Şimdi Ara

(((THX sertifikalı hoparlör kablosu))) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
267
Cevap
2
Favori
22.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: nevz@t

Arkadaşlar kutudan çıkan 10 metrelik kablolardan bir tanesi kısa geldi bana. en kısa olan subwoofer kablosunu kullanmıyorum. Bu uçları birbirine güzelce bantlasam ne kadarlık bir kaybım olur. Ona göre gidip bir tane 15 metreli kablo almam gerekecek yoksa.

peki bu soruma cevap verebilecek var mı?
  • dostum adamlar fiber optik kablonun 30tl lik olanı ile 4tl lik olanı arasında biraz mid farkı var diyor. ki bu dvd den dijital paket veri olarak giden bilgiler amfide docode olduğunda nasıl veri kaybı oluyor ben halâ anlamadım.. neyse sen iki kablonun ucunu bantlarsam olur mu gibi bir soru sormuşsun.. olur mu abicim öyle şey lehimle dahi bir kayıp yaşarsın sen en iyisi git mtr. 1tl den 10mtr. kablo al. ben 4tl ye 60cm fiber optik kablo aldım uydu ve dvd yi V363 e bağladım bangır bangır kullanıyorum. zaten ekipman hi-end değil böyle detayları şimdilik duymadığım için keyfime bakıyorum.
  • Arkadaşlar bu kablo kitinden nerede bulabilirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasans

Arkadaşlar bu kablo kitinden nerede bulabilirim

Bimeksleri incele derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eozen81

quote:

Orjinalden alıntı: hasans

Arkadaşlar bu kablo kitinden nerede bulabilirim

Bimeksleri incele derim.

İnşallah buluruz ama bana en yakın bimeks 100 km.
  • Bursa bimeks veya telknaport ta varmıdır ? Gidenler varsa bana haber verebilir mi ?
  • Telefon edip ögreseniz daha kolay ve hızlı sonuça ulaşırsınız. İstanbulda bir sürü yerde var mesela.

Bu arada enteresandırki bimeks in toplu bir stok takibi yok. Yani genel merkezini arayıp tüm bayi stoklarını göremiyorsunuz. Bayileri tek tek aramanız icap ediyor bilginize..
  • Kozyatağı Carrefour Bimekste vardı geçen haftalarda.
  • GECEN HAFTA BEYLIKDUZU CARFUR DAKI BIMEKSTEN 39 YTL YE ALDIM BEN ALDIGIMDA BIR TANE DAHA VARDI .SATILDIMI BILMEM . AMA KACIRILMAYACAK BIR URUN FIYATINA GORE .

BENIM DANDIK KABLOLARDAN SONRA SESTE 100 DE 10 FARK ETTI DIYEBILIRIM
  • Sevgili yavuzazgin ,
    Fiyat da 49 dan 39 a mı düşmüş? Bence ihtiyacı olan kaçırmasın, sadece bahçe hortumu görünümündeki scart kablosunu bile o fiyata almak zor

Edit :imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amf23 -- 24 Eylül 2008; 13:44:32 >
  • O bahsettiğiniz scart kablosundan hiç memnun degilim ben ama
  • Sen görüntü almaya çalıştığın için memnun değilsin, bir bahçeni sula bak neler oluyor...
  • valla 39 a aldım taksıt bıle yaptılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: yavuzazgin

valla 39 a aldım taksıt bıle yaptılar

nereden aldın dostum
  • Orjinalden alıntı: Oronra

O bahsettiğiniz scart kablosundan hiç memnun degilim ben ama
    [/quote

Valla bende hiç memnun kalmadım scarttan, karşılaştırma yaptığım scartlar DT Standart, Monster tekli satılan, Monster kablo setten çıkan, Philips altın uçlu ve Belkin PureAV; ( Teknosadan almıştım 60 YTL civarı )

http://www.expansys-usa.com/d.aspx?i=152208
    http://www.teknolojiburada.com/index.php?do=catalog/product&pid=2870

Belkin PureAV kesinlikle çok farklı ve kaliteli fiyatını hakediyor, DT ile geleni söylememe gerek yok çok kalitesiz, Monsterlarda renkler cansız ve flu, Philipste ise renkler canlı fakat beyazlar ve açık tonlar fazla abartılı ve parlak doğallığı bozuyor.

20-30 YTL fazla verip Belkin Pureav alın derim bidaha scartla ilgili forumları araştırmanıza gerek kalmaz:)

• Bende bugün Bursa Bimeks Teknoport dan aldım.Birde hama hdmi kablo aldım altın uçlu.

Düzeltme:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasans -- 28 Eylül 2008; 9:37:23 >
  • Scart konusunda Belkin pure AV serisini öneririm.

Bahçe hortumundan daha da kalın :)
  • Monster kit den çıkam scart kabloda ben fark göremedim.Dt ile gelen var görüntüde bir değişiklik yok
  • Digiturk'un standart scart'ı kullanarak aldığım görüntü ile Belkin scart kullanarak aldığım görüntü resmen vcd ile dvd arasındaki fark kadar belirgin.
  • keşke belkin alsaydım ben hiç fark göremedim hatta daha kötü diyeceğim.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.