Bugün Kozyatağı Carrefour Bimeksten 2 tane aldım, reyonda 2 tane vardı zaten. Düşünen arkadaşlar telefonla bilgi alsın, boşuna gitmesinler
Benden hemen sonra satın almışsın demek ki. Gittiğimde 3 adet vardı, ben birini satın alınca 2 adet kalmıştı.
Ben de Forum Bornova küçük teknosa'daki son 2 taneden birini aldım. Diğerinde kalmamıştı. Gerçekten kaliteli kablolar, bu fiyatlarda muadili bile yok.
Bu arada 2 tane 10 metrelik rear kablosu ile altın uçlu scart kablosunu kullanmıyorum. İsteyen olursa üçünü 30 YTL'ye satarım.
Arkadaşlar, bu kabloların üzerinde bağlantı yönünü gösteren oklar var, avr den hoparlöre doğru olması gerekiyor ama ben bu okları bağlantıyı yaptıktan sonra fark ettim, sadece birini doğru bağlamışım diğer dördü yanlış, bu performansı ne kadar etkiler, değiştirmek de zor geliyor, çünkü bazı konnektörleri yer darlığından eğerek falan takmıştım, bu sıkıntıya girmeye değer mi? Değiştirmeli miyim?
quote:
Orjinalden alıntı: amf23
Arkadaşlar, bu kabloların üzerinde bağlantı yönünü gösteren oklar var, avr den hoparlöre doğru olması gerekiyor ama ben bu okları bağlantıyı yaptıktan sonra fark ettim, sadece birini doğru bağlamışım diğer dördü yanlış, bu performansı ne kadar etkiler, değiştirmek de zor geliyor, çünkü bazı konnektörleri yer darlığından eğerek falan takmıştım, bu sıkıntıya girmeye değer mi? Değiştirmeli miyim?
Yok hocam etkilemez, etkilese bile bunu kulaklarımız anlamaz. Uğraşına değmez yani.
Arkadaşlar Monster kablo kitlerinden Doğuş Oto Center (Maslak-istanbul) Bimeks te 9 tane vardı bugün. Ayrıca farklı bir marka 5 mt lik Sub-woofer kablosundan da var (11avro), Profigold marka 1 metrelik (13 avro civarında) te vardı. İhtiyacı olanlar buradan temin edebilirler.
bugün forum bornova'daki teknosa'dan sonuncuyu aldım. merak eden varsa boşuna gitmesin oraya, zaten ters bir yerde.
İstanbul/Levent Metro City Alışveriş Merkezinde Teknosada 4 Adet Monster kablo seti var. İhtiyacı olan değerlendirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: Pıncır
İstanbul/Levent Metro City Alışveriş Merkezinde Teknosada 4 Adet Monster kablo seti var. İhtiyacı olan değerlendirsin.
Pıncır Hocam, Acoustic Research sub kablolarını naptın cayan arkadaş yok mu?
quote:
Orjinalden alıntı: amf23 Pıncır Hocam, Acoustic Research sub kablolarını naptın cayan arkadaş yok mu?
Geçen Doğuş Oto Center daydım Bimeks te farklı bir marka 5 mt lik Sub-woofer kablosundan vardı (11avro), birde Profigold marka 1 metrelik (13 avro civarında) vardı. Acoustics Research bulunca alıcam 1-2 tane fazladan. Haber veririm bulunca.
quote:
Orjinalden alıntı: Pıncır
quote:
Orjinalden alıntı: amf23 Pıncır Hocam, Acoustic Research sub kablolarını naptın cayan arkadaş yok mu?
Geçen Doğuş Oto Center daydım Bimeks te farklı bir marka 5 mt lik Sub-woofer kablosundan vardı (11avro), birde Profigold marka 1 metrelik (13 avro civarında) vardı. Acoustics Research bulunca alıcam 1-2 tane fazladan. Haber veririm bulunca.
Teşekkürler ilgilendiğin için...
bu monsterdan bi tanede ben kaptım ucuzundan hadi bakalım (ankara ankamall bimeks) dream77 hk145 monster nolcek
arkadaşlar bugün ben de monster kablolardan aldım,çok ağır bi paketmiş yav.daha açmadım sadece frontlar için olan kabloları ve de scart kablosunu kulanacağım.şu kablo uçlarındaki pluglar tak çıkar yapılabiliyor mu,hoparlör terminallerine dik nasıl takılıyor? elktroworld e de baktım orda da 16 gauge oxcigen free 15 metre belkin kablo 28 ytl ayrıca plugları da var kablo arayanlar için bi alternatif olabilir.
