Şimdi Ara

Tibetin Kralı Denen Charlara Yerleri Öptürdüm :P

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
93
Cevap
0
Favori
3.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tibetin En Kral Adamı Sayılan xJTx yerlerde :P

xJTx den Aşşağı bi Tarafı olmayan Hybird olmasına rağmen alayını yere yapıştıran _GhosT_

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _HypeR_ -- 4 Kasım 2006; 22:31:38 >

• helal olsun iyi basmışsın arkadaşlara (:
    birde yardımım dokunsun bari mana ve pill pot slotlarını F3 veya F4 e alki onlar zaten auto olarak takıldıgı için sadece hp pot slotun önde olsun gerektiği zaman hızlı kullanabilmek için birde sanırım sp farma sokucaksın charını 69 skillerini ve fire flame ini maxlamak için sana iyi çalışmalar ve bol şanslar...
  • Bu Arada Adam Küfür Ediyo Sana Hyper Niye?
  • buda tıbette kendını kral sanan guıld ı dagıttıgımız ss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShupaR -- 4 Kasım 2006; 22:31:39 >
  • orda iyi dağıtmıştık onları shupar tibetin en büyüğü biziz :P
  • elinize kolunuza sağlık hehe :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xlargest

helal olsun iyi basmışsın arkadaşlara (:
    birde yardımım dokunsun bari mana ve pill pot slotlarını F3 veya F4 e alki onlar zaten auto olarak takıldıgı için sadece hp pot slotun önde olsun gerektiği zaman hızlı kullanabilmek için birde sanırım sp farma sokucaksın charını 69 skillerini ve fire flame ini maxlamak için sana iyi çalışmalar ve bol şanslar...

ozaman farmdaydım zaten sağolasın bide o adam farm bitirmiş bnm skiller 63 lvldeydi 7 lvl farm vardı hala öyle :P bide 1. slotta yer sıkıntısı çekmiyorum zaten yetiyo yer bazen mana fln bitiyo farkına varamıyorum böyle rahat oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: WhiteBaron

Bu Arada Adam Küfür Ediyo Sana Hyper Niye?

o gibi insanlardan cok var serverda ondan biz alıştık hyperın glaviesi çarpmıştır ölmüştür oda ondan sövüodur
  • quote:

Orjinalden alıntı: WhiteBaron

Bu Arada Adam Küfür Ediyo Sana Hyper Niye?

Bu daha Bişeymi towna Geldiğimde Başlıyor Küfürler Bu Yine az Olanı Bunların Guild Tradesini Dağıtmıştım O Yüzden Gerizekalının Biri Yane :P
  • Tibette haris pilton denen zavallıyı indiren varmı varsa bi resmini görelim serefsiz ne kufurler etmişti globalden bize unutmadım diil yani...
  • bugun gördük seni haypır
    geldin jangana güya beni korucan
    gittin yattın allahın ezik intine

KAZMAMSI.....

not:element lazım olursa söle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nuri Alço -- 5 Kasım 2006; 0:19:55 >

• Vayy kankalar işbaşında he elinize sağlık
  • quote:

Orjinalden alıntı: NoMoreMercy

Tibette haris pilton denen zavallıyı indiren varmı varsa bi resmini görelim serefsiz ne kufurler etmişti globalden bize unutmadım diil yani...

Kimse unutmadı merak etme GermanToxic in bitişine sayılı günler kaldı
  • quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai

Vayy kankalar işbaşında he elinize sağlık

sağol kankam sizde romeyi fethettiniz serverlar türklerin :P
  • Elinize sağlık Ya bişey dikkatimi çekti ShupaR sen blade'e mi döndün? Gerçi o sword a bende dönerdim
  • Tibet kopmus be vay anasını
  • hihihii zıper
  • Yaw hyper kanka bizim resimleri msn den göndereyim sana ,sen koy ; biz koyduk mu siliniyor nedense?o zaman belki modumuz bizim ss leride silmez
  • Hasan abi(ShupaR) sen nıghmartede deılmıydın?bıde tebrıks HypeR
  • quote:

Orjinalden alıntı: zic0

Hasan abi(ShupaR) sen nıghmartede deılmıydın?bıde tebrıks HypeR

evt suanlık nıghtmare askıda
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.