Şimdi Ara

TİBİA (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
16.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaa beyler yamam oke uzatmaın yeter oynuan oynar oynamıan oynamaz ben oynadım bayaa guzelmis
  • bu oyunu oynayanlara saygı duyarım ve kutlarım bu görüntülere nasıl dayanıyorsunuz
    oyunda sadece sistem değil, görübtüde önemlidir bence
  • canım sen bi oyna öyle böyle değil ama level 8 olur bizim dünyaya gel öğrenirsin ne kadar zevkli olduğunu o dünyada en güçlü canavar minatourdur bizim dünyada neredeyse en güçsüzü ayrıca Punisher-Sakir level 107 Türk---Quoatron level 120 Türk :D siz geri kalmışınız yaw bırakın bu işleri oynayan bırakamaz bu oyunu geçreknte bağımlılık yapıo geçende öldüm ben 3 dwarf guard geldi kesti beni yenidne doğduuğumda düşen itemlerimi almaya gittim bi daha öldüm :D gözlerim doldu nerdeyse ağlicaktım öyle üzülüo insan eski carda level 18 de kalmıştım tam leveli geçecem ölüyodum levelin başı veya 19 oluyordum ölüyordum 18 e düşüyordu rüyalarıma girdi artık oyun beyler tekrar söylüyorum 5 dakiak youna girne çıkan yorum yapmasın ha şöyle 1 saat kadar oynuyanlar oyunun büyük bi bölümünü çözer zaten seve seve yarıdm ederim Obsidia dünyasında By Larsen nickim ki zaten diğer dünyaya geçenler bu oyunu kolay kolay bırakmazlar....lütfen gereksiz ve cahil yorumlar yapmayın sizin yaptığınız yorumlar bizim oyuna daha sıkı bağlanmamıza sebebiyet verio bunu bilin...ayrıca şu an tibiada 800.00 oyuncu war online rekoru 49.000 in altına düşmüo inanmıyanlar ara ara tibia.com da sol bardaki player online butonuna tıklasın ;]

• hangi serverda oynuyon ot serverda mi?
  • ben de 3 yıldır oynuyorum.şu an refugia dayım lvl 36 druidim var.refugia da oynayan türk arkadaşlar vip lesin beni 'vurkacoglu' adım...yüksek levelli arkadaşlara duyrulurur acil boh a ihtiyacım var..vadeli olarak satmak isteyen olursa ilgelenebilirim.ayrıca refugiada maine yeni geçen arkadaşlar için item sağlayabilirim....
    oyuna laf eden arkadaşlara birşey söylemeyeceğim..ama tıbbiyede bu oyunu oynayan çok var.Sadece bizim hastanede 4-5 doktor arkadaşım var.Ve tıpçılar arasında iyi bilinen bir oyundur.Oyundaki birçok terim tıp terimidir.Tibia da zaten kaval kemiği demek.Oyunu uzun süre oynayanlar ne kadar zevkli olduğunu bilirler...
    herkesi oyuna davet ediyorum başlarda garip gelebilir ama maine geçince asıl zevki alıyorsunuz...Bitsin artık polonyalıların hakimiyeti...Oynayanlardan mesaj bekliyorum..............
  • abi azurada oynayan yokmu? lvl 31 sorcerer'im cevapınızı bekliyom
  • quote:

Orjinalden alıntı: ali_emre

Çocukken oynadığım atari oyunlarına benziyoTüm çocuklara tavsiye ederim

• offff level 120 olanlar nekadardır oynuyor yaw
  • 120 olanlar bayadır oynuyorlar muğlada 2 internet sahibi war. biri lvl 127 biri 126
  • quote:

Orjinalden alıntı: azizpeder

Abi çok isterdim oynamak da benim bilgisayar kaldırmaz bunu!

quote:

Orjinalden alıntı: ønur

bu oyunu oynayanlara saygı duyarım ve kutlarım bu görüntülere nasıl dayanıyorsunuz
    oyunda sadece sistem değil, görübtüde önemlidir bence

• beyler alay etmek için yazacaksanız yazmayın oyun gerçekten çok zevkli ben knightta oynadım silkroadda grafik dediiniz hiçbişey tibiada 1 hafta kalın knighta geri dönerseniz ben adam değilim gereksiz yorum yapanlar .......... dur ( anladın sen onu)
  •  TİBİA

• ben yaklaşik bir yildir tibia oynuorum benm charim 21 lvl silverada adi
    keana levon .burda benm de arkadaslar var
    adlari sapiq ,juan edeth ,shor juan isterseniz hepsini kontrol edebilirsiniz
  • SİLVERADA OLAN VAR MII??
  • quote:

Orjinalden alıntı: dmltnman

TİBİA

hele ºu oyunu benim cebe yükleyim de ordan oynicam bu oyuynu

• quote:

Orjinalden alıntı: dmltnman

TİBİA

• SİLVERA /CARLİN DE OLAN VARSA YARDIM EDEBİLRİİM 21K PARAM VAR
  • ya bi de tibia oynayanlara bişey sorcam. rookda bi tane kör orc var(blind orc) . ondan nasıl yay veya crosbow alcam.yani orc dilini bilen varsa yardımcı olabilir mi?bi kitapta görmüştüm kütüphanede onda da buta humak falan bir sürü şey yazıo.onları da hep denedim olmadı. BİLEN VARSA YARDIMCI OLABİLİR Mİ??????????
  • www.portaltibia.com bu sitede tibia ile ilgili baya şey var
  • üst üste 3 mesaj atanlarla ilgili bu forumda pek de iyi şeyler düşünülmez nacizane uyarıyim dedim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.