kim la bu nooblar kesin oyunda sopaladıgımız adamlardır neymiş kocaeli/körfezz eee bizene mal.
quote:
Orjinalden alıntı: XaXaX
kim la bu nooblar kesin oyunda sopaladıgımız adamlardır neymiş kocaeli/körfezz eee bizene mal.
aklını başına devşir forumda onlar argo konuşuyorsa onların sorunu banlanırlar sen neden böyle bir kelime kullanıyorsun adama bak
ayrıca bildigim kadarıyla argo kullanmak uzaklaştırma nedeni
sana kalmıs bısey...!!istedımı yazarım uyarmak suc deıl ozurumu dılemesım noob dıosanda gel aeg ye gor noob nasıl oluomus
quote:
Orjinalden alıntı: emboree
HE HypeR HE snn derdın bellı guılddende attırabılıosan attır su cenenı kapat ben ozurumu dıledım senle urasamam...!!!
sizene olum adam 70 lvl olmuş ne olcak o kadar calışmış havasını yapcak tabi 70 lvl siz olun sizde yapın insan 70 lvl olunca böyle oluyo bende anlatmak istiyordum işte
guildden atıldın bile
anti hyperr(noob)
quote:
Orjinalden alıntı: Xlargest
helal olsun iyi basmışsın arkadaşlara (: birde yardımım dokunsun bari mana ve pill pot slotlarını F3 veya F4 e alki onlar zaten auto olarak takıldıgı için sadece hp pot slotun önde olsun gerektiği zaman hızlı kullanabilmek için birde sanırım sp farma sokucaksın charını 69 skillerini ve fire flame ini maxlamak için sana iyi çalışmalar ve bol şanslar...
+1
+6 :D
Olay kapanmıstır artık argo kullanma sonra bende kullanırım!..!
lan nooblar siz anti-hyper olsanız ne olur anti-hyper olabilmenız için 10 fırın ekmek yemenız lasım gidin başka yerde ötün kendı denginizle dalaşın hadi 2 L ... yin.
Adam gıbı konus
rofl 2 L... bidahada cvp bekleme.
Ya bi git dengesızını kaybetmıs suhursuza bak ya sanane hem kendı ısıne baksana
pehhhh biz oyunu bırakdık herkes birbirine girmiş be nolmuşsunuz len siz böle her taraf karşimiş ShupaR sword cu olmuş glavie den sword a nasıl döndün sen yaw öle baya zor olmuşdur bundan eminim bide bu savaşlardaylken istanbul guild ini göremedim yaw lady_baby bırakmış emreb ye vermiş char ı çok değişmiş çok ama şu ana kadar oyunda en çok zevki tibet den aldım guild le birlikde güzel anlarımız oldu yaw hoşdu gerçekden ama bi anda tiksindim oyundan o yüzden oldu walla.neyse başinizi ağrittim size iyi kavgalar byby.
quote:
Orjinalden alıntı: Night_-_Blue
pehhhh biz oyunu bırakdık herkes birbirine girmiş be nolmuşsunuz len siz böle her taraf karşimiş ShupaR sword cu olmuş glavie den sword a nasıl döndün sen yaw öle baya zor olmuşdur bundan eminim bide bu savaşlardaylken istanbul guild ini göremedim yaw lady_baby bırakmış emreb ye vermiş char ı çok değişmiş çok ama şu ana kadar oyunda en çok zevki tibet den aldım guild le birlikde güzel anlarımız oldu yaw hoşdu gerçekden ama bi anda tiksindim oyundan o yüzden oldu walla.neyse başinizi ağrittim size iyi kavgalar byby.
1_sHoT ı hep glavie kullanr bilirdim bugün bi baktım elinde blade war
quote:
Orjinalden alıntı: LoCuST MaN
quote:
Orjinalden alıntı: Night_-_Blue
1_sHoT ı hep glavie kullanr bilirdim bugün bi baktım elinde blade war
1_sHoT çatlakdır lem bende oyun oynarken bi gün bi bakdım lvl 45 felan dı o zaman oyunun ilk haftalarıo elinde lvl 16 glavie var +7 onla dolaşiyor bu ne dedim eğlence olsun die dolaşyom dio.ona belli olmaz ne yapacaği belli olmuyor. benimde öle ne yapacağim belli olmaz. bu arada oyunun oyuncu kalitesi iice düşmüş daha demin 12 yaşinda bi çocuk beni msn e eklemiş abi çharı bana versene diyo bide msn de hackersülo yazıyo ha 12 yaşinda deli etti beni len olm git diyom yok ver de ver ilk baş bot kullancam dedi sonra ver kendim kascam sonra geri vercem walla diyo neymiş sro da lcvl 67 char ı varmış ilk baş onu söledi zaten lvl 67 çhar ın varsa git oyna alla alla yaw. Burdan yetkililere sesleniyorum l lütfen 16 yaşindan küçükleri tutmayın şu oyunda yaw. gelip bide babası yaşinda adama küfür ediyolar bunlar durduk yere.
quote:
Orjinalden alıntı: ShupaR
buda tıbette kendını kral sanan guıld ı dagıttıgımız ss
Olay budur Yalnız bu resim filmlerde patlamak üzere olan bombadan kaçan başrol oyuncuları gibi olmuş Bilmem anlatabildim mi
quote:
Orjinalden alıntı: emboree
Ya bi git dengesızını kaybetmıs suhursuza bak ya sanane hem kendı ısıne baksana