Şimdi Ara

Tibetin Kralı Denen Charlara Yerleri Öptürdüm :P (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
3.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    quote:

Orjinalden alıntı: ShupaR

buda tıbette kendını kral sanan guıld ı dagıttıgımız ss
     Tibetin Kralı Denen Charlara Yerleri Öptürdüm :P

• bu adamların arasından sağ cıkabilcek var mıdır ):)
  • shuper valla sen koruyucu olup thefligi giyseydin theeflerin hepsi üzerine cullanıyor(makinethefi)böylce kolay koruyon ama burda amacın kervanlarını yıkamksa ben olsam pek yaklaşmazdım en az 30 thef var bi daldıgını düşün sonu kötü

• ama bizim gibi türklerin yabancıları alt etmesi cok güzel ben bunu artık üzerine basa basa söylüyorum biz onlardan hertürlü iyiyiz herşeyde teknolıji hariç survıvorda da görüldü bu oyunda da
  • Bu gün de alpste gavur thiefler dw sout gateyi bastı.Türklere küfür falan ettiler.Bizde bi gaza getirdik diğer adamları adamlar gavur kescez die caveden taaaaaaaaaaaaaa dw ye gelmiş.Ama gelen thıeflerin hepsi 65+ dıydı.Bİz tabi bişi yapamadık ama gelen arklar a*larına koydu.Ha bie Thieflerin içinde bi tane Türk vardı adamın nicki BURAK76 gören olursa sövebilir.Adamlar geldi bize ne biçim küfüretti istediin kadar thief ol o durumda hunterlığı giymyo adam bize saldırıyo.Bide adam 70 str blade baya zorlandık ama takviyelerle adamları püskürttük.Sahiden şimdiye kadar hiç öle bi savaş görmemiştim keşke ss çekseydim de koysaydım.

• bence önmli olan oyunda değil teknolijide geçmek :D zaten onları sadece böyle oyun gibi aktivitelerde geçebiliyoruz xD
  • aga ikinizde botmusunuz nasıl bu kdar kısa sürede 70 ve 68 oldunuz walla hayret dogrusu ben oyunu 1.5 senedir oynuyorum anca ticket siz 65 oldum walla billa şimdi yeni char açtım 3 ay oldu lvl 37 hiç kasılmıyor ya walla bot kullanmayı düşünüyorum ama 3.5 atıyorum
  • Tabiiki de botlar botsuz 1.5 ayda 70 olunurmu olan varsa da diyicem ama kesin yoktur...
  • ya sız ne kadarda kıskancsınız sızın gıbı okul cocugu degılız 1.5 ay 70 olmak ıcın cok bıle sende 24 saat kas 2 kısı ıle benı bılen bılıyor kardesımle kastık
  • Shupar sen kimsin önce onu söyle bütün server size kufur ediyo bir bildikleri var galiba...neyini kıskanıcam senin 1.5ayda 70olamassın benim iddam...Ha senin gibi boş adam olur 24 saat kasar orası ayrı bide şunu soyleyim şuan senin olamayacagın bir yerdeyim ben anladın sen(okul olarak)herkese cocuk muamelesi yapmabot oldugunu söylemek bukadarmı zor
  • quote:

Orjinalden alıntı: NoMoreMercy

Shupar sen kimsin önce onu söyle bütün server size kufur ediyo bir bildikleri var galiba...neyini kıskanıcam senin 1.5ayda 70olamassın benim iddam...Ha senin gibi boş adam olur 24 saat kasar orası ayrı bide şunu soyleyim şuan senin olamayacagın bir yerdeyim ben anladın sen(okul olarak)herkese cocuk muamelesi yapmabot oldugunu söylemek bukadarmı zor

oncelıkle ınsanalara bot demekle bot olunsa o kısı bı kanıt goster bakalım herkes gorsun ole ıftıra atmakla olmuyor bu ısler o kufur edenlerde 2 3 serefsız kı genelı kendıne turk dıyen krolar kı sayısı bellı dııl dıosun kı ben botum vıdeo nerde ??? koy bı vıdeo ızlıyelım

