Şimdi Ara

(((THX sertifikalı hoparlör kablosu))) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
2
Favori
22.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Adnan Ak

Merhaba,
    Ben yollayabilirim bizim buradaki bimeks'te vardı...

Adnan kardeş Pm den konuştuğumuz gibi.Stok varsa eğer haber bekliyorum havale yapacağım
  • Sevgili ayancıklı,
    Bu arada senin monster kablo da benim dolapda öylece kuzu gibi yatıyor, göndermemi ister misin?
  • Dostum valla ben seni bekliyorum .Bana özelden hesap numaralarını verirsen havaleyi çalıştığım banka ise gece bile sana uçururum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: amf23

Sevgili ayancıklı,
    Bu arada senin monster kablo da benim dolapda öylece kuzu gibi yatıyor, göndermemi ister misin?

O kuzu hala duruyorsa bende alabilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: kenfat10

quote:

Sevgili ayancıklı,

O kuzu hala duruyorsa bende alabilirim

yok be gözüm ben onu zaten ayancıklı için almıştım, uygun bir zaman bekliyorduk, zaten cuma günü gönderdim, ben istanbulda değilim, ama yolum düşerse ayarlamaya çalışırım bir tane

• Valla iyi olur.Adnan arkadaş bir ara ilgileniyordu ama aramaz sormaz oldu sağolsun genede.Zaten amfi işini erteledim sotaya yattım bekliyorum.Belki bu arada onkyo 605 yada Harman 247 düşer
  • Beyler Monster kablo istiyorsanız Mersin Forum Bimeks te 3 tane vardı 2 sini ben aldım kalan 1 taneyide raflarda arkaya sakladım bulamayan varsa bilgilerine
    Kablolar güzelde o scartlar çok fena yaw.Adamlara helal olsun kabloları duvara vs yere tutturmak için çivisine kadar koymuşlar
  • Urgent alıp kargoya verebilirmisin benim için.?
  • Bir arkadaş Bimeks telefonla satışı arayıp kablo siparişi verdiğini söylemişti. Telefonu nedir bilmiyorum?
  • quote:

Valla iyi olur.Adnan arkadaş bir ara ilgileniyordu ama aramaz sormaz oldu sağolsun genede.Zaten amfi işini erteledim sotaya yattım bekliyorum.Belki bu arada onkyo 605 yada Harman 247 düşer

Ya kusura bakma, şehir dışındaydım. PM attım
  • Kenfat 10 olabilir, ama şu an nöbetten çıkacam,salıda nöbete gidecem çarşamba dan sonra olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: urgent

Kenfat 10 olabilir, ama şu an nöbetten çıkacam,salıda nöbete gidecem çarşamba dan sonra olabilir

Adnan arkadaş tekrar aramıza döndü ilgilenecek.Bulamazsa sana haber veririm.Teşkkür ederim.Nöbet ne iş? meslek nedir?
  • quote:

quote:

Kenfat 10 olabilir, ama şu an nöbetten çıkacam,salıda nöbete gidecem çarşamba dan sonra olabilir

Adnan arkadaş tekrar aramıza döndü ilgilenecek.Bulamazsa sana haber veririm.Teşkkür ederim.Nöbet ne iş? meslek nedir?

Kenfat 10 kardeş ben hekim olarak görev yapıyorum,Sağlık konularında da yardımcı olabilirim
    ,Aslında nöbetlerde pc ye daha çok yapışıyorum. PM attım size

• quote:

quote:

quote:

Kenfat 10 kardeş ben hekim olarak görev yapıyorum,Sağlık konularında da yardımcı olabilirim

Sayın hocam doktor olmanıza sevindim , benim bir hastalığım var, sanırım benim gibi pek çok arkadaşta bu mevcut (sizden de şüpheliniyorum ,sizde buralarda dolaşmaya başladınız ) bu elekronik sapıklığı üzerine yazabileceğiniz bir reçete var mı ? Var ise ilaçları aç karnına mı yoksa yemek üzerine tatlıdan sonra mı almak gerekir ? Lütfen kurtarın beni bu hastalıktan...

• Sağlık konusunu boşver ölümden öte yol yok bende doktorum sen kablo konusunda yardımcı ol o daha mühim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenfat10 -- 26 Mayıs 2008; 14:01:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ayancıklı

quote:

quote:

quote:

Sayın hocam doktor olmanıza sevindim , benim bir hastalığım var, sanırım benim gibi pek çok arkadaşta bu mevcut (sizden de şüpheliniyorum ,sizde buralarda dolaşmaya başladınız ) bu elekronik sapıklığı üzerine yazabileceğiniz bir reçete var mı ? Var ise ilaçları aç karnına mı yoksa yemek üzerine tatlıdan sonra mı almak gerekir ? Lütfen kurtarın beni bu hastalıktan...

Sayın ayancıklı,aslında ben travian adlı oyundan kurtulmaya çalışıyorum
    buralardada dolaşıp tabirinizle elektronik sapkınlığa çare arıyorum bulursam hem kendim hemde siz tedavi olmuş sayılırsınız.Tabi komşularım yaşamama izin verirse.....

• quote:

Sağlık konusunu boşver ölümden öte yol yok bende doktorum sen kablo konusunda yardımcı ol o daha mühim

Bana da sağolsun amf yardımcı olmuştu , kablo çeşitleri SRC elekronikte bolca var. İstersen ordan bir bak . Sertaç beyin yardımcı olacağı kanısındayım. Belki Spidr de de vardır (toppop elektronik).

Yalnız her işin başı sağlıktır ...
  • quote:

Sağlık konusunu boşver ölümden öte yol yok bende doktorum sen kablo konusunda yardımcı ol o daha mühim

Hocam tababeti burada gömek çok hoş,Monster THX konusu dert etme hiç olmadı bende 1 adet var zaten 7,1 kullanmak için almıştım 2 sini...Henüz 5,1 kullanıyorum.O çok sağlamda evde dolabımda gün ışığını bile göstermiyorum
  • quote:

quote:

buralardada dolaşıp tabirinizle elektronik sapkınlığa çare arıyorum bulursam hem kendim hemde siz tedavi olmuş sayılırsınız.Tabi komşularım yaşamama izin verirse.....

Travian hastalığını yakın bir arkadaşımdan biliyorum, o elektronik sapkınlığından daha beter bir illet, neyse Allah'dan doktorsunuz da tedavi sıkıntısı olmaz sanırım

• quote:

quote:

quote:

Travian hastalığını yakın bir arkadaşımdan biliyorum, o elektronik sapkınlığından daha beter bir illet, neyse Allah'dan doktorsunuz da tedavi sıkıntısı olmaz sanırım

Ya sormayın köy sayısı asker sayısı artıkça daha bağımlı oluyorsun...Hele telefondan saatlerce konuşmalar msnler kimse oynamasın şiddetle tavsiye ediyorum.Bir süre sonra kendinizi aga zannediyorsunuz

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.