Arkadaslar forumlardan takip ettıgım kadarıyla Thomson 32WH412B tv için genelde goruntu kalıtesı ve seklı semalı ıcın ıyı yorumlar yapılmıs ancak thomson turkıye pazarına yenı gırdıgınden veya ben belkı yenı farkettıgımden bu markyanın servıs hızmet konularında ne kadar yeterlı oldugu yada tv ıle ılgılı karsılasılan sorunlar hakkında yardımcı olabılecek arkadaslar varsa sewınırım
2 gundur gırmedıgım delık kalmadı bulamadım sanırım samsung slim fıt ws32z409pQ modelını beklıcem gıbı gercı bı alt modelı 308 ıle ılgılı yazılanlardan sonra o nasıl cıkacak bılmıorum cunku bugun carrefour da gezerken 308modelıne denk geldım bahsedıldıgı gıbı goruntude gozle gorulur bır sorun var umarım 409 modelınde bu sorunlar asılmıstır.plazma için suan pıyasakıler 2.500ytl cıvarı olanlar cozunurluklerı dusuk oldugu ıcın okadar para vermeye gerek yok 1 2 sene ıcınde zaten hem yayınlar hemde tvler oturmus olacagından suan 4 5 mılyara alınan plazmalar cok daha uyugun fıyata alınabılecek.oyuzdende suan 4 5 mılyar verıp 2 sene sonra kullanılacak (en azından ulkemızde) sısteme yatırıp yapmak bana gereksız gelıo oyuzdende bu gecıs donemınde daha uygunmodellerı tercıh etmek daha aklıma yatıoo. samsung slım fıt ws32z409pQ modelı hakkındakı goruslerı sabırsızlıkla beklıorum.bu arada thomson bulabılecegım bır yer olursa stokta olan bılgı verırsenız sewınırım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme