Şimdi Ara

THY Tüm Türkiye Her Şey Dahil 44 TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
4
Favori
6.757
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • geçen seneki kampanyadan bacanak ile bilet aldık. Ben hastalık yüzünden gidemedim. bacanak havaalanindan aradı sefer iptal olmuş. hemen aradım paramı iade ettiler. O ise sonraki uçakla gitti.3 gün içinde kesintisiz iade ettiler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasım ayından itibaren promosyon biletler vergi variç 9 TL.
    Örneğin 12 Nisan 2013 Antalya gidiş, 14 Nisan 2013 Antalya dönüş Atatürk Havaalanıdan kalkıp, Atatürk Havaalanı'na iniş gidiş dönüş 78.00TL.
    Hafta sonu günü birlik dahi gidilebilinir. İstanbul'da cumartesi gecesi bile daha fazla masrafım oluyor.
  • 78 liranın üzerine havaalanına ulaşım,Antalya'da alandan merkeze ulaşım sonra geri dönüş ulaşımları ve konaklama gibi masrafları da dahil etmelisiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D@rbeli M@tk@p -- 9 Ağustos 2012; 10:45:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus902

quote:

Orijinalden alıntı: meier

quote:

Orijinalden alıntı: arkeolog77

quote:

Orijinalden alıntı: vetaday

quote:

THY benden uzak dursun bedavada verseler asla bulaşmam...O kurumdan artık midem bulandı...

Neden bi sorunla mı karşılaştın ? bize de söyle de ona göre bilgilenelim

2 ay önce aylar öncesinden almış olduğum bi randevuma gitmek sabah saat 9 uçağına bilet aldım sonra ki randevularimda ona paralel olduğu için bir ay sonrasına promosyonlu aldım uçak arızalı dendi ve en yakın saat akşam 20.30 dendi ve işinize gelmezse iptal edebilirsiniz muhabbeti yaptılar. Randevuma yetisemeyecegim için iptal ettirdi. Diğer randevularimda tarih olarak ileri tarihe ertelendi otomatik olarak. Sonraki promosyonlu bileti de haliyle iptal etmek durumundaydim ve ettirdim. Promosyonlu oldugu için parasının yarısından daha azini iade ettiler itiraz ettim ancak sonuç alamadım thy bilet kuralları zirvaliklarina takıldım... Sonuç olarak kendi hatalarından dolayı keyfi olmayan bir iptal işleminde müşterisini mağdur etmiş hatta somurmus oldu. Sonradan kendi çalışanlarına yaptıkları da üstüne eklenince ayrı bi mide bulantısı hali oldu bende...

Yanlisin olabilir mi? Ucak eger Firma jaynakli ertelenir ya da iptal edilirse promosyon olsun ya da ilmasin tum bilet tutari iade edilir yasal olarak. Kac defa bana bu sekilde iade edildi.

aynen eğer uçuş hava şartları dışında iptal olursa bilet ücretini tamamen biletleme servis ücreti de dahil 1 kuruş bile kesmeden iade edilir ya da 7 gün sonrasına kadar herhangi bir iç hat uçuşu seçme hakkı verilir ama bunun dışındaki iptallerde sözleşmede yazan kurallar geçerli olur ama tabi sizin durumunuzu bilemiyorum

Sanırım bu biletin parasını tam olarak geri almış (uçak arızalı olduğundan), fakat randevular iptal olduğundan diğer bileti de (belki de dönüş bileti) iptal etmek zorunda kalmış ve bunun parasını tam alamamış. En azından ben böyle anladım.

• quote:

Orijinalden alıntı: senefro

quote:

Orijinalden alıntı: harun3542

paraları barcelona ile mençıstıra yedirirse dürzüler, elbette zarar ederler

vizyonun bu mu yani?

evet bu, beğenemedin mi? geç bu vizyon ayaklarını...milli bayramlarda, 10 kasımda, sağlıkçı,emniyat, öğretmenler gününde vs. hiç bir ülke vatandaşını uygun fiyata uçurmayan, uygun fiyatı geçtik kazık vergi ve fiyatlarla uçuran thy, elin ecnebilerine para akıtmakta...ne oldu sponsor oldu da, artık elin avrupalısı eminim ilk thy ile uçar! türke bakış açısı ,haçlı mantığı hiç bi zaman değişmez.bunu böyle bil..o yüzden aptalca enayice sponsorlarla değil, akılcı fiyat politikalarıyla adam gibi yatırımlarla büyürsün...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jumaruu -- 9 Ağustos 2012; 12:30:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: meier

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vetaday

quote:

THY benden uzak dursun bedavada verseler asla bulaşmam...O kurumdan artık midem bulandı...

