Şimdi Ara

ThPVP - MU CONTINENT of LEGEND (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
575
Cevap
0
Favori
15.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PATEVRA

Çalışmalarımı sürdürüyorum bir yandan çeşitli server dosyalarını incelerken bir yandan ise çalışabileceğim hosting firmaları ile irtibata geçip en ince ayrıntısına kadar inceliyorum çünkü daha önce çalıştığım firmalarda uzun süreli aksaklıklar olmuştu bunun olması demek benim ve doğal olarak playerların madur olması demek.Server oturduktan sonra bakım haricinde 1-2 saatlik bir kayıp bile gerçekten basite indirgenecek bir zaman değil...

ücretten kaçmam diyorsan:
    http://www.teklan.com.tr/
    iyi çalışmalar.

• Belki cogu muonline oynayan kişi böyle serverları sevmez ama exp 10 ile 75 arası drop %50 60 arası hic bir jevel satılmadan setler +1 satılarak kalp ve madalyalardan setler yapılması ve nokta spot degilde dagınık ama her yerde spot olan bir server stadyumun kapalı olması inanın zevkli bir server olur.. Yani kısacası darklord gibi.. ben böle server harici oynamıyorum sahsen
  • quote:

Orijinalden alıntı: EsEsLee

Belki cogu muonline oynayan kişi böyle serverları sevmez ama exp 10 ile 75 arası drop %50 60 arası hic bir jevel satılmadan setler +1 satılarak kalp ve madalyalardan setler yapılması ve nokta spot degilde dagınık ama her yerde spot olan bir server stadyumun kapalı olması inanın zevkli bir server olur.. Yani kısacası darklord gibi.. ben böle server harici oynamıyorum sahsen

Haklısın, gittikcede durum berbatlaşıyo...
  • quote:

Belki cogu muonline oynayan kişi böyle serverları sevmez ama exp 10 ile 75 arası drop %50 60 arası hic bir jevel satılmadan setler +1 satılarak kalp ve madalyalardan setler yapılması ve nokta spot degilde dagınık ama her yerde spot olan bir server stadyumun kapalı olması inanın zevkli bir server olur.. Yani kısacası darklord gibi.. ben böle server harici oynamıyorum sahsen

2010"un darklord"u harbi süper

• quote:

muturk te ilk başlarda oynarken stadium lafları geçerdi nasıl gidiceğimizi bilmezdik 10 15 res atmadan gidilmesi zordu her resetin her itemin değeri vardı orda aldığım zevki başka serverda alamadım ben.
  • sezon 4 3d 7x her lvl 150 point res yok lagsız-bugsuz bles soulun eventlerde düstüğü characterlerin güclerinin eşit olduğu bir server yapabilirsiniz sadece ben 20 kisi getiririm hem pointleri vermeyi bilen kazanır hem kasmayı bilen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

quote:

muturk te ilk başlarda oynarken stadium lafları geçerdi nasıl gidiceğimizi bilmezdik 10 15 res atmadan gidilmesi zordu her resetin her itemin değeri vardı orda aldığım zevki başka serverda alamadım ben.

Muturktede oynadım gayet zevk aldım ondan sonrada ole bi server cıkmadı saten ortaya cunku herkez kolay yonune kacıyor işin

• Yorumların Yarısını okudum cidden burda bu oyun için beklentileri olan bir çok arkadaşım var. Ve en çok yorumlar arasın da bu reset sınırı dikkatimi çekti ve ben de fikrimi söylemek istedim Örn: exp 15 olsun reset sınırımız ise 10 diyelim çok eğlenceli ve keyifli olur başta server içerisinde dostluk eksik olmaz 10 reset yapan karakter dahi bi golden kesemez ve yardım ister. Partyler daha eğlenceli geçer her karakterin bi farkı olur.. Başarılar dilerim..
  • DOĞRU BENCEDE RESET SINIRI LAZIM YOKSA İŞİN EĞLENCESİ KALMIYO RANKİNG İÇİN KASILIYO
  • tum millet fun ı bırakıp daha cok global tarzına kacmayı planlıyor bu guzel haber inş bu arkadasımız istenilen bi server planlayıp uzun sure ayakta tutabilir serverı..
  • Eğer böyle bir proje hayata geçicekse elimden gelen tüm yardımı yaparım gerek ücret gerek bilgi alışverişi sadece alt yapıyı yapan sağlam olsun..
  • MuOnline server files geliştiricileri çıldırmış.Günlerdir ragezone forumlarında dolaşıyorum bir server files ı tam olarak düzeltmeden yenisini geliştirmeye başlamışlar 0 bug 1 tane bile server dosyası yok.
  • Kesinlikle Katilmiyorum...

