Şimdi Ara

(((THX sertifikalı hoparlör kablosu)))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
2
Favori
22.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar geçen gün Taksim'de ki büyük olan Teknosa'da gezinirken Monster Cable'ın THX sertifikalı hoparlör kablosuna rastladım yanından hediye olarak birde kaliteli scart kablosu çıkıyordu fiyatı 49Ytl
    sizinle bu konuyu paylaşmak istedim ilgilenen arkadaşların umarım işine yarar

• Evet ben de aldım geçen günlerde Bursa / Kent Meydanı'ndaki Teknosa'dan.. Satıcı çocuklar amfime uyup uymayacağını bilmiyorlardı ama

Toplam 6 kablo çıkıyor içinden, arkalar 10'ar metre. önler de -yanlış hatırlamıyorsam- 6'şar metre. center ve sub kabloları da var. Gümüşü arttırılmış diyor, ama ne kadar arttırıldığını yazmamışlar.

Scart da altın uçlu. Açıkçası pek fark yaratacağını sanmıyordum ama, digiturk kurulumda taktıkları scart'a göre bariz fark yarattı görüntüde.
  • Bu kablo işinin biraz piskolojik yönüde var bence
    ama çok pahallı bir miktar değil ses sistemine harcanan binlerce ytl nin bir küçük bir bölümünü kabloya vermek yanlış olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightmare666 -- 29 Mart 2008; 13:53:38 >
  • acaba bu kablonun tam ismi numarası falan nedir_veya bi resmini gönderseniz. internetten alabilirmiyim? Elazığdayım ve teknosadan getirtmey eçalışacağım
  • quote:

Orjinalden alıntı: t_tunccan

acaba bu kablonun tam ismi numarası falan nedir_veya bi resmini gönderseniz. internetten alabilirmiyim? Elazığdayım ve teknosadan getirtmey eçalışacağım

Evet ben de Erzurum teknosaya gittim kablo falan yok.Açıkçası fiyatı uygunmuş.Nereden alabilirim bu kabloyu.
  • elazığ teknosa getirtemeyeceğini söyledi. nasıl albilirim. yardımcı olabilirisiniz. konuyu açan arkadar tam model yada kutu resim falan gönderse bizde internet üzerinden almaya çalışsak. yada gelmiyorsa bi tanıdığımız vasıtası ile istanbul- ankara dan aldırsak.
  • Arkadaşlar ben Taksim'e gitmiştim 2 hafta falan evel ordaki büyük olan Teknosa şubesinde tesadüfen gördüm malesef model numarasını bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla bir Teknosa şubesinde olmayan bir ürün başka bir Teknosa şubesine gönderilebiliyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: nightmare666

Arkadaşlar ben Taksim'e gitmiştim 2 hafta falan evel ordaki büyük olan Teknosa şubesinde tesadüfen gördüm malesef model numarasını bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla bir Teknosa şubesinde olmayan bir ürün başka bir Teknosa şubesine gönderilebiliyor

ben istettim getirtemiyoruz dediler
  • quote:

Orjinalden alıntı: t_tunccan

quote:

Arkadaşlar ben Taksim'e gitmiştim 2 hafta falan evel ordaki büyük olan Teknosa şubesinde tesadüfen gördüm malesef model numarasını bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla bir Teknosa şubesinde olmayan bir ürün başka bir Teknosa şubesine gönderilebiliyor

