Sayın ayancıklı,aslında ben travian adlı oyundan kurtulmaya çalışıyorum buralardada dolaşıp tabirinizle elektronik sapkınlığa çare arıyorum bulursam hem kendim hemde siz tedavi olmuş sayılırsınız.Tabi komşularım yaşamama izin verirse.....
Travian hastalığını yakın bir arkadaşımdan biliyorum, o elektronik sapkınlığından daha beter bir illet, neyse Allah'dan doktorsunuz da tedavi sıkıntısı olmaz sanırım
Ya sormayın köy sayısı asker sayısı artıkça daha bağımlı oluyorsun...Hele telefondan saatlerce konuşmalar msnler kimse oynamasın şiddetle tavsiye ediyorum.Bir süre sonra kendinizi aga zannediyorsunuz
Hocam siz sapkınlığı sapkınlıkla tedavi etmeye çalışıyorsunuz . Altından başka bir şey çıkmasın...
Travian da benim teyzeoğlu benim şifreyi biliyordu,girmiş benim adıma çok kuvvetli bir elemana vermiş veriştirmiş küfürü,Bir sabah bir baktım darmadağın olmuşum.Başlamadan bitti Allahtan benim maceram
Ya sormayın köy sayısı asker sayısı artıkça daha bağımlı oluyorsun...Hele telefondan saatlerce konuşmalar msnler kimse oynamasın şiddetle tavsiye ediyorum.Bir süre sonra kendinizi aga zannediyorsunuz
Hocam siz sapkınlığı sapkınlıkla tedavi etmeye çalışıyorsunuz . Altından başka bir şey çıkmasın...
Sayın ayancıklı bende merak ediyorum hep beraber göreceğiz.Traviandan kurtulmak insanı bahtiyar ediyor..İlk zamanlar içimde boşluk hissetmiştim,oysaki ben boşluğun içindeymişim.Sanırım düzelme şansım var
quote:
Orjinalden alıntı: kenfat10
Travian da benim teyzeoğlu benim şifreyi biliyordu,girmiş benim adıma çok kuvvetli bir elemana vermiş veriştirmiş küfürü,Bir sabah bir baktım darmadağın olmuşum.Başlamadan bitti Allahtan benim maceram
Ya hangi serverdi ben yıkmış olmayım köyünü şimdi mancınık-koç başı falan. Senin monster işide suya düşer hehehe
Urgent, Kenfat10... Üçümüz de meslektaş mı çıktık yani, tesadüfe bak yahu
Bu arada kenfat10'un Monster kablo arayışı tarafımdan çözülmüştür
quote:
Orjinalden alıntı: Adnan Ak
/>
Kenfat10 kablolarını halletmişsin eline sağlık.... Hocam ne diyorum biz burada bir klüp mü kursak diyorum
quote:
Orjinalden alıntı: Adnan Ak
/>
Vallaha ses sistemleri topiğinde hasta adam kalırsa ayıp artık
Tek hastalık HT olma koşuluyla gerisi hakikaten ayıp olur
Adnan Ak sağolsun sorunumu çözdü.Monster iyi yada kötü piyasa malı almaktan iyidir.Bu arada hakkaten ne tesadüf ya.DH üyelerine diyeyim bakın bu tarz elektronik PC felan hobisi olan doktorlar çok tatlı doktorlardır bunlar tadından yenmez.Bunlar gözbebekleri dolar sembolü olan doktorlardan değildirler,zekidirler ve sınıfta kalmış olmalarıda muhtemeldir,bunlar uzman olmakta istemezler
quote:
Adnan Ak sağolsun sorunumu çözdü.Monster iyi yada kötü piyasa malı almaktan iyidir.Bu arada hakkaten ne tesadüf ya.DH üyelerine diyeyim bakın bu tarz elektronik PC felan hobisi olan doktorlar çok tatlı doktorlardır bunlar tadından yenmez.Bunlar gözbebekleri dolar sembolü olan doktorlardan değildirler,zekidirler ve sınıfta kalmış olmalarıda muhtemeldir,bunlar uzman olmakta istemezler
Abi demeye gerek yok hatta ballıdırlar diyelim olmaz mı? Ben şahsen Çapa 88 mezunuyum okullarıda yazalım artık topic içinde topic oldu ha
2002 Ertelemeli Atatürk Ünv. Mezunuyum bende...
Ooo siz gençmişsiniz daha yaw Adnan Ak o da mı genç?
