Şimdi Ara

THY Tüm Türkiye Her Şey Dahil 44 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
98
Cevap
4
Favori
6.785
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: unsal07

quote:

Orijinalden alıntı: beyazseytanahmet

atıp tutmak ne kadar kolay ya.cok biliyorsanız siz geçin yönetin.adamlar senelerdir kimsenin yapamadığını yapıyor yine de yaranamıyor.rekor zararmıs.dogrudur zarar ettiği o kadar reklam, sponsorluk, yeni uçaklar yeni noktalar. pat diye nasıl kar bekliyorsun ki.sırf camur at izi kalsın mantığınız başka birşey değil.

Benim için zihniyet önemli. Muhalif gazeteleri uçaklarına sokmayan yandaş şekilde yönetilen bir şirkettir. Çalışanlarının grev hakkını yok sayıp kapı önüne koyan bir şirkettir. Atatürk rozetlerine tahammülü olmayan bir şirkettir (sonradan çark ettiler bu konuda). Apronda deve kesen bir şirkettir. Bu kafayla ister kâr etsin, ister zarar, umurumda değil... derdim, ama zararın ucu da bize dokunuyor.

Ek: Bu da bugün ortaya çıkan bir marifetleri...

http://www.ulusalpost.com/haber/4046-thyde-olu-skandali

sen yıllarca adamları yok say.öyle bi kesiminde oldugunu görmezden gel sonrasında adamlar gelince kadrolasır tabi.öncesinde olan zihniyet sanki kadrolasmaya gitmiyor mu. Türkiye gercegi maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: beyazseytanahmet

sen yıllarca adamları yok say.öyle bi kesiminde oldugunu görmezden gel sonrasında adamlar gelince kadrolasır tabi.öncesinde olan zihniyet sanki kadrolasmaya gitmiyor mu. Türkiye gercegi maalesef.

Benim bahsettiğim kadrolaşma değil. Diğer yazdığım konulara da bir cevap yazsaymışınız keşke. Tabii her iktidar döneminde kadrolaşma olur (şimdiki iktidar döneminde Türkiye Cumhuriyeti rekorları altüst edildi, orası ayrı). Benim eşim de yıllarca THY'de hosteslik yaptı (90'lı yıllarda), o yüzden THY'nin o günlerdeki yapısını çok iyi biliyorum ve günümüzde de sürekli takip ediyorum (alışkanlıktan olsa gerek), arada çok büyük farklar var. Keşke forumdan bir THY çalışanı çıksa da şirketin içyüzünü anlatsa. Neyse, konuyu dağıttık biraz (!), başlık sahibi ve diğer üyeler kusurumuza bakmasın. Başka da mesaj yazmayacağım bu konuyla ilgili.

• THY benden uzak dursun bedavada verseler asla bulaşmam...O kurumdan artık midem bulandı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: arkeolog77

THY benden uzak dursun bedavada verseler asla bulaşmam...O kurumdan artık midem bulandı...

Neden bi sorunla mı karşılaştın ? bize de söyle de ona göre bilgilenelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: andrommeda

Arkadaşlar,
    Herhalde Antalya-Ankara uçuşları bu kampanyaya dahil değil.Dahil olsaydı çoluk çocuk Anıtkabire gidecektik.Tüh nasıl kampanya anlamadım?

Maalesef THY direk olarak Ankara'ya uçmadığı için dahil değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gkmnoztrk

Mart'ta Gaziantep
    Nisan'da Trabzon
    Mayıs'da Sivas
    olmak üzere gidiş gönüş 78TL ye biletlerimi aldım.
    Gerçekten çok güzel kampanya keşke geceden bakabilseydim. Mardin ve Şanlıurfa için uygun bilet bulamadım :(

Geceden bakamadım diye üzülme, Dün 22:00 gibi uçak bileti bakmaya niyetlendim urfa için bir şeyler oldu bakamadım 00:30 gibi pegasus ve THY karşılaştırması yaparken kampanya bilgisine ulaştım. Malesefki kampanyalı bilet yoktu, müşteri hizmetlerini aradım daha güncelleme yaıpılmadı dedi. Sahura kadar aralıklarla baktım urfada değişiklik yoktu sabah 09:00 - 09:30 gibi kampanayı yansıttılar

