Şimdi Ara

TİBET LEVEL 37 DE URUCHİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
604
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TİBETTE URUYU KESEN İLK TURK YABANCILAR ARASINDADA 4. HEPİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN
    http://img410.imageshack.us/img410/6138/sro2006083119200351ka4.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ____Snake____ -- 2 Eylül 2006; 0:55:25 >

• tebrikler kardeşim
  • Tebrikler Snake resmiwww.imageshack.us dan upload ettikten sonra ordaki Hotlink forums yazan yerin solundaki linki buraya yapılştırırsan daha güzel olur
  • go on man
  • bravo
  • eferem
  • braco snake uruchıyı kestıgın zmn oyundaydım adını gordum 42 lwlsındır dıe dusundum 37 lwlde vallahı bravo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tebrikler
  • ADAM OKCU KUSUMSEMEK GİBİ OLMASIN AMA BENCE LVL 1 OKCUSU BİLE KESER ADAM UzAKTAN VURUYA SKİLLERİ SAGASOLA SIÇRAMAYAN SKİLLERİ ORTADAKİ GLAVİER ADAM SPEAR KULLANAN ADAM SWORD BLADE SIRAYLA OLURKEN BİZİN SNEAKE KESİYO URUCHİ ONA Bİ ÇAKSA CAN
    0 KALACAK ZATEN BRAVO DİECEGİNİZE BALLI DESENİZ DAHA İİ LVL +' ADAM BİLE OLUYO ORADA NEDEN CUNKU FULL İNT SPEAR YANE O NA BRAVO DEMEK LAZIM BENCE ( CAN 0 ALMAZ AMA NEYSE 1500 rahat vuruyo banada vurdu )

• quote:

Orjinalden alıntı: ___CRAZY___

ADAM OKCU KUSUMSEMEK GİBİ OLMASIN AMA BENCE LVL 1 OKCUSU BİLE KESER ADAM UzAKTAN VURUYA SKİLLERİ SAGASOLA SIÇRAMAYAN SKİLLERİ ORTADAKİ GLAVİER ADAM SPEAR KULLANAN ADAM SWORD BLADE SIRAYLA OLURKEN BİZİN SNEAKE KESİYO URUCHİ ONA Bİ ÇAKSA CAN
    0 KALACAK ZATEN BRAVO DİECEGİNİZE BALLI DESENİZ DAHA İİ LVL +' ADAM BİLE OLUYO ORADA NEDEN CUNKU FULL İNT SPEAR YANE O NA BRAVO DEMEK LAZIM BENCE ( CAN 0 ALMAZ AMA NEYSE 1500 rahat vuruyo banada vurdu )

bana arkdası cekmıosun gibime geldi

• YA ABİ BU GUN BENDE DALDIM URICHIYE KIMSE YOKTU FULL STR BLADERIM BU ARADA ÖLDÜM 41 LW LİM AMA ÖLDÜM
  • len bir sos spear düşüredin neyini tebrik edecem de get işiğe ne güzel soslan gezcektim
  • yaw arkadaşlar tibet de isyu yu öldüren oldumu acep
  • tebrixxx
  • quote:

Orjinalden alıntı: ___CRAZY___

ADAM OKCU KUSUMSEMEK GİBİ OLMASIN AMA BENCE LVL 1 OKCUSU BİLE KESER ADAM UzAKTAN VURUYA SKİLLERİ SAGASOLA SIÇRAMAYAN SKİLLERİ ORTADAKİ GLAVİER ADAM SPEAR KULLANAN ADAM SWORD BLADE SIRAYLA OLURKEN BİZİN SNEAKE KESİYO URUCHİ ONA Bİ ÇAKSA CAN

Kardes 1 kere degl tam tamına 3 kere yabancılar arasında bıle yok . su an tıbette turk ruzagarı estırıotuz .Hem banane okçuysam okçuyum sızde okçu olsaydınız kardesım akıllı olursan tum çarlar saglam ollur

• BENİM DEMEK İSTEDİĞİM SENİN BRAVO DENİLECEK BİŞEYİN OLMADIĞI AMA BEN TÜRK RUZGARINI SEVERİM SERİN OLUR TİBET
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.