Şimdi Ara

(((THX sertifikalı hoparlör kablosu))) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
2
Favori
22.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: eozen81

Bugün Bimex'den aldım bende Monster kabloyu, şahsen bu kadar iyi bir kabloyu 49 YTL veriyor olmalı bence büyük olay.
    Bilgilendirmeleri için nightmare666 ve Nevz@t'a ayrıca tekrar teşekkür etmek isterim, sayenizde ebay'lerde dolanmaktan kurtuldum

Buyrun resmi

(((THX sertifikalı hoparlör kablosu)))

(((THX sertifikalı hoparlör kablosu)))

Arkadaşım BİMEKS in internet sitesinden bu kabloyu bulamadım. Sen nasıl almıştın, direk mağazadan mı?

• arkadaşlar Hybrid kablo nedemek yaw . yapışık 4 tane böyle . kolaylık olsun diye mi yapılmış yoksa başka marifetleri var mı ?
  • @ayancıklı

Evet hem Bimeks de hem Teknosa'da ben 49 YTL ye satıldıgını gördüm, netteki sitelerine bakma sen
  • quote:

@ayancıklı

Evet hem Bimeks de hem Teknosa'da ben 49 YTL ye satıldıgını gördüm, netteki sitelerine bakma sen

ben gittim bizim buradaki teknosaya ama nafile, monster diye arattırdım tüm diğer bayi stoklarını getirtelim diye ancak, daha fazla detay bilgiye ihtiyacımız olduğu için bulamadık, neyse yarın da "home cinema system connection kit" diye baktıralım belki buluruz. eozen81 hocam senin koyduğun foto dan aldım detayı, umarım işe yarar, saolasın...

• quote:

Orjinalden alıntı: amf23

quote:

@ayancıklı

ben gittim bizim buradaki teknosaya ama nafile, monster diye arattırdım tüm diğer bayi stoklarını getirtelim diye ancak, daha fazla detay bilgiye ihtiyacımız olduğu için bulamadık, neyse yarın da "home cinema system connection kit" diye baktıralım belki buluruz. eozen81 hocam senin koyduğun foto dan aldım detayı, umarım işe yarar, saolasın...

Hocam bir de bimekse bak istersen. Ben ankara mağazalarını aradım telefonla yardımcı oldular var ya da yok diye. Panora mağazası var dedi. Gittim aldım.

• quote:

Orjinalden alıntı: nevz@t

quote:

quote:

@ayancıklı

Hocam bir de bimekse bak istersen. Ben ankara mağazalarını aradım telefonla yardımcı oldular var ya da yok diye. Panora mağazası var dedi. Gittim aldım.

bakacağım bakmasına da bulunduğum yerde bimeks yok, bulacaz bi çözüm artık...bu kabloyu alsam iyi olacak aslında, başka bişey aramaya gerek kalmıyacak...

• izmir'de bakan oldu mu?
    var mı bir yerler de??
  • bende bugün ankamall bimeksten aldım. çok iyi oldu. bilgilendiren arkadaşlara teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar benimde bulunduğum yerde (sinop) elektronik satış mağazaları yok o yüzden internetten araştırıp almak zorundayım o da nafile, artık bir arkadaşımız bize yardımcı olacak , kabloların havalesini herhangi bir iyilik sever arkadaşımıza çıkaracağız o da işini gücünü bırakıp bizim için gidecek kabloyu alıp bize gönderecek , nasıl bu senaryom tutar mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayancıklı

Arkadaşlar benimde bulunduğum yerde (sinop) elektronik satış mağazaları yok o yüzden internetten araştırıp almak zorundayım o da nafile, artık bir arkadaşımız bize yardımcı olacak , kabloların havalesini herhangi bir iyilik sever arkadaşımıza çıkaracağız o da işini gücünü bırakıp bizim için gidecek kabloyu alıp bize gönderecek , nasıl bu senaryom tutar mı ?

