Şimdi Ara

Thrustmaster T80 800TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.129
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İndirim Kodu ► EkipT80 (15.12.2019 tarihine kadar)
    Gelbura.com
    Thrustmaster T80 Ferrari 488 GTB Edition Yarış Dİreksiyonu (PS,PS4) Fiyat
    https://www.gelbura.com/urun/thrustmaster-t80-ferrari-488-gtb-edition-yaris-direksiyonu-ps-ps4

kodla birlikte 799 tl ye geliyor.

• Terminatör sandım
  • Force feedback yok ikinci el driving force gt alın daha iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypnotica

Force feedback yok ikinci el driving force gt alın daha iyi.
    + 240 derece çöp.

Alınd DFGT 900 derece keyfi yaşayın.
  • Bu paraya bunu alcağınıza 100 200 koyun 2.el G29 alınır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galatas4ray -- 6 Aralık 2019; 20:48:44 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thema

+ 240 derece çöp.

Alıntıları Göster
    DFGT 900 mü model?
  • Modelin adı logitech driving force gt. 900 derece dönme açısına sahip olduğu için öyle yazılmış. İnternette dfgt olarak da görebilirsiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scutigeromorpha

Modelin adı logitech driving force gt. 900 derece dönme açısına sahip olduğu için öyle yazılmış. İnternette dfgt olarak da görebilirsiniz
    Dfgt 900 diye aratınca bulamadım da

Zamanla anası ağlıyor mu hocam pedalların?

• quote:

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Bu paraya bunu alcağınıza 100 200 koyun 2.el G29 alınır
    1200-1300'den aşağı ikinci el temiz G29 göremedim ben hiçbir yerde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Letgoda takip ederseniz bulabilirsiniz.

• Ussuz kullanıcısına yanıt
    O t800dü

• quote:

Orijinalden alıntı: Thema

+ 240 derece çöp.

Alıntıları Göster
    Çöp mü bu ürünü hiç kullandınız mı ? Bu nasıl bir yorum bu ürün 1100 TL den satıyoruz normalde ve satılıyor kullanan müşterilerimizde çok memnun. Bu ürün sıfır ve 2 yıl garantili faturalı ürün. Youtuber arkadaşları kıramayıp çok özel yaptığımız bir fiyata bile muhalefet var bu forumlar değerini yitirmesine rağmen yine de cevap yazmak istedim, forcefeedback veren en ucuz Thrustmaster T150 ve TMX serisidir onlarda 1800 den başlamaktadır, Logitech gibi kararsız ve ses yapan bir ürünün Thrustmaster varken konuşulması ise ayrıca çok komik daha komiğinide gördüm adam G29 la T300 ü ve daha üst modelleri karşılaştırıyordu fuarda ve oturup kokpite kullandıktan sonra t300 rs gt alıp çıktı kendi g29 unu 2. el olarak satışa çıkardı, yani sizleri de anlıyoruz deneyecek ve kullanacak ortamınız yok en kısa zamanda Eracing Acedemy ve Thrustmaster Türkiye ekibi gereken test ortamını sağlıyor olacak. Youtube da Eracing Acedemy teknik konuda referans aldığımız bir grupdur onlardan bilgi alarak satın alma yapabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: 4L1

Çöp mü bu ürünü hiç kullandınız mı ? Bu nasıl bir yorum bu ürün 1100 TL den satıyoruz normalde ve satılıyor kullanan müşterilerimizde çok memnun. Bu ürün sıfır ve 2 yıl garantili faturalı ürün. Youtuber arkadaşları kıramayıp çok özel yaptığımız bir fiyata bile muhalefet var bu forumlar değerini yitirmesine rağmen yine de cevap yazmak istedim, forcefeedback veren en ucuz Thrustmaster T150 ve TMX serisidir onlarda 1800 den başlamaktadır, Logitech gibi kararsız ve ses yapan bir ürünün Thrustmaster varken konuşulması ise ayrıca çok komik daha komiğinide gördüm adam G29 la T300 ü ve daha üst modelleri karşılaştırıyordu fuarda ve oturup kokpite kullandıktan sonra t300 rs gt alıp çıktı kendi g29 unu 2. el olarak satışa çıkardı, yani sizleri de anlıyoruz deneyecek ve kullanacak ortamınız yok en kısa zamanda Eracing Acedemy ve Thrustmaster Türkiye ekibi gereken test ortamını sağlıyor olacak. Youtube da Eracing Acedemy teknik konuda referans aldığımız bir grupdur onlardan bilgi alarak satın alma yapabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    FFB olmayan bir direksiyon alinmaz kusura bakmayın. 1100 liraya satılması iyi olduğu anlamına gelmiyor. Bütçem olsa ben de thrustmaster alırım ancak t80 gibi oyuncakları gelip burada övmeyin lütfen. Ayrıca forumlar hala etkili merak etmeyin.

• Ederi maks. 500
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.