1 urfa bileti birde kampanya hatırına 10 kasımda atamı ziyarete bilet aldım

• quote:

Orijinalden alıntı: mertnizami

quote:

Orijinalden alıntı: andrommeda

Arkadaşlar,
    Herhalde Antalya-Ankara uçuşları bu kampanyaya dahil değil.Dahil olsaydı çoluk çocuk Anıtkabire gidecektik.Tüh nasıl kampanya anlamadım?

Maalesef THY direk olarak Ankara'ya uçmadığı için dahil değil.

Aynen öyle. Ben de oğlumu 10 Kasım'da Anıtkabir'e götürmek istiyorum (zamanında götürmüştüm, ama 3-4 yaşlarındaydı, hatırlamıyor bile). Diğer şirketlerin kampanyalarını bekleyeceğiz, çıkar mutlaka o zamana kadar bir kampanya.
  • Direk Ankara için zor.AnadoluJet pek kampanya yapmaz ne de olsa alternatifi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abraxass34

bedava verseler uçmam.

• konu thy eleştirme konusu olmuş bedava uçmam diyenlerde güzel tarihler olsa ilk önce saldıracak olanlardır emin olun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Howard88

konu thy eleştirme konusu olmuş bedava uçmam diyenlerde güzel tarihler olsa ilk önce saldıracak olanlardır emin olun...

Emin değilim. Nasıl olabilirim?
  • madem oyle benden neden 265tl aldilar ?
  • vergiler dahil değildir arkadaşlar

ve sınırlı sayıdadır bu koltuklar reklamda ne yazdıgına bakmayın

bir sürü ekonominin bile icinde en az 4 tane class var her biri arası 50 lira oynuyor
  • Genel birkaç bilgi vereyim;

-Genel olarak her uçuşta 10-15 koltuk bu fiyatlardan satılır.
    -Gidiş dönüş her şey dahil toplam fiyat 78 TL'dir
    -Eğer istediğiniz zamana bilet bulamadıysanız aralıklarla kontrol edin çünkü rezervasyon yapıp, rezervasyon süresini geçirenlerin biletleri tekrar satışa sunuluyor.
    -Bilet kontrolünüzü mutlaka gideceğiniz kişi sayısına göre yapınız.Genelde hızlıca bakmak için 1 kişi için bakılır ancak sadece tek bilet kaldıysa daha fazla kişi için sorgulama yapıldığında bilet fiyatı artar.
    -İndirimli olan biletlerin fiyatı vergiler hariç tek yön 9 TL'dir.Sorgulama yaparken daha yüksek miktarda bilet görüyorsanız kampanya biletleri bitmiş demektir.
    -THY havaalanı olan her şehre uçar bu sebepten genelde çok fazla ziyaret edilmeyen illerde daha fazla boş yer vardır. ( Samsun,Denizli)
    -Pegasus ve diğer havayolları zaten uygun fiyatlı bir çok kampanya yaptığı için gezmek isteyenler özellikle Pegasus ve diğer şirketlerin uçmadığı -sadece THY'nin uçtuğu-hatlardaki şehirleri ziyaret edebilir.

THY yaptıklarından dolayı eleştirilmiş ki bende yaptıklarından dolayı kızgınım ancak bunun yeri burası değildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: vetaday

quote:

THY benden uzak dursun bedavada verseler asla bulaşmam...O kurumdan artık midem bulandı...

