Şimdi Ara

Tibetin Kralı Denen Charlara Yerleri Öptürdüm :P (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
3.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: emboree

Türklerın tek sorunu guclu oldukları halde örgütlenememesi..!The_End clanı acıldı o caln dagılmasaydı belkı bısıler olurdu.

TURKLERİ BİRLESTİRMEK GİBİ BİR AMACA BÜRÜNMEYİN BENCE...

BİZ DENEDİK ... OLMADII

BİRİ BİRİNE KS YAPAR ÖBÜRÜ DİGERİNİN MALINI CALAR... BASKA BİRİSİDE 5K PLS DİYE DİLENİRSEDE BU İŞ YATAR

• quote:

Orjinalden alıntı: ___mua___

quote:

Orjinalden alıntı: emboree

Türklerın tek sorunu guclu oldukları halde örgütlenememesi..!The_End clanı acıldı o caln dagılmasaydı belkı bısıler olurdu.

TURKLERİ BİRLESTİRMEK GİBİ BİR AMACA BÜRÜNMEYİN BENCE...

BİZ DENEDİK ... OLMADII

BİRİ BİRİNE KS YAPAR ÖBÜRÜ DİGERİNİN MALINI CALAR... BASKA BİRİSİDE 5K PLS DİYE DİLENİRSEDE BU İŞ YATAR

dostum herkez birleşme taraftarı ama 70 lvl olmuş birisi heyecan arıyor oluyor thief kervan yatırıyor Türk mü değil mi ? ilgilenmiyor.yada yeni karakter açıyor full str glavie açtıysa full int sword açıyor. can sıkıntısından oluyor bunlar bi de internet cafedeki veletler yüzünden.

• quote:

Orjinalden alıntı: ShupaR

buda tıbette kendını kral sanan guıld ı dagıttıgımız ss
     Tibetin Kralı Denen Charlara Yerleri Öptürdüm :P

oha orda kaç tane thief var çoğu eziğe benziyor ama
  • quote:

la kankam senin charda noobmuş bea

ne yaptın charı satacam matacam diyordun kanki?? ne zamandır görüşmüyoz olm msnyede giremiyom ne zamandır... oyun bırakmıyor gm geldi zaten..
    adamım ban listesinde seni aradım ama bulamadım hahhahaha
    olm şaka maka bizde 70 e merdiven dayadık yeniden :DDD
    adımızı çıkarmayız kara listeye inşallahhh hehehhe EyVALLAH...

kanka napaım yaw satacam sıkıldım iyice beni o listeye çıkartamaz hiç.Sizde çıkmazsınız inş. TÜRK lerle bişey yapılmıyor bu oyunda the_end den de çıkmayı düşünüyorum organize olamıyoruz exodusamı girsem napsam yine :D :D
  • ama pk olmuşunuz
  • jt nin ve ghostun bufflar açık değil yenersin tabi adamları tanımıyorum ama iki ss dede bufflar kapalı...

ha dersenki yendim için bufflar kağandı böyle bişey olmaz zaten yere yatıncada bufflar çalışmaya devam eder. JT de buff falan yok belliki adam açmamış büyük ihtimalle yerden kalkar kalkmaz daldınız adama buff açmadan diğer ghostun ss sine baktığımda ise adam seçili vaziyette zaten fire imbune yi yemiş bide stun yemiş ama adamda buff yok yine bufflar açık olmadan yenmek kolaydır zaten... bu ayrıntıları atlamayın lütfen
  • yok kardes yaw cok haklısın turkler benıde sevmıo bi.....yuzunden benım chara gırıp sovmus mıllete buna ShupaR ve HypeR da dahil onlarla konusmaya calısdım ama cvb vermedıler haklılarda..!!onlardan genede özür diliyorum:(:(:(:(
  • xJTX harbiden bence serverin en güçlü çarı elindekiler sos +5 itemlerinide görmek istemezsiniz bakmaya kıyamıyor insan

bu arada Hyper bana pek ınandırıcı gelmedi gecen gün niki aklma gelmeyen ve elinde 64 sos+8 sword olan bi intci ona yapmadıgını bırakmadı kendisi daha ii bilior
  • quote:

xJTX harbiden bence serverin en güçlü çarı elindekiler sos +5 itemlerinide görmek istemezsiniz bakmaya kıyamıyor insan

bu arada Hyper bana pek ınandırıcı gelmedi gecen gün niki aklma gelmeyen ve elinde 64 sos+8 sword olan bi intci ona yapmadıgını bırakmadı kendisi daha ii bilior

ben zaten idda etmiyorum tibetin en kral charı bnm diye xjtxen sağlam char o bahsettiğinde noveychan oda kesiyor bende kesiyorum sonuçta kesmekte var kesilmekte...
  • Ben bir oalyım 70 siz görün show u
  • quote:

Orjinalden alıntı: _HypeR_

quote:

xJTX harbiden bence serverin en güçlü çarı elindekiler sos +5 itemlerinide görmek istemezsiniz bakmaya kıyamıyor insan

ben zaten idda etmiyorum tibetin en kral charı bnm diye xjtxen sağlam char o bahsettiğinde noveychan oda kesiyor bende kesiyorum sonuçta kesmekte var kesilmekte...

pvpler hep böle kankam yaww kesmekte var kesilmekte
    bende eski charımla elimde sos+3 sword varken sos +9 glavieyeli adamı çok rahat öldürebiliyordum tabiki stun yada crit yemezsem yani anlayacağın 5 maç yapıyorsak birisini alabiliyordum
    adamım glaviyesinin critiğide güzeldi ( sos+9 olması yetmiyor gibi )
    ama öldürebiliyordum yani heheheh

ölürsün öldürürsün.. oyunun keyfi böle geliyor zaten

• HypeR hahaha bak o kufurlerı yazan benım arkım bende KOSTANG yani ezigin ta kendısı bısı demıorum
    yıosa gel aeg ye ve benım arkıma kufur etmek kotu bısıdır ıkınızde laf kasarlıgı yapmayın yıosa gel
    Kocaeli/Körfez.....
  • al bu da 2

bu arada hyper hocam nie sildin post unu
  • Sunu soylemeyı unuttum kuferler ıle guzelım sayfaya berbat hale getırıonuz.Kazım sende bı daha kımseye kufur etme bak yemın ederım edersen senı ben doverım.Sonra bızım adamız cıkıo
  • Kazın adam gıbı konus bak ciddiyim..dayak ısteme
  • bunlara cvp verince bunlar gibi aşşağılık hissettim kendimi
    o yüzden
  • HypeR sende sus artık nınem gıbı bısı uzatıonda uzatıon (Kazım bsıı yazma sakın dayak yersın ciddiyim)
  • ulan kostang denenherif benden bot istedinben yok diyince bana ana avratkaymadınmı sonra kervanlarını yıkmaya ve yıktırmaya başlayınca abi vallaha ben değildim deyipözür dilemedinmi yakıcam ulan alayınızı
    o guildinde sende rahat oynayamayacaksınız bundan sonra
  • HE HypeR HE snn derdın bellı guılddende attırabılıosan attır su cenenı kapat ben ozurumu dıledım senle urasamam...!!!
  • özür dilemekle olmuyor bu işler attırabiliyosan die bişey yok az sonra atılıyosun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.