Şimdi Ara

TİBİA (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
16.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunla ilgili yardım istiyorum bilen kişiler şimdiden yardımlar için sağolun
    oyunun amacı nedir itemlerin ne olduğu nasıl anlaşılıyo nerde lvl kasılıyor yardım plss
  • quote:

Orjinalden alıntı: melisarikan

2 yıldır oynuyorum hala sıkılmadım oyundan :) astera dayım. non pvp dünyalar tercihim. lvl 121 oldum hala çözemediğim questler var. questlerde en iyi yardımı tibia.erig.net de buldum. alıştırma adasından (rookgard) lvl 8 olup asıl oyun alanına geçene kadar biraz sıkıcı bu dönemde sıkılıp bırakanlar açısından iyi çünkü sonra bağımlılık yaratıyor :D.
    >mustang555 : blind orc dan alışveriş yapmak için:
    "Hi" = "Charach"
    "Bye" = "Futchi"
    "Yes" = "Mok"
    "No = "Nok"
    "Buy" = "Goshak"

"Sword" = "Burka Bata" (85gp)
    "Sabre" = "Charcha" (25gp)
    "Hatchet" = "Hakhak" (85gp)
    "Short Sword" = "Burka" (30gp)
    "Bow" = "Batuk" (400gp)
    "Arrows" = "Pixo" (10 adet 30gp)

senin için üzüldüm neden dersen non pvp dünyasında 121 olmuşsun orda adam kesemiyorsun ozaman 121 olmanın ne değeri olurki ama zevkler ve renkler tartışılmaz

• Orkun_gs oyunun adam kesmekten başka hiçbir özelliği zevki olmasaydı non-pvp dünya olmazdı zaten. sen üzülme .
  • güzele benzio
  • google a tibia yazdim ne cikacak diye merak ediyordum bu forumu buldum. başta siradan konuşmaların geçtiği bişiy sandim fakat bu sayfayi açan arkadaşa neler neler demisler. sırf bu mesajı yazmak icin uye oldum foruma

bir tibia oyuncusu olarak tibia ya cocuk oyunu ateri oyunu diyenleri kiniyorum icerigini bilmiyorlar cok belli. 100 yıl arasalar bundan iyi roleplay oyunu zor bulurlar. hem oynamasi da kolay 1 gb indirmiyosun suan 30 mg indiriyorsun sadece.

tibia ya baslamak isteyenler
    zanera serverindayim nick= Son kahraman kişi listesine eklerseniz size yardımcı da olabilirim

• arkadaşlar ben spw server açmak istiyorum bunun hakkında bilginiz varsa lütfen bana mesaj atın
  • quote:

Orijinalden alıntı: cNYs

Tibia oyuncularına sesleniorum oyun bana ultima online dan baya bi çalınmış gibi geldi ama oyun çerçevesi aynı gibi gözüküo o yüzden korumanıza hak veriyorum. Ultima Online da bi göz atın derim bunu sevenler eminim UO yuda sever... imzamdaki siteden bakabilirsiniz...

arkadasım sacma sacma konsma tibia gecmis olarak 2 ye katlar ultima online yi allahım bide calıntı dio ya bilmeden konusma yaaaaa
  • konu kaç senelik haberin varmı arkadaşım ?
  • oyun şu anda en çok oynanan 4. F2p mmorpg dir
  • quote:

Orijinalden alıntı: hayaletzindan

27 yasinda bir bankacıyım yaklasık 3 senedir fazla olmasada gunde en az 6 saat tibia oynuyorum..... ben daha once K O (ARES), ultima, o game, oynadım. ama tibia daki gibi bi denge gormedim. oyunu su anda yaklasik olarak surekli benim tanidigim 300 kisi oynuyor ancak benim tibia da karakterim var diyen 1000 kisi vardir. oyunda 68 tane server var türkiyedeki türkler azura ve obsida olamak uzere 2 serverda benim mugladan arkadasim hayaletin lvl 64 benim lvl 40 nickim zindan. obsida serverinda en yuksek hayalet ve zibil-han azura serverda ise en yuksek lvl dana ariesia bide hollandan thoria serverinda oynayan turkler varmis onlardanda yeni haberimiz oldu orada en yuksek lvl 98 ottoman pasha... neyse bu oyuna ben basladigimdan beri cesitli oyunlar karsima cikti ama bu oyun gibibisi yok cunku oyun 6 mb ve 56k downlodsuz oynatiyor. oyuna kayıtlı 1,5 milyon kisi olmasinin nedeni de bu grafiklerin kotu olması ayrıca magaralrın karanlık olduguna bakmayın bizim o karanlıgı acacak programlarımız var server her uptade oldugunda yeni programları bilgisaayar muhendisi arkadaslar yolluyor muthis bir turk dayanismasi var kimse kimseyi dikmiyor.. :D bir de mecbur olmak zorunda oyunda bazı kısıtlamalar dahilinde her an saldiriya aciksin ve su veya bu sekilde her oldugunde %10 puanin skillerin dusuyor. onun icin yasamak cok onemli oyunda ilk server olan amerada 249 lvli biri bile var oynamanızı tavsiye eder obsidia ya geldiginiz de sagdaki vipden (((( zindan ))))))) eklerseniz beni on-line gordugunuz de msg atabilirsiniz. (yani yesil)
    OYUNUwww.tibia.com dan indirimek icin sagdan download basın o sizi yonlendirecektir. oyuna kayıt olmak icin login diyorsunuz.

