Şimdi Ara

(((THX sertifikalı hoparlör kablosu))) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
2
Favori
22.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kenfat10

Ankara elekroworld de Harman kardon varmı yarın soracak arkadaş belkide ben telefon ederim bugün.Forumdan bir arkadaş bursada olduğunu söyledi 500 küsur YTL ye.Başlangıç için alayım sonra almanyadan bir cananavar getritirim..

Bence AVR145'i kampnayası ile 500YTL civarında fiyatlara bulabilirsen hiç şaşma direkt al derim. Seni hayli hayli tatmin edecektir. Öyle 1000 küsür YTL paraları da savurmamış olursun. Senin kabloyu Bimeks Teknoport'ta bakınırken HiFi kısmında AVR145'i JBL'ler ile denedim; gayet hoş ve güçlü sesi vardı. Eğer ben Onkyo 604'ü almamış olsam ve o segmentten bir ürün alcak olsam Yamaha 361 falan bakmam, gider direkt AVR145'i alırdım (tabi 500 YTL'lik kampanya fiyatıyla) Yoksa kampanyasız fiyatı yüksek, o zaman fiyat/performans oranı düşük kalıyor.

NOT: İstanbul elektroworld'lerde kalmamış mı acaba AVR145 kampanya ile, geçen Astoria'da baksaydım keşke? Bakarsın onu da alıp yollarım sana...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adnan Ak -- 30 Mayıs 2008; 15:12:48 >

• Arkadaş aradı,Ankarada Elektroworld de 2 adet HK 145 varmış,Tek çekim 549 YTL ye al dedim,sonra gene aradı ikiside teşhir ürünüymüş dedi,olsun genede al dedim,kapattık.Sonra gene aradı kutularını bulamadılar dedi.S..tiret kalsın dedim o zaman snirlendim.

Elektroworld müşteri hizmetlerindeki kız başka hiçbir şubede yok dedi.Faturaya teşhir ürünü yazılır farklı muamele görür dedi cihaz.Ama başka yerdede yok sizce alınırmı o fiyata ve poşetin içinde
    Adnan kardeş bul 600 e şu cihazı oralardan nolursun valla hoperlörler koktu evde.Benim kaderim bu ilk sony walkmenimden 1 sene öncede şarzlı pilleri almıştım.550-600 gönül rahatlığı ile veririm ama 1000 YTL lik ürün kesinlikle değil.1000 YTL 145 e vereceğime Ses rengi farklı olacak olsada sony 1200ES alırım 800 YTL ye.
    Arkadş haber bekliyo poşete korum otobüse veririm diyor ne dersiniz

• kumandası ıvır,zıvırı garanti durumu falan nasıl öğrenin önce.
  • Hmm bugün öğleden sonra o tarafa geçeceğim, bakayım o zaman. Cebin var bende nasılsa konuşuruz akşama doğru.

Cihaza bakmak lazım, teşhir malum. Tamam pırıl pırıl da olabilir ama sağı solu çizilmiş de olabilir. Kutuyu bulamamış olmaları da ilginçmiş. Poşet olayı falan biraz sakat yaa, hele otobüste. Ayrıca onun aksesualrarı da vardır, kutu yoksa onlar nerede? Aksesuarlar teşhire konulmaz ki...
  • Arkadaş teşhir olması önemli değil dedi sonra kutuyu bulamayınca bunlar geyiğine poşete kor yollarım dedi,müşteri hizmetlerindeki kız teşhir ürünleri farklı muamele görüyor diyince film koptu bende.Distrübitörde haklı sen cihazı 1 sene ortalıkta süründür,sürekli kablo sök tak,sonra fatura tarihinden garanti istersen kabul edilemez tabi.Hoş ucuz veriliyor ama benim için itici gelen taraf aynı ürün açılmamış kutuda aynı fiyattan satıldı.Yoksa bu cihaz teşhir o nedenle ucuz deseler amenna.
    Adnan Ak kardeş bulaileceğini sanmıyorum ama bulursanda iki gözümsün.Bu arada 245 modelinede 1200 YTL küsur fiyat demişler aynı yerde.
    atorbacı adlı kullanıcı dün bursa elektroworldde var demişti ama bugün konuştuğum müşteri hizmetlerindeki kız şu an sadece Ankarada görülüyor dedi.Demekki torbacı kapmış malı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenfat10 -- 30 Mayıs 2008; 16:15:07 >

