Şimdi Ara

TİBİA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
16.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynen ya dowloadıda çok fazla yer tutuyor hdd yer yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluelion

quote:

Orjinalden alıntı: YvZ_YaVuZ

Ya beyler hiçbiriniz rakion online oynamıyomu gerçekten iyi bir oyun ya oynananbilirlik süper belki grafikler birazcık kötü oalbilir ama oyun çok güzel ben burda 1.5 senelki Knight cıyım oyunu yükliyeli 2 gün oldu Knight ye uğramıyorum bile ya çok güzel bi oyun bence bi girin bakınwww.softnyx.net 228mb bi indirin deneyin umarım beyenen çıkacak..

abi benim bilgisayar ezik kaldı biraz
    p4 1.2 işlemci istio minimum, benimki p3 1Ghz

ne yapsak

ben gunbound oynuom ama arada sırada, worm seviyosan bi bakmanı öneririm.

sendekide çok şansızlıkmış =) valla oyun güzel ama türk serverı lazım yoxa çok lag oluyo =) worm u severim hatta eskiden çok oynardım ama şimdi pc de olmadığı için oynıyamıyorum...

• quote:

Orjinalden alıntı: freze1995

Knightten sonra tibia evet ben çok beyeniyorum isteyenlere adresi vereyim.Üye olamazsanız bana söyleyin özel mesaj;)http://www.tibia.com :D

Biraz açıklarmısınız?Satış nasıl yapılıo.Amacı ne falan yeni başladım bişi anlamadım
  • ya bi söylermisiniz ne kadar yer kaplıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: bariscurby

ya bi söylermisiniz ne kadar yer kaplıyo

download edip kendin görmeni ve şok olmadı tavsiye ediyorum

• bu oyun süper bi kerem benim 56 modemim varken hep yanimda olmustur
    aha buda biz icat ettik tavla oynuoz
    http://img442.imageshack.us/my.php?image=tibiadatavla4co.png
    katlanio :D 121 gpden satilior.
    ha bide bu oyunu 48 yasinda oynayan arkimin babasi var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bariel -- 6 Temmuz 2006; 0:59:04 >
  • Tibia oyuncularına sesleniorum oyun bana ultima online dan baya bi çalınmış gibi geldi ama oyun çerçevesi aynı gibi gözüküo o yüzden korumanıza hak veriyorum. Ultima Online da bi göz atın derim bunu sevenler eminim UO yuda sever... imzamdaki siteden bakabilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cNYs -- 6 Temmuz 2006; 2:13:09 >
  • Simdi Oyuna Yeni Basladık Ne yapacam Oyun Mnayak Bisi Arkadaslar Lutfen Oyuna Girdik Ne yapcam ole gezincez mi?
  • fortera da oynuosanız Arsellione le kafa tutmayın
    goliath the creator e de sayı gösterin :Dtürk olrak bide neydi yaw neyse salla
  • Ben oynamıştım bayaa sarıo hatta meksikalı bi kızla tanışmıştım oyunda aaah ahh
  • Bu Oyunu Aynamak İstemeyenler Lütfen Gereksiz Yorum Yapamsınlar..

BendeBu Oyuna Başlıcam İşallah İyi Gider...
  • ya nası karakter açcaz bi cvp atın lütfen
  • oyuna yeni başlayanlar ve başlayamayanlar bana pm den mesaj atsın yardımcı olabilirim (nası olsa 1 saatte falan rookard dı geçiyom :D)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whyborg -- 3 Ağustos 2006; 1:24:55 >
  • beyler öncelikle hepinize şunu söyleyeyim bu oyunu 5 dakika oynayip sildiyseniz çok yanlış yapmışsınız ilk 5 dakikada size eski mario oyunundan bile daha az zevk werir..
    ben bu oyunu 2 aydır oynuyorum ve pişman değilim bağımlılık yapar ilk levelde 10 fare kesin olay tamam level 2siniz ilk başlarda kasmak kolay ama level 10 a gelince level almanın nasıl zor olduğunu göreceksiniz...
    ızgaralardan girilen yerler karanlık aydınlatmak için yanan çucuk yani torch kullanmanız gerekir buna 4 altın ama ben size bi tüyo werim optionstan graphic e girin ordan advandec i seçin kaydırmalı çucuğu sağa sola doru oynatarak ortamı gayet net ve görülebilir yapabilirsiniz...

level 70-80 değil benim tanıdığım level 100 quatron ve level 140 adamlar bile gördüm her level atladığınızda car cinsine göre ( paladin knight druid sorcerer) mana ve canınız artıyo yük taşıma kapasiteniz her levelde 10 atlıo ve karakterler büyü yapma traş kullanma gibi özelliklere sahip oluo ayrıca yürümesi hızlanı...hızlanmak için 3500 altina boh ta alabilirsiniz bi çeşit ayakabıdır ve çok hızlı yürür...