TURKIYE SUPER LIGI (obsidia)
    1- zibil-han 68
    2- hayalet 64
    3- ebu'etfal 53
    4- jac-kal 52
    5- azumy 48
    6- gurdall 47
    7- master imam 46
    8- selahaddin eyyubi 44
    9- polathanem 43
    10- kanuni 43
    11- yabgu 43
    12- zindan 40
    13- caki mehmet 38
    14- yok yaa 36
    15- Litruxs 30

"""DEATH SOLVES ALL PROBLEM NO MAN NO PROBLEM"""

Tebrikler oyunu baya ilerletmişsiniz. Ben bu oyunu keşfettim ve Nokia 5800xm telefonumda oynamaya başladım. Fakat oyun ingilizce ve ne yapmam gerekiyor pek anlamadım. Bana biraz bu oyunu anlatabilirmisiniz? Dünya 23 serverındayım nick illaz. Teşekkürler...

• Beyler tesadüfen 5 yıl önceki mesajımı gördüm burda.Kendi kendime benmi yazmışım bu malca yorumu dedim yemin ediyorum:DKusura bakmayın arkadaşlar bebe oyunu diye aşağıladık diye herkesin zevkine saygımız var.Bazen ben bile o bahsettiğim ateri oyunlarından daha çok zevk almış olduğumu hissediyorum.
  • Böyle kendinizi küçük düşürecek yorumlar yapacağınıza gidin oyunda 10 level olmayı deneyin. Eminim bu dalga geçenlerin hiçbiri olamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NER0

Böyle kendinizi küçük düşürecek yorumlar yapacağınıza gidin oyunda 10 level olmayı deneyin. Eminim bu dalga geçenlerin hiçbiri olamaz.

Oyunda petlere binebiliyormuyuz.2 boyutlu petler güzelmi
  •  TİBİA

Forumun güzel özelliklerinden biri.
  • Finally
  • Oyunun telefon versiyon var online. 5800 xm e yükledim oynadım biraz wireless üzerinden zevkli bir oyun
  • ön yargılarınızdan kurtulup oynayın derim. 5 yılı geçgin süredir oynuyorum bu oyunun üzerine oyun tanımam (ben).bende sizin gibi ön yargı ile baktım "bu oyun oynanırmı çocuk oyunu" dedim.1 kere oyunun keyfine varın devamı kesinlikle gelecektir.
  • 2007 lerde 2 yıl kadar oynamıştım obsidia serverinde.
    orda ençok muglalılar malatyalılar adana ve diyarbakırlılar
    var, dayanışma mükemmel.
    37 lvl olunca huntedlenince oyundan sogudum
    Gurdall
    Turkishman
    merakli kofteci
    alp
    kaeke
    en samimi oldugum yüksek lvller.
    bu oyunu 8-10 lvl olup oynamak çok hoş
    2d olması 3d olması hiç bir anlam ifade etmiyor fakat oyunda knight sro metin2 de dahi olmayan mükemmel bir pvp nonpvp denge var.
    ilk başta bende beğenmemiştim ama 10 lvl den sonra bağımlılık yapıyor, bi okadarda ingilizceniz gelişiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende deneyeceğim yazılanlara inat 7-8 sene geçmiş üzerinden ama neyse artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mordecaí

Arkadaşım tabiiki sen beyenmiş olabilirsin ama bu foruma forumla ilgili oyunlar yazılıyor bu 1. si , 2. olarak yine sen beyenmiş olabilirsin ama bu oyunun görsel nitelikleri çok kötü :D

sanane kardeşim adam yeni bi oyun tanıtmak istemiş sen ne karışıyon
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.