Google Play den SuperSU yu indirip açmayı deneyin. Genellikle MTK lı cihazlar yarı-root olarak geliyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    Öncelikle iliginiz için teşekkür ederim. sorunumu Framaroot programıyla giderdim rootladım. Super su'yu da kendisi yukledi program. Root lu telefonumda olması gereken programlar nelerdir acaba? Birde ben telefonuma rom nasıl atabilirim.Uygun rom bulunur mu acaba? Birde telefonumda neyi denesem Ekran görüntüsü(yani screenshot) alamıyorum. Bunu nasıl halledebilirim Thl W8+'nın özel bir tuşu var mı bu ekran yakalama için. Şimdiden Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sura2334 -- 26 Ekim 2013; 16:56:04 >
  • ses kısma ve kilit tuşuna birlikte bas bir iki defa dene ama önce birine sonra diğerine değil birlikte bas.
  • Çok teşekkür ederim, cevabın için işe yaradı. Sonunda her kombinasyonu denedim seninki doğru çıktı. Sağol usta tekrardan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lenovo - RECOVERY
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.