2 ay önce aylar öncesinden almış olduğum bi randevuma gitmek sabah saat 9 uçağına bilet aldım sonra ki randevularimda ona paralel olduğu için bir ay sonrasına promosyonlu aldım uçak arızalı dendi ve en yakın saat akşam 20.30 dendi ve işinize gelmezse iptal edebilirsiniz muhabbeti yaptılar. Randevuma yetisemeyecegim için iptal ettirdi. Diğer randevularimda tarih olarak ileri tarihe ertelendi otomatik olarak. Sonraki promosyonlu bileti de haliyle iptal etmek durumundaydim ve ettirdim. Promosyonlu oldugu için parasının yarısından daha azini iade ettiler itiraz ettim ancak sonuç alamadım thy bilet kuralları zirvaliklarina takıldım... Sonuç olarak kendi hatalarından dolayı keyfi olmayan bir iptal işleminde müşterisini mağdur etmiş hatta somurmus oldu. Sonradan kendi çalışanlarına yaptıkları da üstüne eklenince ayrı bi mide bulantısı hali oldu bende...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

2 ay önce aylar öncesinden almış olduğum bi randevuma gitmek sabah saat 9 uçağına bilet aldım sonra ki randevularimda ona paralel olduğu için bir ay sonrasına promosyonlu aldım uçak arızalı dendi ve en yakın saat akşam 20.30 dendi ve işinize gelmezse iptal edebilirsiniz muhabbeti yaptılar. Randevuma yetisemeyecegim için iptal ettirdi. Diğer randevularimda tarih olarak ileri tarihe ertelendi otomatik olarak. Sonraki promosyonlu bileti de haliyle iptal etmek durumundaydim ve ettirdim. Promosyonlu oldugu için parasının yarısından daha azini iade ettiler itiraz ettim ancak sonuç alamadım thy bilet kuralları zirvaliklarina takıldım... Sonuç olarak kendi hatalarından dolayı keyfi olmayan bir iptal işleminde müşterisini mağdur etmiş hatta somurmus oldu. Sonradan kendi çalışanlarına yaptıkları da üstüne eklenince ayrı bi mide bulantısı hali oldu bende...

Yanlisin olabilir mi? Ucak eger Firma jaynakli ertelenir ya da iptal edilirse promosyon olsun ya da ilmasin tum bilet tutari iade edilir yasal olarak. Kac defa bana bu sekilde iade edildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: meier

quote:

quote:

quote:

Yanlisin olabilir mi? Ucak eger Firma jaynakli ertelenir ya da iptal edilirse promosyon olsun ya da ilmasin tum bilet tutari iade edilir yasal olarak. Kac defa bana bu sekilde iade edildi.

aynen eğer uçuş hava şartları dışında iptal olursa bilet ücretini tamamen biletleme servis ücreti de dahil 1 kuruş bile kesmeden iade edilir ya da 7 gün sonrasına kadar herhangi bir iç hat uçuşu seçme hakkı verilir ama bunun dışındaki iptallerde sözleşmede yazan kurallar geçerli olur ama tabi sizin durumunuzu bilemiyorum

• 26 mayıs 2013 gidiş 2 gün sonra dönüş 2 yetişkin 1 bebek 157 lira
    şaka gibi fiyata aldım
    kim öle kim kala ama thyden ne zaman kampanya bilet aldıysam uçmak nasip oldu
    haber veren arkadaşa teşekkür ederim
  • quote:

quote:

quote:

geçen dönem promosyonla 44 tl ye aldığım bir biletim ile ilgili olarak uçuş saati değişikliğinden dolayı müşteri hizmetlerini arayıp teyit işlemi yapmam gerektiğine ilişkin thy den mail gelmişti bana.bu arada aldığım promosyon bilet yolcusu uçakla gitmekten vazgeçmişti.müşteri hizmetlerini aradım uçuş saatinin değişmesine onay vermezsem ne olur diye sordum.bilet bedelini full iade edebiliriz dediler ben de zaten bu cevabı bekliyordum tamam iade edin dedim 2 veya 3 gün sonra bilet bedeli olan 44 tl kredi kartıma iade edildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: oksit

quote:

Orijinalden alıntı: araknafobia

O tarihlere kim öle kim kala THY.
    Adam gibi kampanya yapın ey Avrupanın En İyi Uçak Şirketi....!

Dunyanın her yerinde böyledir uzun vadede ucuza bilet alınır. Hiçbir firma yarının uçağına promosyon yapmaz.

ben yarının biletini sun ile 40 liraya aldım, demekki yapan yapıyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.