Şimdi Ara

Thrash Metal İçin Gitar Önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 750 TL bütçem var set halinde almak istiyorum Ibanez IJM21RU-BKN Elektro Gitar Seti var ama thrash için uygun olup olmadığı hakkında bilgim yok sizce işime yararmı yoksa 750 yi geçmeyecek öneriniz var mı şimdiden teşekkürler

• 2.el bak
  • 2. El bak derim. Ben 500 liraya cort evl z4 aldım. Emg hz var pasif ama yine de çok sert bir distortion alabiliyosun o fiyata göre. Ve clean tonu da ilginç bi şekilde güzel. Fiyat performans ürünü yani sanırım. Tek kötü yanı (benim için tercih sebebi) les paul kasa. Ya da aslında şöyle diyim sıfırı 1000-1200 lira olan gitarlara bak, sonra yarı fiyatından 2. El almaya çalış derim sahibindene falan bakıp.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz1076

2. El bak derim. Ben 500 liraya cort evl z4 aldım. Emg hz var pasif ama yine de çok sert bir distortion alabiliyosun o fiyata göre. Ve clean tonu da ilginç bi şekilde güzel. Fiyat performans ürünü yani sanırım. Tek kötü yanı (benim için tercih sebebi) les paul kasa. Ya da aslında şöyle diyim sıfırı 1000-1200 lira olan gitarlara bak, sonra yarı fiyatından 2. El almaya çalış derim sahibindene falan bakıp.

bi arkadaşımdan haber aldım 2.el jackson varmış bi tanıdığında 500 e elden çıkarıcakmış sağlam falan diyor ama bi iki güne gidip alabilirim ama alamazsam o nu bi alternatifim olsun istiyorum onuda bulamadım
  • MyDukkan da kampanya varmış. Schecter'ın alt firması olan SGR'nin seti 755 TL şu anda MyDukkan Link
    Henüz bir gitar almadıysan eğer tavsiye ederim. Ben SGR C1 kullanıyorum ve memnunum. SGR'nin gitarları diğer markaların başlangıç seviyeleri gitarlarından daha kaliteli bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynvyd -- 26 Temmuz 2015; 0:30:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.