Şimdi Ara

THY Yeni Havalimanına Uçuşlarda 5 Kat Statü Mili (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
352
Cevap
9
Favori
44.524
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Marauder1905

Hocam valla dün telefonda 3 müşteri temsilcisi ile kavga ettim. Hepsi de aynı şeyi söylediler ne yazık ki. Daha Cumartesi yaptığım business uçuşunu yolladım yukarda. Görüldüğü üzere 5bin yerine 1000 yattı.
    Zaten kampanya şartlarında yazıyor ekstra puanların kampanya bitiminde yatacağı. İlk günlerde yaptıkları toptan yatırma işlemi hatalıydı, şimdi onu düzeltip ilk başta ilan ettikleri sisteme döndüler. Panikleyecek birşey yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilimveEdebiyat -- 21 Kasım 2018; 21:45:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: BilimveEdebiyat

Zaten kampanya şartlarında yazıyor ekstra puanların kampanya bitiminde yatacağı. İlk günlerde yaptıkları toptan yatırma işlemi hatalıydı, şimdi onu düzeltip ilk başta ilan ettikleri sisteme döndüler. Panikleyecek birşey yok :)https://www.turkishairlines.com/tr-cn/miles-and-smiles/kampanyalar/istanbul-havalimani-acilisina-ozel-5-kat-statu-mili/?fbclid=IwAR3Ao5P_83qmy1QMpGe97srTEzYTDMNUFcOx2_Wtp0LVdm64AU9uizkpwII

Alıntıları Göster
    Hocam evet ama biraz önce 4. kez 444 0 849'u aradım. Yine kavga ettim. Aynı şeyi söylediler. Söylediklerinde kendilerini doğru görüp iddia etmelerini de şöyle anlıyorum:

1000 mil toplam millerime eklenmiş fakat 5000 mil ''Elite Plus'' yükselt altındaki yere eklenmiş...31 Aralık sonrası eklenecek olsa Elite Plus altında da gözükmezdi...

Siz de arayıp konuşun isterseniz...

• Kendilerini de haklı çıkarmak için şöyle anlatıyorlar:

Hesabınıza yatan yani bilet alabileceğiniz millere verilen ad ''Bonus Mil''
    Sadece statünüzü yükseltmeye yarayan millere verilen ad ''Statü Mili''

Dolayısıyla ''Biz statü mili diye duyuru yaptık. Bonus millerde geçerli değil. O yüzden yatmayacak.'' diyorlar.
  • quote:

Hocam evet ama biraz önce 4. kez 444 0 849'u aradım. Yine kavga ettim. Aynı şeyi söylediler. Söylediklerinde kendilerini doğru görüp iddia etmelerini de şöyle anlıyorum:

1000 mil toplam millerime eklenmiş fakat 5000 mil ''Elite Plus'' yükselt altındaki yere eklenmiş...31 Aralık sonrası eklenecek olsa Elite Plus altında da gözükmezdi...

Siz de arayıp konuşun isterseniz...

Alıntıları Göster
    Statü millerin peşin artması çok iyi aslında ;) Diğerleri de sonra yatacaktır. Aslında bence hiç aramamak lazım çağrı merkezini :) Bu arada statü millerinin anında artmasıyla ilgili bir ekran görüntünüz varsa sevinirim, ilginç ama faydalı bir durum

• quote:

Kendilerini de haklı çıkarmak için şöyle anlatıyorlar:

Hesabınıza yatan yani bilet alabileceğiniz millere verilen ad ''Bonus Mil''
    Sadece statünüzü yükseltmeye yarayan millere verilen ad ''Statü Mili''

Dolayısıyla ''Biz statü mili diye duyuru yaptık. Bonus millerde geçerli değil. O yüzden yatmayacak.'' diyorlar.
    Bilmiyorlar, ben kampanya başladığında birkaç kere teyit ettirdim ekstra millerle de bilet alınabileceği konusunu. Zaten aksi olsa şartlarda yazardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: BilimveEdebiyat

Bilmiyorlar, ben kampanya başladığında birkaç kere teyit ettirdim ekstra millerle de bilet alınabileceği konusunu. Zaten aksi olsa şartlarda yazardı.

Alıntıları Göster
    THY Yeni Havalimanına Uçuşlarda 5 Kat Statü Mili

17 Kasım gidiş uçak bileti aldığımda şöyle bir email gelmişti. Burada hem bonus hem de statü milleri yazıyor. THY de duyuruda sadece statü mili artacak demişti. Dolayısıyla söylediklerinda doğruluk payı var. Sadece bonus vs statü mili ayrımını anlatmakta çok çok kötüler ve birçok insanı mağdur ettiler bile bana göre. Böyle bir havayoluna bu kadar büyük bir projenin açılışında hiç yakışmadı.