Arkadaşlar, biz bu kabloyu almaya başlayınca Bimeks de stoklarındaki kabloları vitrinlere çıkarmaya başlamış, geçen hafta beylikdüzü bimekse diğer şubelerden 2 tane getirtmiştim dün subwoofer kablosu arayışına çıktığımda uğradım rafın biri doluydu, ayrıca teknoport bimekse de baktım orda da bi dolu monster hoparlör kablosu vardı, almak istiyenler değerlendirebilir. Bu arada dün uğradığım hiçbir mağaza da subwoofer kablosu yok, küçük tosun hala yatıyor
ben bu gün monster kablo aradım teknosalarda 3 yere gittim yoktu ama birinde 3 metrelik sub kablosu vardı acustic searc gibi biseydi galiba markası 10 metre 34 ytl
taklit çakma gibi şeyler duymuştum monster ile ilgili 2 farklı kalite varmış sanırım
quote:
Orjinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::
taklit çakma gibi şeyler duymuştum monster ile ilgili 2 farklı kalite varmış sanırım
Nereden duymuştun kaynak gösterebilirmisin, herkes kulaktan duyma gerçekliği olmayan şeyler yazarsa işin içinden çıkamayız.
quote:
Orjinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::
Vallaha teknosa'da ve bimeks'de satılanın çakma olmasına hiç ihtimal vermiyorum kablonun ve ambalaj işçiliğinin kalitesi gün gibi ortada, çakma yapacak olan kesinlikle böyle özenli bir iş çıkaramaz, kaldı ki bu aldığım çakma bile olsa razıyım keşke bütün çakmalar böyle olsa
gençler sizi hayal kırıklığına uğratmak istemem ama THX monster orijinal ismiyle yazıldığı gibi satılanda doğru ama kalitesi şüpheli bunu belirteyim.bu fiyata ise işini fazla fazlasıyla görür.sonuçta made in china. orijinal bir üretim değil.ne fark var derseniz bilmem ben yeri geliyor ürün kalitelerinde fark çok buluyorum. yani ben rahatlıkla metresi 2ytl satılan nispeten kaliteli kablonun daha iyi olabileceğine bile rahatlıkla ihtimal vermiyor değilim. berabere sonuç çıkarsa eyvallah mutlu mesut olmak için yeğdir.bir de arkadaşlar ben monster kablo paketleri gördüm tekno sa da paketler o kadar ahım şahım değil.beğenmediğim acoustic research ın pro series ambalajı bile daha iyi.ambalaj önemli değil benim için tabi.her ne ise özel çaba sarfetmeden belki yoluma çıkarsa THX monster kablo alırım neden olmasın? @sevgili Daneel kablo tv. ve scart kablo olaynı anlayamadım? tüm scart kablolar blendajlıdır dandik kabloda pekala bir stabilsizilik, kılıfsızlık mumkun.
quote:
Orjinalden alıntı: the_cantan
gençler sizi hayal kırıklığına uğratmak istemem ama THX monster orijinal ismiyle yazıldığı gibi satılanda doğru ama kalitesi şüpheli bunu belirteyim.bu fiyata ise işini fazla fazlasıyla görür.sonuçta made in china. orijinal bir üretim değil.ne fark var derseniz bilmem ben yeri geliyor ürün kalitelerinde fark çok buluyorum. yani ben rahatlıkla metresi 2ytl satılan nispeten kaliteli kablonun daha iyi olabileceğine bile rahatlıkla ihtimal vermiyor değilim. berabere sonuç çıkarsa eyvallah mutlu mesut olmak için yeğdir.bir de arkadaşlar ben monster kablo paketleri gördüm tekno sa da paketler o kadar ahım şahım değil.beğenmediğim acoustic research ın pro series ambalajı bile daha iyi.ambalaj önemli değil benim için tabi.her ne ise özel çaba sarfetmeden belki yoluma çıkarsa THX monster kablo alırım neden olmasın? @sevgili Daneel kablo tv. ve scart kablo olaynı anlayamadım? tüm scart kablolar blendajlıdır dandik kabloda pekala bir stabilsizilik, kılıfsızlık mumkun.
Üstad, ambalaj işçiliğinden kastım tabi ki ambalajın malzemesi değil, kabloların sarılımı, yerleştirilmesi, kullanma klavuzunun ciddiyeti gibi detaylar. İçini açarsan eğer bunların arkasında sağlam bir firma olduğu belli oluyor, ben de beyaz eşya üreten bir firmada Ar-Ge laboratuvar yöneticisiyim ve az çok ürünlerin hangi şartlarda ve hangi özenle üretilebildiklerini tahmin edebiliyorum. Monster ın performansıyla ilgili ise sizin yorumlarınız üstüne zaten birşey demem
Yine biri atmış taşı kuyu ya hadi bakalım çıkarabilecekmiyiz. Arkadaşın dediği gibi keşke bütün çakmalar böyle olsa.