dert değil hocam ben kendime bulabilirsem sana da alır gönderirim, lafımı olur

• Tek bir kablo hoparlörün birisi için yeterli mi ? ( + ve - uçları için) Bağlantısını nasıl yapacağız. AVR de +ve - uçlar hoparlörlerde + ve - uçlar. Her bir hop. 2 adet kablo mu çekilecek ? Benim Slimdreamlerin arka hoparlörle avr den yaklaşık 7 m uzakta bu 2 adet 10.5 olan bana yeter mi? Ses kalitesi ve stero desteği hakkında bilgi verirseniz bende gidip almayı düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.arslan -- 21 Nisan 2008; 10:12:12 >
  • quote:

quote:

Arkadaşlar benimde bulunduğum yerde (sinop) elektronik satış mağazaları yok o yüzden internetten araştırıp almak zorundayım o da nafile, artık bir arkadaşımız bize yardımcı olacak , kabloların havalesini herhangi bir iyilik sever arkadaşımıza çıkaracağız o da işini gücünü bırakıp bizim için gidecek kabloyu alıp bize gönderecek , nasıl bu senaryom tutar mı ?

Teşekkür ederim amf23 , hala interneti dolaşıyorum ama gözüme çarpan bir yer bulamadım.

http://www.aztekteknoloji.com/urungrup.asp?marka=HAMA&mg=HM-HKP burası var ama fiyat falan da belirtmemişler ,kablo kalitesi de nasıldır bilmem ...?

• quote:

quote:

quote:

Teşekkür ederim amf23 , hala interneti dolaşıyorum ama gözüme çarpan bir yer bulamadım.

http://www.aztekteknoloji.com/urungrup.asp?marka=HAMA&mg=HM-HKP burası var ama fiyat falan da belirtmemişler ,kablo kalitesi de nasıldır bilmem ...?

bimeks şubelerinin birinde buldum, birazdan beni arayacaklar adet için, umarım 2 tane vardır, senin için de isterim 1tane, bu arada başka isteyen arkadaş varsa hemen haber verirlerse sayıyı ona göre talep edeyim. özellikle, t-tunccan ve ababadan da istiyordu, arkadaşlar haber bekliyorum sizden de...

• amf23 çok iyi olur , inşallah ellerinde fazla vardır, eğer alabilirsen hemen özelden hesap numaranı bildiriver....
  • quote:

amf23 çok iyi olur , inşallah ellerinde fazla vardır, eğer alabilirsen hemen özelden hesap numaranı bildiriver....

dediğim gibi ayancıklı kardeş, hiç dert değil, henüz aramadılar, umarım vardır da hallederiz...
  • quote:

quote:

amf23 çok iyi olur , inşallah ellerinde fazla vardır, eğer alabilirsen hemen özelden hesap numaranı bildiriver....

dediğim gibi ayancıklı kardeş, hiç dert değil, henüz aramadılar, umarım vardır da hallederiz...

Arkadaşlar, bimeksten telefon geldi, bana en yakın şubeye 2 adet getiriyorlar (1i bana, 1i ayancıklı ya), yarın ellerinde olur herhalde, başka istiyen varsa saat 17:30 a kadar bana haber versin, ona göre sayıyı arttırayım, şube benden haber bekliyor (saat 17:30a kadar)...

• quote:

Orjinalden alıntı: Eloir

izmir'de bakan oldu mu?
    var mı bir yerler de??

Ben baktim ve aldim Forum Bornova'da hem Teknosa da hemde Bimekste var.Ben Teknosadan aldim.Fiyat hepsinde ayni49,90YTL.Ilgilenenlere duyurulur.

NOT:Eloir 1070 QS i neden satiyorsun?Iyi bir cihaz.Merakimdan soruyorum.
  • alan arkadaşlar zahmet olmazsa şu ürünün kodunu da yazsanız. teknosalarda bimekslerde hangi şubelerinde olduğunu öğrenebiliriz belki
    teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: theturkish

alan arkadaşlar zahmet olmazsa şu ürünün kodunu da yazsanız. teknosalarda bimekslerde hangi şubelerinde olduğunu öğrenebiliriz belki
    teşekkürler

bimeks kodu: 109128
  • teşşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.