Şimdi Ara

THY Yeni Havalimanına Uçuşlarda 5 Kat Statü Mili (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
9
Favori
44.518
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Nereden nereye kullandınız kaç dk sürdü hocam

Teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kalpakci kullanıcısına yanıt
    Statü ile kart upgrade ediliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt

• zanzibar 10.000 tek yön müydü ?
  • hayalperestgen kullanıcısına yanıt
    onu bilmiyorum işte
  • @soul_spear evet tek yöndü. yarıyıl tatiline yer bulmak zor ama ileri tarihlere bakabilir yada alternatif Darusselam hattını kullanıp iç hat yada feribot kullanabilirsiniz Zanzibar için. gezi bloglarında çokça bilgi var. vergisi de 450tl civarında.

ayrıca bu kampanya, "ben bedava uçayım; üstüne de para alayım.." diye düşünenler için değildir!!

kart statümü korumak için 12500 mile ihtiyacım vardı. Günü birlik ISL-ECN (lefkoşa) git-gel uçuşu yapacağım. business 700 tl tutuyor. bana getirisi (1600*2*5=16000) mil.

bu fiyata bu mili veren THY yada herhangi bir Star Alliance uçuşu bulan olursa aynı biletten ona da hediye edeceğim!
    (Geçen yıl Küba'ya uçtum gidiş dönüş 4000 mil vermişti, yuh dedim..)

• yurtiçi ekonomi ucus yaptım 150 puan verdi.
  • 2016 dan sonra bu mil işi iyice garip hale geldi. Yabancıların Star Alliance da Gold Member olması sizin burada Elite olabilmenizden çok ama çok kolay.

THY olarak yabancılara çalışıyoruz.
  • THY bu konuda son dakika çakallığı yapmış gibi gözüküyor.

Örnek: Normalde gidiş dönüş İzmir business alınca 2bin mil veriyordu yani kampanya ile 10bin statü mili vermesi gerekiyordu. Yani 10bin miki bilet almak için de kullanabiliyordunuz. Aynı zamanda statünüzü etkiliyordu.

THY 10 Kasım gibi bir değişiklik yapmış. Artık normal almanız gereken milleri hesabınıza ekliyor. Yani 2bin mil hesabınıza harcanabilecek şekilde ekleniyor. Toplamda 10bin ise statünüzü etkilemeye devam ediyor. Ne yazık ki oldukça tatsız bir durum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marauder1905

THY bu konuda son dakika çakallığı yapmış gibi gözüküyor.

Örnek: Normalde gidiş dönüş İzmir business alınca 2bin mil veriyordu yani kampanya ile 10bin statü mili vermesi gerekiyordu. Yani 10bin miki bilet almak için de kullanabiliyordunuz. Aynı zamanda statünüzü etkiliyordu.

THY 10 Kasım gibi bir değişiklik yapmış. Artık normal almanız gereken milleri hesabınıza ekliyor. Yani 2bin mil hesabınıza harcanabilecek şekilde ekleniyor. Toplamda 10bin ise statünüzü etkilemeye devam ediyor. Ne yazık ki oldukça tatsız bir durum.
    Kaynak var mı hocam bununla ilgili?
  • Evden uberle kavaciga ciktim 10 dakika.

10 dakika durakta otobusu bekledim bindim.

Havaalanina gidis 25 dakika surdu.

Yani toplamda 45 dakika da evden hava alanina vardim.

Ve benim icin super oldu cunku sahibaya gitmem 1.3 saat suruyordu en az ataturk havaalanina ise en az 2,5 saat.

Bu arada merak edenler icin geri donuste gene yeni havaalanina indim. Ben ucaktan inip bagaj alim kismina gelene kadar bagajlar coktan konveyorde donuyordu. Yani bagaj bekleme derdi yok artik.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaWYeR53

Evden uberle kavaciga ciktim 10 dakika.

10 dakika durakta otobusu bekledim bindim.

Havaalanina gidis 25 dakika surdu.

Yani toplamda 45 dakika da evden hava alanina vardim.

Ve benim icin super oldu cunku sahibaya gitmem 1.3 saat suruyordu en az ataturk havaalanina ise en az 2,5 saat.

