Şimdi Ara

THY Yeni Havalimanına Uçuşlarda 5 Kat Statü Mili (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
9
Favori
44.524
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nasıl insanlar var anlamıyorum. Hiç bir şeyi beğenmiyorlar, Pazartesi günü (19.11.2018) Yeni havalimanimizdan Antalya hava limanına uçuşum vardı, uçak kaç saattir ordaydı bilmiyorum ineceğimiz Antalya'da da hava günlük güneşlik olduğu halde 1,5 saat uçak içinde bekletildik.

Kabin ekibi servis yaptı, sıcak sandviçlerimizi yedik, kimseden ses de çıkmadı, uçakta ki 150 kişi gayet anlayışıydı, yapılanları eleştirmek yerine destekledik. Toplumun çoğunluğu daha bozulmamış anlayacağınız.

Konu mil kokusundan başka yere kaymış ama bu kampanya iyiymiş, geç uyandım bilet bulabilen varsa haber versin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangeraus

Nasıl insanlar var anlamıyorum. Hiç bir şeyi beğenmiyorlar, Pazartesi günü (19.11.2018) Yeni havalimanimizdan Antalya hava limanına uçuşum vardı, uçak kaç saattir ordaydı bilmiyorum ineceğimiz Antalya'da da hava günlük güneşlik olduğu halde 1,5 saat uçak içinde bekletildik.

Kabin ekibi servis yaptı, sıcak sandviçlerimizi yedik, kimseden ses de çıkmadı, uçakta ki 150 kişi gayet anlayışıydı, yapılanları eleştirmek yerine destekledik. Toplumun çoğunluğu daha bozulmamış anlayacağınız.

Konu mil kokusundan başka yere kaymış ama bu kampanya iyiymiş, geç uyandım bilet bulabilen varsa haber versin.
    Sanırım siz business uçtunuz sn. Dangeraus bey, ahududulu içeceğinizi yudumlarken vakit çabuk geçmiştir tabii.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok sayın bilim bey, business da havyar, şampanya var diyorlar, ben sıcak sandeviç diyorum. THY business da sıcak sandeviç dağıtıyorsa değil 5 kat 10 kat mil verseler uçulmaz.

• dangeraus D kullanıcısına yanıt
    Sayın dangerous bey 1 saat 30 dakika bekleyip ses çıkarmamak bazi yerlerde takdir edilir belki ama o yerler 3 saat rötar yapan yerlerdir, bazı arkadaslar kadar çok ucmasak da, yurtdisinda saatinde kalkmaya ozen gösterilir hatta gec kalmasindan dolayı ozur bile dilenir. Bu arada araba ile 25 dk da ulaşılmasi zorken (yandex 35 dk veriyor) o kadar zamanda ulasan otubus isletmesini tebrik etmek lazim. Sayın bilim ve edebiyat 1 ocakta mil satıcıları biraz hayal kırıklığına ugrayabilir. En cok statusunu korumak ve yükseltmek isteyenlere yarayacak gibi bu kampanya. Thy hata yapıp basta bonus mil yatirmasa bu karisiklik hic yasanmazdi.

• Sayın Kartal,

Bune yabancı hayranlığı "Adamlar söyle, adamlar böyle" demekle olmuyor. Bizde o seviyelere geleceğiz. Rötar bu işin fitratinda var,.

Ulaşım için yandex 35 dakika diyebilir, çünkü yasal hız limitine göre hesap yapmıştır, yol boşsa yurdum insanı kaptırıp gider.

Mil satıcıları istediği kadar hüsrana uğrayabilir bence sakıncası yoktur. Sıkıntı 4 gün oldu ucustan hiç mil gelmedi, acaba ne olmuştur?

• Sn. Dangeraus bey, sandviç deyip geçmeyin, business'da kalkışta şampanya ile beraber linkdeki sandviçlerden ikram edildiği ve yolcular rahatça tadına varabilsin diye kalkışta acele edilmediği söyleniyor.
    goo.gl
    Resim: The Monster " New York's Biggest Sandwich" (Completely Assembled ...
    https://goo.gl/images/3Dyf2a

Sn. modacı Kartal bey, mil satıcıları da bu vatanın evlatları ama mil satmak çok ayıp, bugün milini satan yarın statüsünü de satar, kınıyorum ve bu konuda THY'yi destekliyorum. Herkes kendi miline, diline sahip çıksın, miliyle uçsun, diliyle konuşsun, başka organlarıyla değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• dangeraus D kullanıcısına yanıt
    Sayin dangerous bey bu işin fitratinda varsa neden gavur ellerde olmuyor, orada fitrat yok mu? bu fitrat sadece bize mi özel. Hiz için 1022 tl lik yeni cezalardan sağlam yürek lazim. Hadi sizi bir sandwich ile kandırmışlar bize su bile yoktu.

• Sayın Bilim bey, sayenizde bilime saygım bir kat daha arttı, hep business koltukların neden geniş olduğunu düşünürdüm, ikram edilen sandeviçi görünce, oran ve orantı gereği cevabı buldum.