• quote:

Orjinalden alıntı: NoMoreMercy

Shupar sen kimsin önce onu söyle bütün server size kufur ediyo bir bildikleri var galiba...neyini kıskanıcam senin 1.5ayda 70olamassın benim iddam...Ha senin gibi boş adam olur 24 saat kasar orası ayrı bide şunu soyleyim şuan senin olamayacagın bir yerdeyim ben anladın sen(okul olarak)herkese cocuk muamelesi yapma bot oldugunu söylemek bukadarmı zor

oncelıkle ınsanalara bot demekle bot olunsa o kısı bı kanıt goster bakalım herkes gorsun ole ıftıra atmakla olmuyor bu ısler o kufur edenlerde 2 3 serefsız kı genelı kendıne turk dıyen krolar kı sayısı bellı dııl dıosun kı ben botum vıdeo nerde ??? koy bı vıdeo ızlıyelım

Senin guildeki Hyper hyperxx sen xjtx videodaki elmanlar hepiniz botsunuz ben suçlamıyorum sizi yanlış anlama ama botun botla yaptıgı pvpyi ben napim sen onu söle!videoya almadım kusura bakma bende bot olsam girer caveye alırdım videoya

• Bot kullanmakta bi sanat abi ya yok ya geceden beri yırtınıyorum bi botu çalıştıramadım ya soft bilmem ne eksikmiş hade çık işin içinden
  • anlaşılan kimsede kanıt olmadan herkes ötüyor kullanan kullansın kafasına kadar artık şahsım adına ben kullanmıyorum bu botları üreteninde bi bok sanıp kullanan adamında bişey söylerim master yayınlamaz neyse
    kullanan kullansın kendi içinizde bunu emeğimle yaptım diyecekseniz suratınıza tüküreyim onurunuz yoktur...kimse alınmasın üstüne alınıp alıntı yapıp yeniden yazmayın lafım kullananlara bu sitede yada deil yabancı yada türk kullananların taa........q ayrıca joymaxinde a................. kngiht denen boktan oyuna döndü sonunda emeği geçen herkese teşekkürler............................

• quote:

Senin guildeki Hyper hyperxx sen xjtx videodaki elmanlar hepiniz botsunuz ben suçlamıyorum sizi yanlış anlama ama botun botla yaptıgı pvpyi ben napim sen onu söle!videoya almadım kusura bakma bende bot olsam girer caveye alırdım videoya

bi eziksin ve hayatın boyunca öyle yaşıyacaksın
  • Ya it ürür kervan sürülür..!!!server ın en guclu adamı kım nederse desın xJTx bunu herkes bilio....!!!
  • Exodus komple güçlü.Çünkü organize adamlar.Az önce oyundan çıktım.Yerleri öptüm yine thief hunter savaşında.Tamam adamların levelları 70 ben 64 üm ama insan biraz destek bekliyor dalınca.Ama gelmiyor malesef.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ULYSES

Exodus komple güçlü.Çünkü organize adamlar.Az önce oyundan çıktım.Yerleri öptüm yine thief hunter savaşında.Tamam adamların levelları 70 ben 64 üm ama insan biraz destek bekliyor dalınca.Ama gelmiyor malesef.

olay su adamlar full 70 farmları bıtmıs sos +7 sos +8 ne arasan var setlerıde sos yanı gucluler
  • la kankam senin charda noobmuş bea

ne yaptın charı satacam matacam diyordun kanki?? ne zamandır görüşmüyoz olm msnyede giremiyom ne zamandır... oyun bırakmıyor gm geldi zaten..
    adamım ban listesinde seni aradım ama bulamadım hahhahaha
    olm şaka maka bizde 70 e merdiven dayadık yeniden :DDD
    adımızı çıkarmayız kara listeye inşallahhh hehehhe EyVALLAH...
  • Türklerın tek sorunu guclu oldukları halde örgütlenememesi..!The_End clanı acıldı o caln dagılmasaydı belkı bısıler olurdu.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.