Şimdi Ara

TİBİA (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
0
Favori
16.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Azurada oynayan varsa pm atsın yardımlaşalım 98 ek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 43 knightım azurada yazın tekrar premium alıp başlamayı düşünüyorum şu lysyi hayırlısıyla atlatayım yeter. Arkadaşlar bilgiler varmış zindan'ın sahibi değişmediyse eğer adam baya sağlam olmuş 300 küsür leveli var boru değil yani. Bir de o kadar sene geçti pvplerde 400leri görmeye başladık yavaş yavaş gittikçe boka doğru gidiyor gibi geldi bana ama hayırlısı. Neyse Azuradayım msj atarsanız muhabbet vs takılırız. Nick: Kral Berat
  • Oyuna ön yargı ile yaklaşmayın. Çooook eskiden oynarıdm bunu. Çok eğlencelidir öyle böyle değil. Pvp serverlar tehlikeli ama eğlencelidir. Tek sorun premium. Belli bir süreden sonra oyunu premium almadan oynamak zor hatta imkansız gibi. Premiumda 3 ayı 60lira küsürdü sanırım yada 50 olması lazım.
  • tibia 7 yıldır oynuyorum ve ilk başlayanlar daima power abuse dan yakınıyor oysaki bilen birisinden aldıgınız yardımla cok hızlı gelişebilirsiniz. boyutu ise onu özel kılıyor. şiddetle tavsiye ediyorum
  • esmin94 E kullanıcısına yanıt
    http://tibia.com gir üye ol karakter adı falan yaz sorun çıkıosa cevap gönder
  • Premium ayda 15 tl artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vday12 -- 7 Temmuz 2013; 16:19:25 >
  • Ulan zamanında ne oynardık

Şimdi denk geldim baktım çok değişmiş gibi eski atmosfer yok ..

7,6 - 8.1 ... Gerisi yalan . Zaten 8.1 den sonra oyun iyice bozdu .

Rl dışında serverlarda vardı onlar zaten ayrı bir zevkti

TİBİA

TİBİA

TİBİA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endoplazmikbirkulum* -- 8 Ağustos 2013; 8:59:10 >

• Bende arada girip 7.6 sürümünün Private serverlerinde oynuyorum :)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.