Şimdi Ara

ThPVP - MU CONTINENT of LEGEND (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
575
Cevap
0
Favori
15.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Testlerimi bitirmek üzereyim ancak hala versiyonda tam olarak karar kılmış değilim hosting firmalarının sunucularını incelemekle geçti zamanım
  • quote:

Orijinalden alıntı: PATEVRA

Testlerimi bitirmek üzereyim ancak hala versiyonda tam olarak karar kılmış değilim hosting firmalarının sunucularını incelemekle geçti zamanım

Ne Zaman online olur ??
  • Kesin bir tarih veremem ancak elimi çabuk tutmaya çalışıyorum ama aynı zamandada güzel bir server için uğraşıyorum kesinleşmiş özellikler şunlar

Exp : 25-100x arası
    Drop %25-50 arası
    Max lvl : 350-400
    Max Reset : 25-50 arası
  • Şu düşünceyle hareket ediyorum insanlar karakter açarken nasıl olsa 32k olucak bütün statlarım deyip kasmaya başlamamalı,reset sınırı olduğu için nasıl yapılandırmalıyım düşüncesi akıllarında oluşmalı ve ona göre hareket etmeliler max resete ulaştıktan sonra kasanları kesip engel olmak yerine daha iyi nasıl item yapabilirim kendime diye goldenları beklemeli...
  • quote:

Kesin bir tarih veremem ancak elimi çabuk tutmaya çalışıyorum ama aynı zamandada güzel bir server için uğraşıyorum kesinleşmiş özellikler şunlar

Drop %25-50 arası

50x %50 ve 20 reset olabilir.
  • Evet drop rate olarak %50 nin üstüne çıkmayı düşünmüyorum medal ve heartlardan + lı itemler düşebilir , shoplara +7 gibi itemler koymayacağım,kısacası istenilen seti yapmak biraz zor olucak
  • quote:

Kesin bir tarih veremem ancak elimi çabuk tutmaya çalışıyorum ama aynı zamandada güzel bir server için uğraşıyorum kesinleşmiş özellikler şunlar

Drop %25-50 arası

Eyw Desene Darklords canlanıyo İnş stadium kapalı olur ama karar senn unutma bu serveri bekleyen çok kişi o pakmdan ne kadar beklersek o kadar ei bişe olur başarılar

• quote:

Orijinalden alıntı: WoMeNiZeR_

quote:

Drop %25-50 arası

Eyw Desene Darklords canlanıyo İnş stadium kapalı olur ama karar senn unutma bu serveri bekleyen çok kişi o pakmdan ne kadar beklersek o kadar ei bişe olur başarılar

Stadium u belli bir resete kadar kapatabilirim evet ve serverin reset ortalaması çoğalınca event gibi birşey ile stadium açılabilir teşekkür ederim bu fikir için

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: WoMeNiZeR_

quote:

Drop %25-50 arası

Stadium u belli bir resete kadar kapatabilirim evet ve serverin reset ortalaması çoğalınca event gibi birşey ile stadium açılabilir teşekkür ederim bu fikir için

Ne demek Ayrıca aynen üstteki mesajn gibi şuanda düşündüüm tek şey reset sınırı olduu için hangi char kasmak istediim her char çünkü bölece eşit olio napcam hiç bilmiorm +7 itemler satılmaması bencede doğru ama lost7de kasmak için falan da kalplerden güzel set yapmak gerek

• Kalp ve madalyalara dropuna koyacağım itemler hemen hemen aklımda yer edindi ilerleyen zamanlarda bunlarıda söyleyeceğim
  • Arkadaşlar Darklord Darklord dedikte bende bi darklord oyuncusuydum server kapanınca çok üzüldüm.Eğer ona benzerse çok iyi olur.ve setler zor yapılıordu hatta üstümde exc leg set vardı öyle düşünün nasıl topladığımı ben bile hatırlamıorum oyunda 2-3 kişide vardı bu set dediğim gibi darklord gibi olursa başlamamak elde bile değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KazuYA18

Arkadaşlar Darklord Darklord dedikte bende bi darklord oyuncusuydum server kapanınca çok üzüldüm.Eğer ona benzerse çok iyi olur.ve setler zor yapılıordu hatta üstümde exc leg set vardı öyle düşünün nasıl topladığımı ben bile hatırlamıorum oyunda 2-3 kişide vardı bu set dediğim gibi darklord gibi olursa başlamamak elde bile değil.

Zaten herkes Darklord gibi olsun diye beklio yoksa bu kadar player kolay kolay serwer beklemez Sağlam bişe yapıcaına inandk bekliorz bakalm

• Forumları gezdikçe çok şaşırıyorum eskiden serverdan geçilmezdi iyisiyle kötüsüyle onlarca Türk muonline sunucusu vardı ama şimdi çok azaldı onu bırakın playerları göremiyorum yabancı serverlaramı yöneldilr bilmiyorum...
  • Server acılınca Patch sini ayrı link olarak koyarmısın int sınırlı olduğu için client indiremiyorum..Patch koyarsan sevinirim...
  • kalp ves boxlardan +7,8,9 optlu itemler çıksın 1. nesil kanat yapmak için kullanılanlardan bu arada insallah 1 haftaya açarsın serveri
  • Şu an yabancı bi sunucuda DL kasiorum serwere her yer dağınık spot sabahtan beri kasmaktan başm ağrıdı DL - BK"lar için 1-2 tane nokta spot kesn koy bence patevra anladm şimdi adamlarn ne çektinii

We artk aç yaw şu serweri

• @WoMeNiZeR_

Acele ile birşey yapmak istemiyorum,serverimiz için gerekli olan sunucu an itibari ile hosting firması tarafından teslim edilmiş bulunmakta.

Sunucu Özellikleri

2 x Intel Xeon Quad Core E5530 2.4GHz
    2048 MB RAM
    600 GB Trafik
    100Mbps Bağlantı
    2 Adep Ip Adres
    Türkiye Lokasyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PATEVRA -- 5 Temmuz 2010; 0:59:26 >
  • Patch koyacakmısın bi cevap ver lutfen..
  • Server files ayarları bitmek üzere web site yapımına geçeceğim bu akşamdan itibaren,online olma süresi giderek yaklaşıyor...
  • quote:

Server files ayarları bitmek üzere web site yapımına geçeceğim bu akşamdan itibaren,online olma süresi giderek yaklaşıyor...

Obbaa Şu tatile gideseye kadar ne kadar kassam kardır Geçen bir konu konşmştuk biz eseslee ile aylık ücret gibi bişe wow"da falan olio ya o türden bişe amacı dedicated parasını karşılamak böle bi fikrn war mı ??
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.