ben istettim getirtemiyoruz dediler

Ozaman şehir dışı olduğu içindir şehir içi oldumu getiriyorlar biliyorum
  • aslında başlarından savıyorlar isteseler getirtriler lakin Ankara'da bile ist.da ki Tekno sa mağazalarının çeşitleri yok.ank. içinde ki Tekno mağ.nın çeşitleride eşit değil.sanıyorum ülkemiz içindeki tekno sa mağazalarının satışında, çeşitlerinde olmayan ürünleri getirmeleri zor.listelerinde yok çünkü ama sistem ana sistem belli.bilemiyorum.THX kablo için yırtmaya gerek yok ben size diyeyim hiç gerek yok iyi kaliteli olan bir kabloda yeterlidir.Amerika yı tekrar keşfetmek gibi bir şey ne gerek var.nasıl bir sisteminiz var bilmem .Monster kablo kaç mt lik?nedir necidir yerine bir neutrik marka kablo alsanız sisteme göre yahut bir başka monster kablo başka başka var.
  • Arkadaşlar bu Monster THX sertifikalı kabloları bende düşünüyorum, bende ebay'de araştırdım ben sadece ön takım için (Frontlar ve Center) alayım diyordum ebay'den,

Bu durumda fiyatı tanesi 10 feet yani 3 metreliklerden 3 adet aldıgımda toplamda 51 YTL ye geliyor
    Şu an kullanmakta oldugum kablolar dandik elektrik kabloları gibi birşey, sizce fark eder mi bu kablodan alsam ?

>>Ebay Linki<<

• Benimde merak ettiğim tüm amfilerin hoparlör girişleri mandallı değil
    bu kabloları onlara bağlayabilmek için ucundaki dalgaları kesmemiz mi gerek
  • quote:

Benimde merak ettiğim tüm amfilerin hoparlör girişleri mandallı değil
    bu kabloları onlara bağlayabilmek için ucundaki dalgaları kesmemiz mi gerek

Bende öyle düşünüyordum ancak, bu şekilde değil de makara halinde satılan bir ilanda bu tip konnektörlerin ayrı verildiğini gördüğümde, konnektörlerin sanırım basit bir geçme ya da takma işlemi ile kabloya monte edilidiğini düşünmeye başladım, yani ayırmak için illa kesmek zorunda olduğumuzu düşünmüyorum.

Bu arada bu linkini verdiğim kablo da Acoustic Research diye bir marka, nasıl iyid midir, bu daha hesaplıya geliyor aslında Sizce bu tipte bir kablo İstanbul Sirkeci civarında ne kadara satılıyordur ?

>>Ebay Linki<<

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eozen81 -- 17 Nisan 2008; 16:52:06 >

• Ben Acoustic Research'ün optical ve coaxial ses kablolarını kullanıyorum ve çok memnumum
    ama şu anda Türkiye'de satılıyor mu bilmiyorum bir ara Teknosa'da vardı

bu arada resimdeki kablolarda THX sertifikası yok gibi görünüyor
  • İlk resimdeki ürün Monster marka ve linkte THX sertifikalı oldugu belirtilmiş ancak Acoustic Research için öyle bri tabir yok, acaba Doğubank ve etrafında bu tip kablolar (yani rulo halindeki kaliteli kablolar) ne kadar bilen var mı?

Bir de forumda bir yerde "Kaplo Topici, Nerde Kaça" başlıklı bir topic vardı, bulamadım, bilen var mı ?
  • Dostum Teknosa, Darty ve ElektroWorld mağazalarında çok fazla kablo çeşidi var bir oralara göz at istersen

birde Doğubank'ın karşısındaki Gençten iş hanının en üst katında kaliteli kablolar satan bir dükkan var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightmare666 -- 17 Nisan 2008; 19:33:16 >
  • @nightmare666 teşekkürler,
    dediğin gibi doğubank tarafına bakmak lazım, Şu Gençten İş Hanı'na dikkat etmemiştim,
    Söylediğin iyi oldu sağolasın
  • Rica ederim umarım bir işe yarar
  • Bimekslerde de bu paket den var. Ben aldım. 6 adet hoparlör kablosu (1 tanesi pasif subwoofer için, aktif için içerik yok) bir adet de scart bağlantı kablosu var. hepsi altın uçlu. THX sertifikalı.
  • Teknosa'da fiyatı 49Ytl Bimeks'de nekadar
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.