• THY Yeni Havalimanına Uçuşlarda 5 Kat Statü Mili

Burada arkadaşa 8000 yatmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantezimuziginsevilenismi

Burada arkadaşa 8000 yatmış
    Doğru ama sonradan göreceğiniz üzere uçuşlar için 1250 yatmış.

11 Kasım'daki uçuşların hepsi business uçuşlar. Standart 1250 statü mili verir. 5 katı ile birlikte 6250 yatması gerekirken ne yazık ki 1250 yatmış. Dolayısıyla verdikleri statü milini bir şekilde değiştirmişler. Ya da sonradan yatıracaklarına inanmak istiyorum ama önceden 5 katı yatırıp sonradan yatırmamaları hayra alamet değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marauder1905 -- 21 Kasım 2018; 22:18:37 >

• Ya da emin olamadım. 11 Kasım uçuşları ekonomi midir business mıdır? 4 Kasım'dakiler bariz business. 4 Kasım Lefkoşa-IST ekonomi mi?
  • Hatalı yatan hiçbir şey yok, boşuna ortalığı velveleye veriyorsunuz. Daha önce de yazdım, kampanyanın başında ilk uçanlara ekstra miller de yattı, sonra o yanlışı düzelttiler. Adamlar herşeyi ilan ettikleri gibi yapıyorlar. Kampanya milleri 2019'un başında yatacak ve nokta :)

• Ekran görüntüsü benim. Diğer konudan buraya aktarmış bi arkadaş.
    Gözüken uçuşlardan isl üzerinden olanların hepsi businessdı. 4 Kasım’daki bileti alırken iç hatta 1250 mil veren C class bilet satmıyordu THY. Ondan dolayı J sınıfı 1000 mil veren bilet almıştık.

Sistem hatası sonucu x5 bonus ve x5 statü milini yatırdılar.
    Normalde olması gereken; bonus mile fazladan x4 gelmeyecekti. Statünün x4 lük kısmı da yılbaşında yatacaktı.

Hatayı düzelttiler herhalde.
    11 Kasım uçuşlarında bonus ve statü milini herhangi bir katta yatırmadılar.

Acaba statü miline gelecek olan x4 lük kısım yılbaşında yatacağı kesin mi.

Isl’den uçuş yapan herkes de böyle midir durum??
    İlk haftadan sonra x5 statü mili yatan var mı?

Şuan bonus mil ve statü mil ekstresi ayrı ayrı gözükebiliyor.

Mobil uygulamada millerim->mil ekstresi kısmında gözüken ekstre bonus mil ekstresi.

Web sitesinde üyeliğe giriş yapıp isme tıklandığında açılan sayfada mil durum tablosuna tıklandığında gelen ekstre statü mil ekstresi.
    Linki şu :
    www.turkishairlines.com
    Türk Hava Yolları ® | Dünyanın En Çok Ülkesine Uçan Havayolu
    https://www.turkishairlines.com/tr-tr/miles-and-smiles/hesap/#milesStatementTableModal

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @bdullah -- 21 Kasım 2018; 23:12:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Marauder1905 kullanıcısına yanıt
    4 Kasım Lefkoşa ist ekonomi. Ercan’dan Atatürk’e bilet yoktu. 31 Ekim’de 4 Kasım için bi an 1 tane ekonomi açıldı. Aldık 4 bileti hemen.
    IST-ESB ESB-ISL ISL-ECN ECN-IST
    Keşke onuda sabah isl’ye alsaydım. Ercan’da gecelerdik. Bi 8000 daha gelirdi. Tabi hata olacağını nereden bilelim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SaWYeR53 kullanıcısına yanıt
    Unuttum birde 3 saatten fazla yerde olan uçak 30dk rötar yaptı başka uçak yokken o da cabası . Mesaj maksatlı değil gerçekleri yazdım .1 ocak ta da hazır olacağını sanmıyorum. Ne yazık ki 1 kere daha kullanacağım ama kapatılmasa ve arada fark olsa bile Atatürk ten uçmayı tercih ederim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinan_15

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Burada iki tane tip var ikisi de ne yazık ki bu şekilde kardeşim...Sen bunları ciddiye alıp da mesaj falan yazma bence...
  • D@rbeli M@tk@p kullanıcısına yanıt
    Kavacik otobus duragindan otobuse biniyorsun 25 dakikada havaalanina variyorsun. Neyini anlatayim sana bunun ?? inanmiyorsan yarin bin otobuse sure tut. 2 defa gidip geldim ayni sureyi aldim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.