Bildirim
Tibet'te Satılık Ful STR 80 lwl Glavie {fahrenhayt)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sanki resimler yoq yoksa bendemi problem var -
quote:
Orjinalden alıntı: Ophiafagus
sanki resimler yoq yoksa bendemi problem var
Resimleri düzelttim arkadaşım. :) -
quote:
Orjinalden alıntı: whiteleo
quote:
Orjinalden alıntı: Ophiafagus
sanki resimler yoq yoksa bendemi problem var
Resimleri düzelttim arkadaşım. :)
okk -
char mütiş ve fiyatıda öyle ama aklıma takıldı romede full sosun +5 ve elinde +7 sosun glavie olan windly 1500 dolara satıyor biraz pahalı deilmi -
çok çok çok güzel char -
quote:
Orjinalden alıntı: raydric
char mütiş ve fiyatıda öyle ama aklıma takıldı romede full sosun +5 ve elinde +7 sosun glavie olan windly 1500 dolara satıyor biraz pahalı deilmi
Sadece glavie Antalya'dan 1.700 Ytl Teklif gelmişti. Vermedik. Tam satmaya karar verdik. Bir sun Chest 600 m den aşağı değil. Nasıl pahalı olabilir ki ? -
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: raydric
char mütiş ve fiyatıda öyle ama aklıma takıldı romede full sosun +5 ve elinde +7 sosun glavie olan windly 1500 dolara satıyor biraz pahalı deilmi
Sadece glavie Antalya'dan 1.700 Ytl Teklif gelmişti. Vermedik. Tam satmaya karar verdik. Bir sun Chest 600 m den aşağı değil. Nasıl pahalı olabilir ki ?
oyun parası direk gerçek para gibi düşünülmeye başlanınca charların fiyatları çok çok artıor bundan dolayı ii charların fiyatları insanlara pahalı gelio
-
whiteleo o çar senin mi ??
senin çarını biliyorum heralde hodri_meydan guildinin masterı
hotan da bi ara görmüştüm fahrenayt ı +9 glavie vardı.. -
Yusuf güzel charmış... ama artık bu kadar para veren çıkmıyor.
Free bile 300 e vercem diodu -
quote:
Orjinalden alıntı: mart friedman
Yusuf güzel charmış... ama artık bu kadar para veren çıkmıyor.
Free bile 300 e vercem diodu
Ben Yusuf değil. Arkadaşıyım oyundan. Free'dede sun glavie var şu an. -
bu fiyata alıcı bulman zor burda bir kac ay once jerry die birisi satıodu ustunde sanırım 6 parca sun vardı 750 ytl di senin takdirin yine iyi sanslar -
3500 $ a satılmaz bu char nerdeyse imkansız. Başka serverlarda full sun 2 char alınır bu fiyata...
Ben olsam itemleri paraya çevirir satardım. En basitinden tek bi itemi mesela eldiveni satsan 200M e satarsın sanırsam. 1-2 Sosunu daha satarsan 600-700 M i bulursun. E 700M i 2M = 1 ytl den bile satsan (ki alıcı çok çıkar) 300-400 ytl para eder. Bide glavieyi gerçek paraya çewirince ohooo.. Parça parça satmak daha mantıklı. 1-2 billionu bulur sanırsam. Ama şu halde satmaya kalksan sun glavie hatrına en fazla 800 ytl verirler ama onu da pek sanmıyorum..
Ama yinede sen bilirsin... 3500 ytl ye satarsan bu charı cidden helal olsun derim... -
Yha Charın Skilleri Fln nerde yha Göremiorm muyum yok mu -
abovvv char muthıs ama arkadasların dedıgı gıbı bıraz tuzlu iyi satıslar... -
Tibette sadece sun glavie'yi oyun parası ile 1.5 dan aşağı veren yoktur. 1.5 milyar oyun parası kaç paradır. Hesaplayın ona göre yorumunuzu yapın. Bir sosun Chest 600 m Minumum. Bir Sosun Kolye 500 M Minumum. Bunları ben değil Tİbet söylüyor. Fiyat yorumlarınız size kalsın bana alıcı lazım. Pazarlığımı ona göre yapayım. YOruma ihtiyacım yok. -
3 tane sun garmenti olan, sun necklacesi olan ve sun glaviesi olan bi char..
fiyati fazla bulan arkadaslara diyecek hic bi lafim yok..kesinlikle fiyat normaldir.
ama su aralar bu fiyattan sro gibi cıvığı çıkmış bir oyunda char satilirmi..bencede hayir..
kabaca bi hesap yapsak, sun glavie, chest, hood ve wristletti sanirim..
1.5 bilyon glavie, 500 chest, 250 hood ve 200 wristlet olsa 400 de necklace icin paha biçsek, diğer kalan itemlerden toplam 200 milyon gold kazansan; 3 milyar gibi bi gold ediyo..
100 milyonu 60-80 arasi ortalama 70 den satsan; 2.1 milyar lira gibi para eder..charinda bi köşede durur.90 gelincede iyi kötü bi setle idare eder tekrar toparlarsin..
bide char sahibi sivaslimi? Sivasliysa eğer görüşmek isterim..Charlari gösteririz birbirimize :P
Unforgiven, Poseidon :)
Not: Char satisini engeller cinsten bi yorum olarak görürsen eğer belirtirsen silerim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cutthroad -- 30 Ekim 2007; 6:22:16 > -
quote:
Orjinalden alıntı: badtempered
3 tane sun garmenti olan, sun necklacesi olan ve sun glaviesi olan bi char..
fiyati fazla bulan arkadaslara diyecek hic bi lafim yok..kesinlikle fiyat normaldir.
ama su aralar bu fiyattan sro gibi cıvığı çıkmış bir oyunda char satilirmi..bencede hayir..
kabaca bi hesap yapsak, sun glavie, chest, hood ve wristletti sanirim..
1.5 bilyon glavie, 500 chest, 250 hood ve 200 wristlet olsa 400 de necklace icin paha biçsek, diğer kalan itemlerden toplam 200 milyon gold kazansan; 3 milyar gibi bi gold ediyo..
100 milyonu 60-80 arasi ortalama 70 den satsan; 2.1 milyar lira gibi para eder..charinda bi köşede durur.90 gelincede iyi kötü bi setle idare eder tekrar toparlarsin..
bide char sahibi sivaslimi? Sivasliysa eğer görüşmek isterim..Charlari gösteririz birbirimize :P
Unforgiven, Poseidon :)
Not: Char satisini engeller cinsten bi yorum olarak görürsen eğer belirtirsen silerim.
Teşekkürler arkadaşım. Çarın sahibi normalde İzmir'li. Bir arkadaşımız var Sivas'ta oturan. Sivas'tan isteyen olursa o satışı yapabilir.
-
quote:
Tibette sadece sun glavie'yi oyun parası ile 1.5 dan aşağı veren yoktur. 1.5 milyar oyun parası kaç paradır. Hesaplayın ona göre yorumunuzu yapın. Bir sosun Chest 600 m Minumum. Bir Sosun Kolye 500 M Minumum. Bunları ben değil Tİbet söylüyor. Fiyat yorumlarınız size kalsın bana alıcı lazım. Pazarlığımı ona göre yapayım. YOruma ihtiyacım yok.
300m 100küsür $ ise hesaplayalım
5x100$ 500$
1$:1.295Ykr.
500x195=600
hadi bilemedin 650 YTL -
HayırLı SatışLar.
Benzer içerikler
- sorry failed to execute silkroad error code 2
- teamspeak sesli konuşma
- silkroad thief olma
- silkroad mbot
- pk atmak ne demek
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X