Şimdi Ara

TIBBİ MÜMESSİL ARKADAŞLAR BAKABİLİR Mİ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi forumlar, hayatımda hiç bilmediğim ama içten içe hep merak ettiğim bir bu mümessillik bence baya da havalı aslında. Bi firmaya başvurdum eğitime kabul ettiler, elenmezsem mesleğe başlayacağım. Araştırsamda çok derinlere inemedim forumda bu mesleği yapmış/yapan arkadaşlardan tecrübe ve bilgi paylaşımlarını dinlemek isterim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• aslında bende merak ediyorum parası şartları iyi diye duydum ama bilmiyorum başka nasıl oluyor aranan şartlar neler ??
  • Derman- D kullanıcısına yanıt
    Ünv mezunu olmak bazı yerler dil istiyor, biraz referansla işleyen bi sistemi var deneyimli deneyimsiz muhabbetide firmaya göre değişiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Ezkici

Ünv mezunu olmak bazı yerler dil istiyor, biraz referansla işleyen bi sistemi var deneyimli deneyimsiz muhabbetide firmaya göre değişiyor
    hımmmm anladım üniversite bitiremedim ama 2 yıllık 4 yıllık fark eder mi acaba ?
    yemek kartı sodexo ticket efendime söylim altına arabaya varana kadar veriyorlarmış...
  • Derman- D kullanıcısına yanıt
    Evet şartlar oldukça iyi, maaş + prim + sodexo + giyim kartı + araç + beleş benzin

• quote:

Orijinalden alıntı: Ezkici

Evet şartlar oldukça iyi, maaş + prim + sodexo + giyim kartı + araç + beleş benzin
    inşallah olur işin...
  • Babam bu mesleği 25 sene aynı firmada yapmış ve emekli olmuş nadir mumesillerden,sorun varsa pm den sorabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben mümessil değil,sağlık memuruyum.işim gereği onlarca mümessille muhattap oluyorum.öncelikle dışardan bakıldığında takım elbise,araba vs. çok cazip ve kolay görünen bir iş gibi algılanıyor fakat kazın ayağı öyle değil.

Sana şirket tarafından verilen kotayı doldurman için gerekirse doktorun kapısında yatmayı göze alman lazım en başta.doktor kaprisi çekmek gerçekten çok zordur,sürekli jest yapılmasını beklerler.buna çocugunu okuldan almak, yeni taşındığı evin masrafları, yazın tatil masraflarını karşılamak vs. Dahil. İlaç şirketleri çok insafsızdır.yıllardır çalışan personeline saçmasapan sebeblerden ötürü çıkışını verebilir. Birkaç kez kotayı dolduramazsan aynı şekilde kapının önüne konulabilirsin.yani bu piyasa bildiğin kurtlar sofrası.başarılı olmak için mesai saatlerinde karakterini bırakıp kimin işine nasıl geliyorsa öyle davranmalısın.

Bu böyle uzar gider.

• Bu meslek tam olarak ne yapıyor?Neden hastaneye doktorun yanına gidiliyor?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.