Sonra bilimi sorgulama ile bağdaşırıp "Bugün milini satan, yarın statüsünü satar, öbürgün ne satacak" diye aklımda deli sorular dolanınca "Bilim bana göre değilmiş" diye karar verdim.

Sayın Kartal bey; Gavurlarda niye rötar olmuyor diye sormuşsunuz da Bilim beye verdiğim cevabı size de vereyim, "Çok da fazla şey etmemek lazım" tevekkel devam etmek gerekir.

• THY burayı takip ediyor galiba, bilet bulan haber versin dedim adamlar 2 yeni hat açmış Adana ve Trabzon. Bu sefer Business bilet aldım, şu meşhur sandviçin tadına bakayım.

• Bir sorum olacak şimdi yeni açılan hat olan trabzona gittik 11:05 uçağıyla varış 13:00 gözüküyor dönüşüde aldım gidiş geliş kalkış 13:55 git gel yaptığımızda bu uçuşa kabul edilmeme gibi bir riskimiz olurmu chech in yapsak mobil kafamdaki soru büyük ihtimal bizi getiren uçak tekrar dönecek istanbula hatta aynı ekip merak ettiğim istanbul yeni havalimanından rötarlı kalksa 1 saat aynı uçak dönüş yapacaksa rötar verecek trabzonda istanbul için tüm yolcular biniş kartı bagaj işini halledecek e bizde rötarlı ineceğimizden tarife saatini kaçırdığımız için işlem yapma olayı hakkımız olmayacak uçağın içindeyiz diye bu konuda bilgisi olan varmı başına gelen.
    Bildiğim kadarıyla trabzon havalimanında check in önceden yapsanız da mobil biniş kartı üretilmiyor illa ordan basılı veriyorlar biniş kartı rötarlı inersek banko yapanacak bu uçuşla alakalı uçağa binecek kartı alamayacağız yasa prosedür nedir
    Tecrübeli arkadaşkardan bilgi rica ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thylove -- 24 Kasım 2018; 7:40:0 >

• quote:

Orijinalden alıntı: thylove

Bir sorum olacak şimdi yeni açılan hat olan trabzona gittik 11:05 uçağıyla varış 13:00 gözüküyor dönüşüde aldım gidiş geliş kalkış 13:55 git gel yaptığımızda bu uçuşa kabul edilmeme gibi bir riskimiz olurmu chech in yapsak mobil kafamdaki soru büyük ihtimal bizi getiren uçak tekrar dönecek istanbula hatta aynı ekip merak ettiğim istanbul yeni havalimanından rötarlı kalksa 1 saat aynı uçak dönüş yapacaksa rötar verecek trabzonda istanbul için tüm yolcular biniş kartı bagaj işini halledecek e bizde rötarlı ineceğimizden tarife saatini kaçırdığımız için işlem yapma olayı hakkımız olmayacak uçağın içindeyiz diye bu konuda bilgisi olan varmı başına gelen.
    Bildiğim kadarıyla trabzon havalimanında check in önceden yapsanız da mobil biniş kartı üretilmiyor illa ordan basılı veriyorlar biniş kartı rötarlı inersek banko yapanacak bu uçuşla alakalı uçağa binecek kartı alamayacağız yasa prosedür nedir
    Tecrübeli arkadaşkardan bilgi rica ediyorum
    Uçuşlarınız aynı PNR’da ise tüm uçuşların biniş kartları toplu olarak verilir. İlk check-in anında.
    Ama ayrı ayrı alınmışsa sıkıntı olur. Mesela Mardin’de de online biniş kartı düzenleyemiyor, sadece check-in bankosundan almanız gerekiyor.
    Ayrıca kiosk da yok.

THY Yeni Havalimanına Uçuşlarda 5 Kat Statü Mili

Ulan nasıl haberimiz olmadı yeni hattan. Süpürmüşler tüm business biletleri.

29 aralıktan sonra hiçbiyere uçuş gözükmüyor. Onu ne yapacaklar acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fantezimuziginsevilenismi -- 24 Kasım 2018; 10:38:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fantezimuziginsevilenismi

Uçuşlarınız aynı PNR’da ise tüm uçuşların biniş kartları toplu olarak verilir. İlk check-in anında.
    Ama ayrı ayrı alınmışsa sıkıntı olur. Mesela Mardin’de de online biniş kartı düzenleyemiyor, sadece check-in bankosundan almanız gerekiyor.
    Ayrıca kiosk da yok.

Ulan nasıl haberimiz olmadı yeni hattan. Süpürmüşler tüm business biletleri.

29 aralıktan sonra hiçbiyere uçuş gözükmüyor. Onu ne yapacaklar acaba ?

Alıntıları Göster
    Akşam görmemle yapışmam bir oldu hemen rezervasyon yaptım bir sorum olacak dostum sana şimdi ben clasik plusım 2020 mayısa kadar elite olursam ocakda benim elite seviyem hangi yıla kadar olacak

A:2022

B:2020 aralık yada şöyle diyeyim 2 yıl elite olacam ocakda geriye kalan 2 yılda clasik plusamı düşecem kafa karıştırıcı bir olay sistem şöylemi işliyor 2020 mayıs da bitecek ya hakkım clasik plus onun üzerine 2 yıl daha ekleyip mi devam ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thylove -- 24 Kasım 2018; 11:27:59 >

• thylove T kullanıcısına yanıt
    Cümlede virgül olmadığı için tam olarak anlayamadım, pek çok anlam da çıkıyor cümleden.