Yakında bu üç doktor akraba da çıkarlar... ( Adnan AK, Urgent, Kenfat10 )
Adnan Ak arkadaşım yollamış kabloyu sağolsun yarın geçer sanırım elime.Her nekadar yakın zamanda deneyemeyecek olsamda en azından yapısal olarak kalitesi konusunda topik adına izlenimi yazarım.Adnanın yerinde olsam şka babında kargoyla ilk önce 3 metre inşaat teli yollardım ilk önce monsteri sonra yollardım Bu arada URGENT abimiz baya eskiymiş ama benimde yaş 32..Ben birinci sınıftayken MR ın açılımını bilmiyordu daha asistanına soruyordu fizyoloji hocası.Urgent abimiz öğrenciyken kanser teşhisini röntgenle koyuyordu doktorlar.Velhasıl bizim gibi yani sony ve pioneer A/V R ler hakkında tüketici elektroniği oldular artık dendiği gibi seri üretim doktorlardan değildir daha sağlamdır forumda sağlık problemi olanları direk ona sevkediyoruz.Arabasında ilk yardım seti bile olmayan doktorlardan değildir o çantasında tansiyon aletiyle ritodrin le gezenlerdendir sanıyorum
quote:
Adnan Ak arkadaşım yollamış kabloyu sağolsun yarın geçer sanırım elime.Her nekadar yakın zamanda deneyemeyecek olsamda en azından yapısal olarak kalitesi konusunda topik adına izlenimi yazarım.Adnanın yerinde olsam şka babında kargoyla ilk önce 3 metre inşaat teli yollardım ilk önce monsteri sonra yollardım Bu arada URGENT abimiz baya eskiymiş ama benimde yaş 32..Ben birinci sınıftayken MR ın açılımını bilmiyordu daha asistanına soruyordu fizyoloji hocası.Urgent abimiz öğrenciyken kanser teşhisini röntgenle koyuyordu doktorlar.Velhasıl bizim gibi yani sony ve pioneer A/V R ler hakkında tüketici elektroniği oldular artık dendiği gibi seri üretim doktorlardan değildir daha sağlamdır forumda sağlık problemi olanları direk ona sevkediyoruz.Arabasında ilk yardım seti bile olmayan doktorlardan değildir o çantasında tansiyon aletiyle ritodrin le gezenlerdendir sanıyorum
evet biliyordum, bir topicde 3 doktor olunca tıbbi terimler dağarcığımızın da (varmı ki acaba) gelişmesi de kaçınılmazdı ritodrin
ne biliyim aklıma o geldi birden Ritodrin doğumu geciktirmek için neyse topiği fazla kirletmiyeyim
Bu arada Adnan arkadaş sağolsun bugün Kablo geçti elime,faturadan anladığım kadarıyle kendinede kulaklık almış sanırım Kargocu ararken ordaki poşet içindeki kargoları gösterip şöyle bişeydir heralde dedim adam sonra kocaman bir kutu getirdi 1-1,5 kilo vardı sanırım hayret ettim,Kabloları daha ince sanıyordum nerdeyse harbiri çiftli olarak birer şu ince çubuk krekerler kalınlığında ,fazlasıyle uzun,Hele scart kablosu aman Allahım abartısız bahçe hortumu kalınlığında,hiç tahmin etmezdim,kesinlikle işçilik 100 üzerinden 90,paketlemede aynı şeklide kaliteli,sıcak presle değil plastik perçinlerle kapatılmış.Bu fiyata çok iyi pişman değil mutluyum...
arkadaşlar özen,işçilik,fiyat olarak güzel bir ürün ancak daha önce de yazdığım gibi ben hama bakır kabloya geri döndüm,umarım siz iyi bir uyum yakalarsınız.
quote:
Bu arada Adnan arkadaş sağolsun bugün Kablo geçti elime,faturadan anladığım kadarıyle kendinede kulaklık almış sanırım...
Kulaklık değil canım, o paraya allahını seversen... Uyduruğundan yaka mikrofonu aldım bir tane senin kabloya bakınırken, Team Fortress 2'de lazım oluyor da hehehe..
Evet mikrofon doğru,faturaya göz ucuyla bakıp attım direk kablolara daldım.Dikkatli okumadım o nedenle.Hi-Fİ hastası bir grub başkanımız var burda,ona bahsetmiştim,dün eşimin çalıştığı sağlık ocağına gitmiş sistemi topldımı diye sormuş benim için,eşimde hepsinin balandığı bir ana makine varmış ( AVR) o eksikmiş demiş. Ankara elekroworld de Harman kardon varmı yarın soracak arkadaş belkide ben telefon ederim bugün.Forumdan bir arkadaş bursada olduğunu söyledi 500 küsur YTL ye.Başlangıç için alayım sonra almanyadan bir cananavar getritirim..