oyuna ilk başladığınız yerde 400 captan ibaret bi adam war yani siz başka hiçbişi yok level 8 olduğunuzda dünya atlıosunuz ve kasanız oluo her şehirde sizden başka kimse sizin kasanızı açamıo...

oyunda kullandığınız zırhlarfa göre canavarlardan koprunma dereceniz war we ilginç olan knight lardaki skill
    bu skill denen şey atağa yöneliktir canavarlara az ve çok hızlı vurur bu durumda sizin bi kere 100 vururken o 3-4 kere 50 vurabilir yani siz level 20 iken level 10 olan biri sizi rahatlıkla keseiblir

oyunda mana fluid ve ultimate healing rune gibi içecek ve taşlar es geçilmemiş ismindende anlaşılıo

azura ve obsidia dünyası türklerle dolu ben kendim olarak en başlarda ultima knight ve silkroad online oynuyodum şimdi ise bir tek tibia oynuyorum hatta yeni bi caractere dün başlaıdm şu an level 7 çünkü eski level 21 ve level 40 caracterim hacklenerek soyuldu geri aldım ama ikiside çıplak zırh altın hiçbişey yok depodan dışarı çıkamıyorum anında yatırıolar

beyler ister beyenin ister beyenmeyin bu sizin kararınız ama oyunu kötülemeyin bana bu oyunu 4-5 saat oynayıp ( bilen birinin yardımıyla ) sonrada oyun çok dandik diyen brini bile gösteremessiniz grafikler kötü çünkü oyun net oyunların atasıdır reklam yapmaıdğı için adı fazla duyılmamış ama sadece benim oynadığım dünyada yaklaşık 10.000 kişinin olması benim dünyanın henüz boş olması ve buna benzer 50 dünya olması bazılarının full dolu olmaıs ve car alımını kapatması oyunu ne kadar çok kişinin sevdiğini anlatıyor...

kötü grafik = iyi strateji bu oyunun üstüne tek bi oyun gösteremezsiniz....

• grafik herşey değildir öenmli olan içeriğidir ve okuduğum kadarıyla detaylı bi oyum might ang magic 6 ve serisini oynayan varsa bilirler(single bi oyun) şimdiye kadar hiç bir oyundan onun kadar zevk almadım grafikleri berbat ötesiydi ama çok güzeldi içeriği tarşılamazdı. bu oyunda MM6 gibi grafikleri kötü içerik güzel
  • ulan tibiaya çocuk oyunu diyenler şuan önüme gelmesinler boğarım ulan hepinizi1 yıldır oynuyorum hiç bir şikayetim yok!yok çocuk oyunuymuş yok aterisini özlemiş yok mario bundan güzelmiş yok 2d bile deilmiş yakarım ulan ! tibiama laf ettirmem tibia online oyunların babasıdır diğer oyunlar çokmu güzelde konuşuyonuz hepsinin eksikleri var tibianın sadece 2d olmasızevkine dolyum olmuyorbirde sevmediğiniz ve beğenmediğiniz oyunlara lütfen hakaret etmeyino oyunları adamlar ne kadar para veripte yapıyor bide bunu düşünün ADAMI HASTA ETMEYİN AAAAA

• orumcek adam :D ben Gokmen Kurt abim benim o varacter soyuldu hacklendi bi daa bi daa tam 3 kere bende o karakteri bıraktım bundna sonra By Larsen cariyla oynucam bana 1-2 item felan verebilirmisin yeni üdnya atladim silah berbat mace kullaniom yaw pantolon p.legs yeni aldim üstte scale oda yeni wodden shield böle yaziliodu galiba arm 26 kalkan soldier helmet war bide bana biraz yardım eli uzatın be abi obsidiadayım yine
  • ben azuradayım yav azurada lvl 15 char var druid ıh basıyom onları satıyorum obsidiada olsaydım yardım ederdim 4 tane snakebiterod var dp de
  • orumcek adam tamam sakin ol. o tari oyunu dienler onlar ne oynuyo bakalım onların oynadıkları oyun nasılmış. tibiayı bi 5 gün denedim oyun çok güzel grafikler kötü ama oyunda bu aklına bile gelmiyo.kimseye karışmayın. eğer çocuk oyunuysa bir şirket açın daha güzelini yapında görelim çocuk ounuymuş peh...
  • :):) snake bit rod ben knight im abim ayrıca oyunun kötü olduğunu düşünenlere bi darve daha bakın ki oyundan tanıdığım burda tibiayı övüyor ve bu şekilde iletişime geciyoruz buda oyunda arkadaşlık bağlarınınne kadar sıkı olduğunu kanıtlıyor....
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.