Şöyle ki; geriye doğru 1 yıl içerisinde 40.000 mile ulaşıldığı an elite hakkı kazanılır.

Bu tarihten itibaren (elite statü kazanıldığı andan itibaren) koruma seviyesinde mil toplanmadığı takdirde (1 yılda 30000, 2 yılda 45000) 2 yılın sonunda Classic plus’a düşer..

Aynı şartlar altında 2 yıl da bu (Classic plus) devam eder.

Naçizane tavsiyem: elite statüyü korumak için 1 yılda 30.000 mil toplayana kadar, 10.000 daha ekleyip; yani 40.000 toplayıp elite plus’a geçmek..

Hem elite plus 2 yıl daha devam eder, hem de 2 yıl da elite düştükten sonra devam eder.

👍🏻

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fantezimuziginsevilenismi -- 24 Kasım 2018; 12:43:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantezimuziginsevilenismi

Cümlede virgül olmadığı için tam olarak anlayamadım, pek çok anlam da çıkıyor cümleden.

Şöyle ki; geriye doğru 1 yıl içerisinde 40.000 mile ulaşıldığı an elite hakkı kazanılır.

Bu tarihten itibaren (elite statü kazanıldığı andan itibaren) koruma seviyesinde mil toplanmadığı takdirde (1 yılda 30000, 2 yılda 45000) 2 yılın sonunda Classic plus’a düşer..

Aynı şartlar altında 2 yıl da bu (Classic plus) devam eder.

Naçizane tavsiyem: elite statüyü korumak için 1 yılda 30.000 mil toplayana kadar, 10.000 daha ekleyip; yani 40.000 toplayıp elite plus’a geçmek..

Hem elite plus 2 yıl daha devam eder, hem de 2 yıl da elite düştükten sonra devam eder.

👍🏻
    Toparlayayım kusura bakmayın

Şu an claisk plusum geçerliliği 2020 mayıs ayı

Bu aya kadar ya koruma yada bir üst seviyeye geç diyor thy.

Bende şimdi diyorum ki, yeni kampanya ile 40.000 mil statü toplayıp ocakda elite olursam geçerlilik süresi nasıl olur

Kaç yıl elite kalırım

Kaç yıl clasik plus kalırım

Ama sonuçda 4 yıl cip kullancağım kesin değilmi ?

• thylove T kullanıcısına yanıt
    01/2019 Elite olursanız, geçerliliği 01/2021 olur.
    Sonra yenileme şartlarını sağlayamazsanız 01/2023’e kadar classic plus olarak devam edersiniz.

CIP kullanımı:
    ==========
    ***Elite Plus:
    İç hat: 1 misafirle (farklı salon)
    Dış hat: 1 misafirle (hem yurtiçi, hem yurtdışı)
    -AHL’de özel pasaport bankosundan direk CIP’ye giriş
    Arrival lounge: Yanlız kart sahibi
    Anadolujet uçuşları: 1 misafirle ücretsiz

***Elite:
    İç hat: 1 misafirle
    -AHL’de farklı pasaport girişinden terminale giriş
    Anadolujet uçuşları: indirimli ücret

***Classis plus:
    İç hat: yalnız kart sahibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkan400 -- 25 Kasım 2018; 0:0:4 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkan400

01/2019 Elite olursanız, geçerliliği 01/2021 olur.
    Sonra yenileme şartlarını sağlayamazsanız 01/2023’e kadar classic plus olarak devam edersiniz.

CIP kullanımı:
    ==========
    ***Elite Plus:
    İç hat: 1 misafirle (farklı salon)
    -AHL’de özel pasaport bankosundan direk CIP’ye giriş
    Arrival lounge: Yanlız kart sahibi
    Anadolujet uçuşları: 1 misafirle ücretsiz

***Elite:
    İç hat: 1 misafirle
    -AHL’de farklı pasaport girişinden terminale giriş

***Classis plus:
    İç hat: yalnız kart sahibi
    Üstadım elinize sağlık birde şu dediğim 11:05 uçağıyla gidip iniş trabzona 13:00 ordan ger dönüş kalkış saati 13:55 check in yapsam sıkıntı olmaz dimi sonuçda beni götüren uçakla dönecem yine rötar olsasa isl kalkış benlik bir durum olurmu

• Yeni havalimanindan kibrisa uctum 250 mil eklenmis. 5 kati mil gecerli olsaydi 1250 mil kazanirdim. Ne yapmaliyim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serta2

Yeni havalimanindan kibrisa uctum 250 mil eklenmis. 5 kati mil gecerli olsaydi 1250 mil kazanirdim. Ne yapmaliyim?
    02 ocakda statü mili eklenecek geriye kalan 600 mil bonus milini etkilemez ama

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.