Neden bi sorunla mı karşılaştın ? bize de söyle de ona göre bilgilenelim

2 ay önce aylar öncesinden almış olduğum bi randevuma gitmek sabah saat 9 uçağına bilet aldım sonra ki randevularimda ona paralel olduğu için bir ay sonrasına promosyonlu aldım uçak arızalı dendi ve en yakın saat akşam 20.30 dendi ve işinize gelmezse iptal edebilirsiniz muhabbeti yaptılar. Randevuma yetisemeyecegim için iptal ettirdi. Diğer randevularimda tarih olarak ileri tarihe ertelendi otomatik olarak. Sonraki promosyonlu bileti de haliyle iptal etmek durumundaydim ve ettirdim. Promosyonlu oldugu için parasının yarısından daha azini iade ettiler itiraz ettim ancak sonuç alamadım thy bilet kuralları zirvaliklarina takıldım... Sonuç olarak kendi hatalarından dolayı keyfi olmayan bir iptal işleminde müşterisini mağdur etmiş hatta somurmus oldu. Sonradan kendi çalışanlarına yaptıkları da üstüne eklenince ayrı bi mide bulantısı hali oldu bende...

Yanlisin olabilir mi? Ucak eger Firma jaynakli ertelenir ya da iptal edilirse promosyon olsun ya da ilmasin tum bilet tutari iade edilir yasal olarak. Kac defa bana bu sekilde iade edildi.

Hocam yanlisim yok arizalanan ucak nedeniyle iptal edilen bilet tam iade edildi bi Sonraki ayda olan iade edilmedi...iki bileti de ben randevularima istinaden belirttigim halde ikisi birbirinden bagimsiz gerekcesini gosterdiler...kalin kafali yetkiliye bi turlu derdimi anlatamadim sizin arizalanan ucak nedeniyle bi sonra ki ayda olan randevumda sarkti dedigim halde

• quote:

Orijinalden alıntı: Howard88

konu thy eleştirme konusu olmuş bedava uçmam diyenlerde güzel tarihler olsa ilk önce saldıracak olanlardır emin olun...

yakın zaman önce çalışanlarına varolduğu ileri sürülen kurumsal kimliğine yakışmayan şekilde muameleyi doğal bir iş akışı olarak görmüş firma bana bedava bilet verse uçmam. Diğer firmalara verilecek olan söz gelimi +100 TL belki sizin gibi ekonomik durumu belli seviye altında bulunanlar için fazla bir tutar olabilir, bu firma ile seyahat etmek benim koşullarımda, bilet fiyatından bağımsız olarak tamamen bir tercih meselesi.Ben sadece tercihimi belirttim.İsteyen istediği firmayı tercih eder zaten ama kişisel bir fikirden tümevarım yapmanızı da hiç yadırgamadım emin olun . Duyarlılık gerektiren her konuda bu eleştirel tavrınızı takınmanız dileği ile .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abraxass34 -- 11 Ağustos 2012; 0:53:48 >

• güzel kampanya incelemek lazım..
  • bugün son gün kampanya için.
    Ben de mayısın son haftası için talyaya gidiş dönüş bilert aldım.
    Çoluk çocuk anne baba vs 5 günlük tatil.Şimdi iş oteli ayarlamaya geldi.
    Erken rezervasyondan onuda halledersek tamamdır.

Bu arada Atlasjet'te 40 TL ye bol bol yeri olan bilet satıyor.Aynı tarihe baktım ve çocuk indirimi ile daha ucuza bilet buldum.
    THYden almış olduğum için artık benim için çok geç,sizler bir göz atın isterseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realgs

bugün son gün kampanya için.
    Ben de mayısın son haftası için talyaya gidiş dönüş bilert aldım.
    Çoluk çocuk anne baba vs 5 günlük tatil.Şimdi iş oteli ayarlamaya geldi.
    Erken rezervasyondan onuda halledersek tamamdır.

