Şimdi Ara

(((THX sertifikalı hoparlör kablosu))) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
2
Favori
22.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün ankamall bimeksten bende satın aldım. Normalde reyonlarda yoktu. Sorunca bir görevli içeriden aldı geldi. Dün sisteme taktım. Ses performansı çok iyi.Birde scart-scart kablo gerçekten kaliteli. Almak isteyen arkadaşlara tavsiye edilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.arslan -- 22 Nisan 2008; 11:53:11 >
  • Sayenizde ben de bugün Ümraniye Carrefour Bimeks'ten aldım. Son bir tane kalmıştı sadece, o da bana nasip oldu. Öncesinde Teknosa'ya sordum "vardı bitti" dediler... Sanırım çok stoklu getirmiyorlar şubelere...
    Konuyu açan, yorum yazan, foto ve bilgi ekleyen herkese teşekkürler.
  • bende bugün bi tane aldım. ürün hakikaten kaliteli görünüyor. işten anlamayan biri olarak sadece görüntüsüne para verdim denilebilir :)
    arayan arkadaşlar da kadıköyde akmar pasajının arkasındaki bimeks den alabilirler
  • Arkadaşlar,
    Benim amacım Pioneer 4280XA Kuro Plazma ile scart çıkışlı uydu alıcı arasında kaliteli bir aktarım yapabilmek. Bunun için Profigold PGV7000 kablo almayı düşünüyorum. PGV7000 yerine bahsi geçen Monster'in setini alıp içinden çıkan scart-scart kabloyu kullansam sonuç daha mı iyi olur dersiniz?
  • Bi-amp yaparken HF terminallerine gümüş LF terminallerine bakır kablo çekmek fark yaratabilir, bunu deneyeceğim. Hatta centerımda biwire bağlı, onda bile deneyebilirim.

Aslında başka bir sıkıntıdan dolayı bu konuya yönlendim, kablolu tv-digiturk karışmasını forumdaki arkadaşlarımızdan Keen bu paketten çıkan scart ile çözmüş.

Monster tek satılan kablolarında manyetik shielding diye bir şey yazmıyor zannediyorum, bu scart kablonun uzunluğunu ve tek satılan monster scartlara göre farkını söylebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
  • bimeks teknoport'tan aldım bugün 35 YTL...

4, 5 adet daha vardı ihtiyacı olan kaçırmasın, yanınızda çocuk getirmeye gerek yok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: munans

Arkadaşlar,
    Benim amacım Pioneer 4280XA Kuro Plazma ile scart çıkışlı uydu alıcı arasında kaliteli bir aktarım yapabilmek. Bunun için Profigold PGV7000 kablo almayı düşünüyorum. PGV7000 yerine bahsi geçen Monster'in setini alıp içinden çıkan scart-scart kabloyu kullansam sonuç daha mı iyi olur dersiniz?

Ben de bugün Bimeks'ten 35YTL'ye aldım. PGV7000 daha iyidir mutlaka ama 80YTL ona vermektense diye düşündüm...
  • quote:

Orjinalden alıntı: eozen81

quote:

Orjinalden alıntı: the_cantan

hoparlöre 180ytl verip kabloya 50ytl vermek bana biraz orantısızlık gibi geldi eozen81 ne dersin? doğru veya yanlış demiyorum dikkatimi çekti sadece . hayırlı olsun kablon.içinden ki scart hediye sanırım.scart kablonun yapısı nasıl çok yumuşacık mı? yoksa sert mi bana yumyumuşacık scart lazım.AR ın vardı gittik ama ona rağmen daha kalitesilisini aldım zamanında ama kazık gibi geliyor bazan. almam gerekli.
    birazda paketten bahsedin nasıl bir şey neler çıkıyor? kaç metre? vs ikinci mesajda arkadaş anlatmış teşekkür ederim.başka bir bilgi kaynağı da fena olmaz.

180 YTL verdiğim hoparlörün piyasa değeri 180 YTL olsaydı, kablolara 50 YTL vermemin biraz saçma oldugunu kabul ederdim, ancak 180 YTL ye aldıgım setin zaten piyasa değeri 450-500 YTL civarı. O açıdan bu kablolara da 50 YTL vermemin (ki aslında 10 YTL puandan kullanıp 6 takside böldüm ) çokda yanlış veya hesapsız oldugunu düşünmüyorum.

Kaldı ki THX sertifikalı Monster marka kabloların Sirkeci'de de arasam metresi acaba kaça bulurdum merak ediyorum, burda elde ettiğim sette ihtiyacıma göre uzunlukta bir sette altın uçlu scart da hediye oldu, hepsini Sirkeci civarında bile bu fiyata bulunabileceğini sanmıyorum. Bana kalırsa bu paket fiyat TR şartları için çok hesaplı.