Kac dosya denedim +
    Bug var dosyalarda ama buglari cozecek yazilarda var sen sadece dosya aliyorsun
    Sonra burda gelmis server kuracam diyorum bir konuyu bastan sona cevirerek takip etsen
    buglarin %80 cozuldugunu gorursun.

buglu bana dosyayi goster ragezone de konu icinde cozumlerini gosterim sana
    ya bırakin su işleri 97 devrinden kalmis adamlarsinz son surum kac kere kastiniz kas kere oynadiniz
    ahh ahh sadece edebiyat baska hic bir sey degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustea_mg -- 2 Temmuz 2010; 10:07:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustea_mg

Kesinlikle Katilmiyorum...

Kac dosya denedim +
    Bug var dosyalarda ama buglari cozecek yazilarda var sen sadece dosya aliyorsun
    Sonra burda gelmis server kuracam diyorum bir konuyu bastan sona cevirerek takip etsen
    buglarin %80 cozuldugunu gorursun.

buglu bana dosyayi goster ragezone de konu icinde cozumlerini gosterim sana
    ya bırakin su işleri 97 devrinden kalmis adamlarsinz son surum kac kere kastiniz kas kere oynadiniz
    ahh ahh sadece edebiyat baska hic bir sey degil

Nekadar seviyesizce konuştuğunun farkındamısın cevap verme gereksinimi bile duymuyorum çünkü bu oyuna emek sarfetmiş biri olarak görmüyorum seni.Lütfen konuya son postun olsun.
  • Hadi be yapma bak ciddimisin
    Beni kapak edeceksin
    Acacan Text buglari sonra ss leri koyacan benim seviyemi agzimin payini oyle
    bir verecenki kim seviyeli kim seviyesiz anlican T-ReX Donanimhaber arastiriniz wep 8 aciklari
    ile ne kdr seviye sergilemis anlarsiniz
  • http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=207080
    http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=711940

Ben cok ii hatirliyorum

actigi server db lerini kullanarak dh de uyelikleri calmis
    + sonra hackledim gibi polimiqleri girmistin 2006 yılında
    uste gostermis oldugum gercek uyeligi profil kapali dikkat ettiyseniz dh gecmisinde hersey
    yatmaktadir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustea_mg -- 2 Temmuz 2010; 14:31:09 >
  • Ben hiçbirşeyi inkar etmiyorumki =) ozamanlar 17 yaşımda falandım.Hayır yapmadım yalancısın dememimi bekliyorsun?Birsürü servera zarar verdim ancak

actigi server db lerini kullanarak dh de uyelikleri calmis
    + sonra hackledim gibi polimiqleri girmistin 2006 yılında

bu kısım saçmalıktan ibaret.

Sanırım zamanında zarar gören şahıslardan birisin şimdi böyle birşeye girişiyorsun bunları paylaşarak ne elde edeceksin egonmu tatmin olacak evetse devam et benim kaybedeceğim birşey yok :)
  • quote:

MuOnline server files geliştiricileri çıldırmış.Günlerdir ragezone forumlarında dolaşıyorum bir server files ı tam olarak düzeltmeden yenisini geliştirmeye başlamışlar 0 bug 1 tane bile server dosyası yok.

Sezon I Bugsuz TIKLA
    Sezon II Bugsuz TIKLA
    Sezon III Ep2 Bugsuz TIKLA
    Sezon IV.5 Bugsuz TIKLA

• quote:

Orijinalden alıntı: Tyler Durden

quote:

MuOnline server files geliştiricileri çıldırmış.Günlerdir ragezone forumlarında dolaşıyorum bir server files ı tam olarak düzeltmeden yenisini geliştirmeye başlamışlar 0 bug 1 tane bile server dosyası yok.

Sezon I Bugsuz TIKLA
    Sezon II Bugsuz TIKLA
    Sezon III Ep2 Bugsuz TIKLA
    Sezon IV.5 Bugsuz TIKLA

Hepsini haftalardır araştırıyorum deniyorum ama ilk posta değilde diğer postlara bakınca bug oldugunu görebiliyoruz işte malesef.

• Ne zamana acılır ya sabırsızlıkla beklıyorum..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.