Bu arada Atlasjet'te 40 TL ye bol bol yeri olan bilet satıyor.Aynı tarihe baktım ve çocuk indirimi ile daha ucuza bilet buldum.
    THYden almış olduğum için artık benim için çok geç,sizler bir göz atın isterseniz.

Atlasjet yemek veriyor mu? (Oruçken anca bu gelir insanın aklına
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: senefro

quote:

paraları barcelona ile mençıstıra yedirirse dürzüler, elbette zarar ederler

vizyonun bu mu yani?

evet bu, beğenemedin mi? geç bu vizyon ayaklarını...milli bayramlarda, 10 kasımda, sağlıkçı,emniyat, öğretmenler gününde vs. hiç bir ülke vatandaşını uygun fiyata uçurmayan, uygun fiyatı geçtik kazık vergi ve fiyatlarla uçuran thy, elin ecnebilerine para akıtmakta...ne oldu sponsor oldu da, artık elin avrupalısı eminim ilk thy ile uçar! türke bakış açısı ,haçlı mantığı hiç bi zaman değişmez.bunu böyle bil..o yüzden aptalca enayice sponsorlarla değil, akılcı fiyat politikalarıyla adam gibi yatırımlarla büyürsün...

sapla saman bu kadar karışır ancak, git bakalım o çok medeni bulduğun ülkelere onların özel günlerinde bayramlarında uçmayı bir dene istersen, indirim mi yapıyorlar yoksa bindirim mi? almanyada paskalya, noel, yaz tatilleri zamanında bilet fiyatları 2ye katlanır, bu diğer ülkelerde de aynıdır, türkiyeye özel değil, olayın haçlısı da yok, nasıl ramazan ayında müslüman esnaf bize geçiriyorsa, yabancı da kendi bayramanında geçirir... gören duyan da sanacak bir tek thy sponspor oluyor, luthansa en az 10 tane spor takımına sponsor, hakeza british airways'de, american delta firması nhl, nfl de sponsporluk sahibi...belki bilmezsin ama gavurlar reklam diye bir şey icat etmişler, böyle tanıtımını falan yapıyorsun yeni müşteriler bulmak için, yeni pazarlara açılabilmek için, ismini dünyaya duyurabilmek için...valla kötü bir şey değil...reklam yapmayan hiç bir firma büyüyemez...öyle ben reklama vereceğim para yerine ucuz bilet veririm büyürüm dersen hava alırsın ancak...ayrıca merak etme insanlar artık haçlı maçlı dinlemiyor, kimde bilet uygun fiyata ise onunla uçuyor...hele avrupalı gibi parasının kıymetini bilenler buna bizden daha fazla dikkat ediyor, been yurtdışı uçuşunda arada çok büyük farklar olmazsa thy'den başkasına binmem, %10-20 gibi tölere edebilirim fiyat farkını ama daha fazlasında diğer havayolunu tercih ederim...

diğer arkadaşında dediği gibi vizyon gerekir bazı şeyleri görmek için...

• bavul.com adresi aynı kampanyayı kurumsal hatlı turkcelliler için 35 tl olarak yaptı.

gidiş dönüş 70 tl olacak şekilde bikaç bilet aldım ama konuya yazmaya vakit olmadı

• Ben buna benzer bir kampanyadan bilet aldım. Fakat uçak saatini 3 saat ileri almışlar. Bu durumda biletimi iptal edip para iadesi alabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Will Graham

Ben buna benzer bir kampanyadan bilet aldım. Fakat uçak saatini 3 saat ileri almışlar. Bu durumda biletimi iptal edip para iadesi alabilir miyim?

Once bi konu kac yillik ona baksaydiniz!
    Diger bir yandan thyyi arayin,o gun istediginiz saatte baska ucaga aldirin biletinizi,ucret istemez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Will Graham

Ben buna benzer bir kampanyadan bilet aldım. Fakat uçak saatini 3 saat ileri almışlar. Bu durumda biletimi iptal edip para iadesi alabilir miyim?

Konuyu niye hortlatıyorsun...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boşuna heyecan yaptık
  • kafanmi guzel.

• Agzima o kadar kotu soz geldi ama salla dedim... Tam bilet bakarken konu hort

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.