Scart'ın yapısını sorarken uç kısmındaki yapıyı soruyorsan yani altın renginde olan kısmı hayır yumuşacık değil, ama o kısmı yumuşacık olan kaliteli bir scartda var mı şüpheliyim Keza evdeki profigold marka altın scartta sertti. Bu da arttı elimde, isteyen varsa kelepir vereyim

Paket içeriğindeki kabloların uzunlukları (inch olarak verilmiş)

1 X 10' (Center)
    3 X 20' (Front ve Sub için)
    2 X 35' (Rearlar)

Bunlarda yeni resimler
    (Tam boyut için resimlere tıklayın)

(((THX sertifikalı hoparlör kablosu)))

vallahi bedava almışsın iyi günlerde kullan eozen81

• quote:

Orjinalden alıntı: sadays

vallahi bedava almışsın iyi günlerde kullan eozen81

üstadım teşekkürler, lakin Bimex'in indiriminden yararlanıp daha da ucuza alan arkadaşlar var
  • izmir 'de yaşayanlar;
    ürün, karşıyaka teknosa, çiğli kipa bimeks, carrefour teknosa'da yok haberiniz olsun boşuna gitmeyin. acaba forum bornova'da hala var mı ki? oradan alanlar stok durumu hakkında bir şeyler söyleyebilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ersan a

izmir 'de yaşayanlar;
    ürün, karşıyaka teknosa, çiğli kipa bimeks, carrefour teknosa'da yok haberiniz olsun boşuna gitmeyin. acaba forum bornova'da hala var mı ki? oradan alanlar stok durumu hakkında bir şeyler söyleyebilir mi?

tüh ya.
    Ya İzmir'liler erken davrandı yada İzmir'e gelmiyor bunlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Daneel

Bi-amp yaparken HF terminallerine gümüş LF terminallerine bakır kablo çekmek fark yaratabilir, bunu deneyeceğim. Hatta centerımda biwire bağlı, onda bile deneyebilirim.

Aslında başka bir sıkıntıdan dolayı bu konuya yönlendim, kablolu tv-digiturk karışmasını forumdaki arkadaşlarımızdan Keen bu paketten çıkan scart ile çözmüş.

Monster tek satılan kablolarında manyetik shielding diye bir şey yazmıyor zannediyorum, bu scart kablonun uzunluğunu ve tek satılan monster scartlara göre farkını söylebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

uzunluğu 2 metre yazıyor ama farkı bilmiyorum.
  • Çok güzel kablo gerçekten şu bizim slimderamlere de yakışacaktı ama yok. Ben de marmaris teknosaya baktım ama bulamadım.
    Yine uygun fiyatlı olarak özellikle internetten alınabilecek şekilde gören arkadaşlar haber verirse seviniriz.

Saygılar.
  • Ben Konya Bimeks'ten aldım. 4-5 tane daha vardı. İsteyen arkadaş olursa alayım, göndereyim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: munans

Ben Konya Bimeks'ten aldım. 4-5 tane daha vardı. İsteyen arkadaş olursa alayım, göndereyim.

Hocam merhabalar sana havele ile ücretini göndersem bana alabilirmisin acaba.

Eğer olursa çok teşekkür ederim.

Saygılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tlepsh
    Hocam merhabalar sana havele ile ücretini göndersem bana alabilirmisin acaba.

Eğer olursa çok teşekkür ederim.

Saygılar.

Tabii ki, memnuniyetle gönderirim, PM attım.
  • Sayın Tlepsh,
    Bimeksten kablonuzu aldım, kargoya verdim. Pazartesi elinizde olacağını söylediler.
    İyi günlerde kullanın.

Başka isteyen arkadaş olursa gönderebilirim. Konya Bimeks stoklarında 7 tane daha olduğunu söyledi.
  • Bugün Kozyatağı Carrefour Bimeksten 2 tane aldım, reyonda 2 tane vardı zaten. Düşünen arkadaşlar telefonla bilgi alsın, boşuna gitmesinler
  • munans arkadaşım sana da çok zahmet verdim. Sağolasın çok ilgili davrandın.

Tekrar çok çok teşekkürler.

Saygılar.
  • Hoparlör kablolarını biamp yaparken test ettim kendi kablolarımdan daha iyi bir ses almadım, gerçi benim kablolarda 25lik bandridge klasmanları ayrı ama çok da fark yoktu bence güzel bir paket. Skart için aldım önümüzdeki hafta test edebileceğim. Teknosa Profiloda en az yarım düzine var.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.