• @kenfat10 kardeşim ne diyeyim alem adamsın. Hastaların gülüp kırılmaktan iyileşiyordur kesin. Kazıya kazıya bulacaksın bu cihazı bir yerden. Ama başkasına kazdırınca gömüleri kaptırıyorsun. @atorbaci bizdendir yapmaz öyle şey. Dedim sana kaç defa git en yakın şehre günü birlik gör gözünle al kap cihazı gel evine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet.mercan -- 30 Mayıs 2008; 17:45:12 >
  • Haklısın ama iş-güç şehir dışına çıkmak zor oluyor kolay değil,istanbula gitmek lazım uçakla,Uçakta X-Ray den geçerken sorun çıkarmı ayrı konu.istanbulda mekanları gezdirecek teyzoğlu avukat vakti olurmu olmazmı?İnanın valla Google da aratıyorum,yahoo da aratıyorum,AOL da aratıyorum satan yer çok az ve ateş pahası.atorbaci almamış hk vermis NAD siparişi kurtulmuş,darısı benim başıma.
    Sony 1200ES tende yüksekliği sebeyle vazgeçtim.Benim sonorous sehpanın altında center olacak,üstüde 16 cm aralığında ölçtüm biçtim sony oraya sığmaz.Hastalarım gülermi ağlarmı bilemem ama mesleğime bu kadar düşseydim şimdiye beyin cerrahıydım.
  • quote:

Adnan Ak arkadaşım yollamış kabloyu sağolsun yarın geçer sanırım elime.Her nekadar yakın zamanda deneyemeyecek olsamda en azından yapısal olarak kalitesi konusunda topik adına izlenimi yazarım.Adnanın yerinde olsam şka babında kargoyla ilk önce 3 metre inşaat teli yollardım ilk önce monsteri sonra yollardım
    Bu arada URGENT abimiz baya eskiymiş ama benimde yaş 32..Ben birinci sınıftayken MR ın açılımını bilmiyordu daha asistanına soruyordu fizyoloji hocası.Urgent abimiz öğrenciyken kanser teşhisini röntgenle koyuyordu doktorlar.Velhasıl bizim gibi yani sony ve pioneer A/V R ler hakkında tüketici elektroniği oldular artık dendiği gibi seri üretim doktorlardan değildir daha sağlamdır forumda sağlık problemi olanları direk ona sevkediyoruz.Arabasında ilk yardım seti bile olmayan doktorlardan değildir o çantasında tansiyon aletiyle ritodrin le gezenlerdendir sanıyorum

Selam kenfat10 henüz geldim bir kongre nedeniyle Kıbrısa gitmiştimmm.Bu arada övgüne teşekkürler..Sizlerde mutlaka iyisinizdir. Kıbrısda herkes kumar oynadı gece klüplerine gitti ben ise gece klüplerinde ki kolonları inceledim.Heralde yoldan çıktııııııım

• OOOOOOOO Hayırlı oooooooolsuuuuuuuuun adnan ak la ne alıyorsunuz ?
  • Aldık bile Benim 90 lar daki müzik seti hevesim sayılmazsa,Teketek.comun ucuz verdiği iddia edilen Junior larla başlayacağım bu yolculukta başlangıç olarak ve hoperlörlerde şimdilik çok kalite olmadığından Harman Kardon 145 da karar kıldım ve sağolsun Adnan Ak arkadaşımızın katkısıyle aldım.İnşallah yarın kargoya verecek.Alma sürecim diğer takip ettiğim topiklerde mevcut.DH açılış sayfam oldu bu günlerde mesajlarımın çokluğundan anlaşılır.Bugün TV sehpasında yer bile ayarladım.Sony1200 es 2 katlı olan cam sehpanın dar kısmına sığmıyordu.DVD çalar,junior center hop. ve Hard diskli olduğundan baya bi ısınan (time shift özelliği süreklki açık) Sansui uydu receiveri ısınma sorunu en az olacak şekilde üstüste yerleştirip HK ya yer açtım.Aslında bugün özellikle Monster kablodan çıkan bahçe hortumu gibi kablosu olan scart ı bağlarken AVR de HDMİ olsa iyimiydi diye aklıma geldi ama AVR nin video bağlantılarını kullanmak cihazın sürekli açık kalması açısından pratik olmaz diye düşündüm.Sadece Amfi olarak kullanacağım.
    Kıbrıs konferansını sanırım bir mümessil teklif etmişti banada.Otelin kolonları nasıldı,depreme dayanıklımıdır

• YAW ne diyorsun ne kolonlar vardı bi görsen 90*60*90 wdale dii hehehe
  • O kolonları her amfi besleyemez hacım.
    off the topic olacak ama bir hikaye anlatayım.Sanırım doktorlar idi parise konferansa giderler.Geç saatte bir grup arkadaş dışarı çıkarlar.Macera olsun diye gördükleri bir hayat kadının yanına giderler Fransızca bilen bir arkadaşları grup adına sorar "Geceliğin kaç lira" diye.Fahişe de bunlara sorar "siz türkmüsünüz?" diye.Bunlarda "Nereden bildin?" derler..kadın derki "Sadece Türkler sabaha kadar diye pazarlık yapar ve ilk postadan sonra sırtlarını döner yatarlar"
    Nerden aklımda kalmış bilmem ama sanırım gerçek hikayeydi.Birazda Gülelim
  • quote:

O kolonları her amfi besleyemez hacım.
    off the topic olacak ama bir hikaye anlatayım.Sanırım doktorlar idi parise konferansa giderler.Geç saatte bir grup arkadaş dışarı çıkarlar.Macera olsun diye gördükleri bir hayat kadının yanına giderler Fransızca bilen bir arkadaşları grup adına sorar "Geceliğin kaç lira" diye.Fahişe de bunlara sorar "siz türkmüsünüz?" diye.Bunlarda "Nereden bildin?" derler..kadın derki "Sadece Türkler sabaha kadar diye pazarlık yapar ve ilk postadan sonra sırtlarını döner yatarlar"
    Nerden aklımda kalmış bilmem ama sanırım gerçek hikayeydi.Birazda Gülelim

Aynen katılıyorummm. Pover ampli olmadan olmaz değil mi hemde buı yaşta

• Konu dağılıyo galiba kabloyla ilgili bişeyler yazim arkadaşlar:) Ankara Panora Bimekste 49 YTL en az 10 tane vardı setten reyonda, raftan alıp şöyle bir ağırlığını ve malzemeyi görünce hemen kasaya gitmemek için hiçbir tereddütüm kalmadı. Eve getirip kabloları ve Scartı inceledim ve 49 YTL için çok iyi bir ürün olduğuna kanaat getirdim.

1. Hoparlör kabloları beklediğimden kalın, esnek ve şık tasarlanmış. Kablonun twist ( bükümlü) edilmiş olması üst sınıf hoparlör kablolarında olan bir özellik, zaten eğer kablonuz düz ise odyofiller kablonuzu 3-5 cm aralıklarla bükmenizi tavsiye ediyor. Ayrıca standart bakır kablolara göre tel sayısı oldukca fazla olduğu için iletkenliği daha da artırılmış oluyor. Ancak sinyal akış yönü belirtilmesine rağmen gözle görünür bir fark algılayamadım, yaptığım denemelerde de seste bir farklılık yoktu.

2. Kutunun içinden SONY ve KENWOOD komple sizstemlerin hoparlör kablolarının dvd player bağlandığı bu firmalara özel soketler için adaptörleri ve kabloyu duvara sabitlemek için klipsler çıkıyor çivileriyle birlikte. Bağlantı adaptörleri komple sistem kullanan arkadaşlara kablo iyileştirme için büyük avantaj.

3. Gelelim THX olayına, hoparlör kablolarında THX onayı bulunması kablo kalitesiyle açıklanmamış, sadece kabloların altın kaplı ve renk kodlu bağlantı pinlerinin THX ile birlikte geliştirildiği belirtilmiş.

4. Setin içinden çıkan Scart daha önce teknosadan aldığım 30 YTL civarı Monster Scart ile birebir aynı, model numarası ve belirtilen özellikleri aynı olmasına rağmen bu settekine THX logosu eklenmiş. Yaptığım denemede tek satılan 30 YTL Monster Scart ile görüntüde fark hissetmedim, zaten ikiside bence Digitürk yayın kalitesi ile Plazmaya yapılan bağlantıda var olan vasat görüntü kalitesini bozmadan aktarıyor, Scarttan beklenen de budur zaten.

5. Sonuça olarak setteki scartın 30 ytl ye satılıyor ve f/p olarak iyi bir ürün olduğunu kabul edersek 19 YTL farkla aldığınız hoparlör kabloları bu fiyata gerçekten çok iyi, mucizeler beklemeyin kablolardan ama 19 YTL'ye alınmayı hakediyorlar.

• arkadaşlar bende bugun bakırköyde town center içindeki bimeks den aldım monster kablo yu 49.90 YTL eve geldim actım kutuyu inanın insanın gözleri büyüyo malzemeler cok kaliteli hele scart ı acmak için biraz ugrasmanız lazım ilk tv ye oturtamadım sanırım görüntü bana FLU geldi sonra cıkarıp tekrar taktım gayet şık oldu net oldu gerçi söylede bişey var bende bangridge scart RCA vardı ikisi ilede denedim öyle aman aman bi görüntü farkı göremedim lcd siparişi vermiştim Weblebiden p.tesi geleceğini söylediler bide onda denemek lazım thx ses kablolarınıda vestel ev sinema sisteminde deneyeceğim daha denemedim bakalım ses te bi değişiklik olcak mı görücem bende bu konuyu acan ve paylaşan herkese teşekkür ederim eğer almak isteyen arkadaslar varsa hiç teredütsüz alsınlar derim iyi bi scart kablo almak neredeyse 20 - 30 ytl civarı ve bunun yanında THX ses kablolarının olmasıda cabası güzel bir ürün

• Bende Maslak ve Ümraniye Teknosa ve Bimekse baktım ama maalesef bulamadım
  • dediğim gibi dün aldım town center bimeksten ve en az 5 tane daha vardı kapıdan içeri girin ve dümdüz ilerleyin soldaki kabloları görünce en altta MONSTER i göreceksiniz
  • Hafta son arkadaşı göndereyim oraya.Teşekkürler
  • bencede kaçırmamak lazım başka yerde yok ne darty ne elektro world nede teknosa o kadar dolastım tam ümidi kesmişken buldum en sonunda sende kacırmamalısın
  • Arkadaşa söyledim.Allah verede kalmış olsun
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.