Şimdi Ara

Ticaret

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bdw Var 4.7 gb param var kutuya yatiriyimmi yoksa baska bisyler tavsıye edermsnz

• Beyaz kadın ticaretine girforumda daha önce açılmış mevcut konular bulunmakta.Arama yap crossfire
  • Ko da artik futbol da var iddaya bas mavi takim cok banko bu aralar.....
  • tefecilik
  • Kutuya yatırma. Bdw kovala, ucuza item ara.
  • Kutuya Yatırmıyorum Ucuz Item Bulup Pahalıdan Denıorm Su An + Ek Olarak tavsiye para 5 gb oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: AssasianQuery

Kutuya Yatırmıyorum Ucuz Item Bulup Pahalıdan Denıorm Su An + Ek Olarak tavsiye para 5 gb oldu

ucuz gördüğün itemleri çek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E-Ticaret Sitesi
    2 ay önce açıldı
    E-TİCARET
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bendede 2gb nakit var ama piyasa sabit şuanda ne alım var ne satım ortada sadece BUS dönüyor okadar
  • asas çitinlerın piyasasının 10m altına alıcı kur başı sıkışan geli satıyor 1 saat beklersın alıcı pazarında 1 saatde satarsın temız 70 80m kaldırırsın
  • 2 saat 80m deli para tesekkurler fakat chıtın satılmıyor cok satıcı var :(
  • 1 saattir Buy'dayım pm bile gelmedi
  • Alım zOR Satımda Zor Kendın Bas :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AssasianQuery

Alım zOR Satımda Zor Kendın Bas :)

Chitin 45m ise
    35ten veya 37den alıp 40-42 ye sat
    kar az gibi görünsede çok satacağın için aynı hesap
  • satılmıyor kardesm 38 lere bile var pazarlarda satış ben 30 kursam kımse vermez 33 34 kursam 42 41 e satsam anca kar ederım onu da alan olamz 38 lerden satanlar olduktan sonra ticareti yok :)
  • Bu ticaret işi ölü hep bus dönüyor piyasalarda. Büyük sermeya yapıcan ama şuandada düpe olayı var
  • Fragment'lere gir arada gb falan çıkıyor
  • Aslında 2gb sermayem var bi gece buy kurucam 1.100 den kırmızı kutu alıcam 150-200 tane kırdırıcam 3-5 dv çıksa 50 kağıttan kurtarırız sermayeyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SAS -- 26 Mayıs 2010; 21:26:09 >
  • Buy kurarak ticaret yapılmaz.Ucuza item çekiceksin pazardan sorna satıcaksın.Tek olay bu.Ağzın laf yapıcak iyi pazarlık yapacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: efege

Buy kurarak ticaret yapılmaz.Ucuza item çekiceksin pazardan sorna satıcaksın.Tek olay bu.Ağzın laf yapıcak iyi pazarlık yapacaksın

Çektikte alan yokki yav 2 gündür kar yapmaya çalışıyor elde var 40m kar dün aldıgım +7 sheli 8 e deniyebilirim akşam
  • tıcaretde sansın olması lazım bıraz mesela ben carnacda kastım 3gb para vardı
    raptor basıp satıyodum +7 3 tane bastım pazarda pıyasası 120m dı ben 90 m den koydum satılmadı 1 saatde dedı men sonunda lanet gelsın 85m koydum dedım bırı gıtsın oburlerını +8 deneyecem cat bırı cekdı raptorun bırını bende hemen bozdum pazarı ılk raptor +8 oldu 2cıyı basmadım :D kafadan 900m sonra warıor acdım kastım raptor ıle +7 reb 1 avedon aldım avedonuda +5 reb bastım +8 yanı kafadan 40gb canım sıkıldı sonra avedonu basmak ıcın denedım +9 a :) +7 rebde yandı sans ıste .... bence bıraz rısk al rısk almadan bısey yapamassın mesela gece bırak buya +1 ib e mısal 40m se pıyasada sen 35e 30 a buyda bırak sabaha 1 2 tane duser sonra onalrı +4 +5 dene ... yada pazarı kovala ben gecen carnacda pazarı 1000 kere gezdım arka arkaya adamın bırı 500m yerıne ds +7 ı 50m koymus cat cekdım sorna saatım 480m den :) bbıraz uckagıtcılık gıbı ama adamın sucu bende suc yok :) bıkerede ılk baserken +7 dol 230m yerıne 23m koymus onudacekdım sonra 270mden saatım :) sansın varsa tıcaretde kazanırsın bırazda kafa lazım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.