Bu arada merak edenler icin geri donuste gene yeni havaalanina indim. Ben ucaktan inip bagaj alim kismina gelene kadar bagajlar coktan konveyorde donuyordu. Yani bagaj bekleme derdi yok artik.
    aynı saatte genelde 1 ucuş oluyor bagaj yorumu şu an için gerçekçi değil( zaten günde 5 ucuş civarı var ) .ben kadıkoyden araba aile 1 saatte gittim ve şu an için havalimanı hiç hazır değil gsrsjs giriş çıkış kötü garajım içi berbat üste kovalar asılı her yerden akıyordu , içeri kısım tozdan durulmıyordu çalışma vardı ocak ayına zor yetişir yetişssede hep aksaklık olur çalışsanlar acemi tam anlamı ile gereksiz bir iş yapılmş . Atatürk varken ( yanındaki yerler ile genişletmek çok daha kolay ve ucuz iken ) Ataturk e gitmek için üsküdara gitmeniz yeter sonrası metro ile çok kolay

• modakartalı kullanıcısına yanıt
    Sirf karalamak icin yazilmis maksatli bir mesaj.

Garaj kismi hala yapim asamasinda o yuzden aninda acilmasini beklemek olanaksiz. Otobusle gidip yolcu giris tarafindan girirsen herhangi bir sikinti olmuyor.

Calisanlar acemi evet cunku daha acilali 1 ay olmadi ve insanlarin taniyip adapte olmasi lazim hemen olucak bir sey degil.

Gereksiz bir havaalani ise bir daha binmezsiniz binersenizde bu karalamayi unutmayin aynaya gidip bakin her seferinde.

Arkadaslar siz yukarida ki hibi maksatli mesajlari ciddiye almayin bunlar kotuler kotuler ama sizden cok kullanir.

Dedigim gibi otobusle hemen kapinin onunde inip aramadan geciyorsunuz. Icerisi cok kullanisli yapilmis her sey sira ile hemen ucaga geciyorsunuz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu Kavacıktan yeni havalimanına 25 dakikada nasıl gittiğini anlatır mısın? Hem de otobüsle...
  • Zorunlu olmadıkça kısa vadede kullanılmayacak istanbul havalimanına insanları çekmek için yapılan kampanyalardan birisi.

5kat statü mili zorunlu haller dışında almaya değer mi? F/p oranına bakar

• quote:

THY bu konuda son dakika çakallığı yapmış gibi gözüküyor.

31 Aralık'tan sonra yatmazsa THH'ye başvururuz. Çünki kampanya şartlarında ekstra kısmı 31 aralıktan itibaren toplu olarak yatırılacak ibaresi var.
    8 kasımda hem statü hem bonus mili 10.000 yüklenenler oldu. Emsal gösteririz. Çakallık yapamazlar.
    Yok ilk yüklenenlere bidaha 5 kat yatarsa asıl sıkıntı orda çıkar

• quote:

Orijinalden alıntı: Sefa

Kaynak var mı hocam bununla ilgili?

Alıntıları Göster
    1. Kaynak: Hocam gecen hafta izmir git gel yaptim business. Normal sartlar altinda 2bin veriyor git gel. Yani 5 kati verince 10bin olmasi gerekiyor.

2bin mil yatti. 10bin mil de sadece statumu ilerletecek sekilde son 12 aydaki statu millerinde gozuktu. Yani ucak bileti almak kullanabilecegim yalnizca 2bin mil geldi.

2. Kaynak: Thy 444 0 849 u aradim. Sartlarin degistigini soylediler.

• quote:

1. Kaynak: Hocam gecen hafta izmir git gel yaptim business. Normal sartlar altinda 2bin veriyor git gel. Yani 5 kati verince 10bin olmasi gerekiyor.

2bin mil yatti. 10bin mil de sadece statumu ilerletecek sekilde son 12 aydaki statu millerinde gozuktu. Yani ucak bileti almak kullanabilecegim yalnizca 2bin mil geldi.

2. Kaynak: Thy 444 0 849 u aradim. Sartlarin degistigini soylediler.

Alıntıları Göster
    Değişen şartlar neymiş? Kampanya sayfası aynen duruyor ve şartlar da bir değişiklik yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• THY Yeni Havalimanına Uçuşlarda 5 Kat Statü Mili

Hocam valla dün telefonda 3 müşteri temsilcisi ile kavga ettim. Hepsi de aynı şeyi söylediler ne yazık ki. Daha Cumartesi yaptığım business uçuşunu yolladım yukarda. Görüldüğü üzere 5bin yerine 1000 yattı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marauder1905 -- 21 Kasım 2018; 21:33:53 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.