Şimdi Ara

Ticaret Bakanı Bolat’tan ek gümrük vergisi açıklaması: “Anlayış bekliyoruz” (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: SqualLionheart Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
181
Cevap
1
Favori
5.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy şu anda #2
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Uzun zamandır ilk defa makul eleştiri yapan gördüm. :)
  • baranel B kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarına itirazım yok ama bir yerde bayağı uyguna buldum, almak isteyen olursa haberi olsun. :)
    Ticaret Bakanı Bolat’tan ek gümrük vergisi açıklaması: “Anlayış bekliyoruz”
  • Benim için farketmez. Ben hep 1050₺’lik alıyorum.
  • Gelelim gıda fiyatlarına
    Hani sıcak fırsatlarda konu açsak yeridir
    % 21 indirim var 259 TL piyasada ise örneğin migros 335 TL.

Aynı marka ve aynı sucuğu yine aynı marketten araplardan alsak 25.25 Qar TL karşılığı 239 TL yapıyor.
    Hatırlatırım o ürün ülkemizde üretiliyor.

www.carrefoursa.com
    Pınar Gurme Sucuk 250 G #30043392 | CarrefourSA
    https://www.carrefoursa.com/pinar-gurme-sucuk-250-g-p-30043392

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baranel -- 3 Aralık 2024; 13:41:17 >

• Vatandaşı yerliye yönlendir eyvallah tamam da; yerli üretim dediğin de yerli mi?

Çinden tayvandan ordan burdan toplayıp birleştirdiği veya direk yurtdışından alıp Türkiye’de fahiş fiyattan satışa çıkaranlar ne kadar yerli?

Türkiye’nin montaj ve ithalat bataklığına dönüşmesini engellemek, vatandaşın önüne engel koyarak değil şirketleri Türkiye’de üretmeye zorlayarak olur. Sen Ticaret bakanı olarak yerli şirketleri yerli üretime ne kadar zorluyorsun bana onu anlat. Çindeki tayvandaki fabrikadan hazır alınmış parçayla yerli sanılan üretimi Şirin baba’da yapar. Sen Ticaret bakanı olarak yerli şirketleri yurt dışından parçaları hazır almadan Türkiye’de üretmelerini sağlamak hatta zorlamak zorundasın. Aksi halde ne enflasyon biter ne yoksulluk.

Meseleyi kökünden çözmek gerekirken palyatif tedbirlerle Türkiye’deki yoksullaşma ve enflasyon bitmez. Yarın Abd çıkar ambargo koydum der o montajcı şirketler montaj fabrikalarını kapatır gider. İyice derinleştirirsin yoksulluğu..

• omanner kullanıcısına yanıt

Revizyonlu iade teşhir yada darbelidir muhtemelen ... çalıntı değilse (:

• Hükümet ne zaman bizi anlayacak? Kötü yönetimin ceremesini biz çekiyoruz şu an. Yeter artık.
  • Sonunda beklenen ek gümrük vergileri geldi...

Millet daha ucuz diye sürekli dışarıdan ürün alıyordu Ülke ithalat cennetine dönmüştü...

Doğru karar. Ticaret Bakanı Bolat’tan ek gümrük vergisi açıklaması: “Anlayış bekliyoruz” Ticaret Bakanı Bolat’tan ek gümrük vergisi açıklaması: “Anlayış bekliyoruz” 

• Yerli üreticiyi destekliyomuş bak hele bak bak yerli üretici ham maddeyi dışardan alıyor dolar bazında hadi onuda geçtim 2025 ten itibaren %15-%25 ek stopaj getiriyosunuz satıcılara nasıl destek bu?
  • Kim üretiyor şu bakana gerçekten yüzyüze söylemek istiyoruz Kendi esnafıda Yurtdışından alıp fahiş fiyata satiyor pes vallahi
  • Yerli Üreticiyi korumak sana mı kaldı Vasıfsız adam? sen Yerli soyguncu koruyacaksın diye ben niye alışveriş yapamıyorum? neyse her habere yazdığımı tekrar edeyim; AKP Milli Güvenlik Sorunudur.
  • mystiery_ kullanıcısına yanıt
    Dertleri herhangi birilerine destek olmak(kendileri hariç) veya bir sektörü geliştirmek falan değil zaten. Ülkede yapılan bütün işlere bakarsak her sorunu halının altına süpürmek için akla gelen ilk fikrin(genelde yasak veya ekstra vergi) uygulanıp geçiştirilmeye çalıştığını kolaylıkla görüyoruz. Halının altı doldukça bir sonraki yasak, vergi çok daha ağır olmaya başlıyor ve çözüm bulmak yerine geçiştirdikleri için düzelmek veya durmak yerine bu saçma önlemler artmaya devam edecek.
  • "Amacımız yerli üreticiyi korumak, tüketiciden anlayış bekliyoruz."

Has hadi lannn

O yüzden mi sürekli et/hayvan ve buğday/arpa ithal edip ihracatını da kısıtlıyoruz :)

Adam olun bir kere ve adam gibi online pazaryerlerinin arkasını kolluyoruz sakalımıza bakıyoruz diyin

Bir kere de mert olun beee,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruhüso -- 3 Aralık 2024; 14:20:27 >
  • Ne üretiyonuz turkiyede tuvalet terliği don lastiği falan mı
  • Bizi kim anlayacak ?
  • yerli üretici diye bir şey pek yok. temudan 1 e alıp 10 a takan kurnaz esnaf var. onlar kazanacak diye tüketici mağdur oluyor. bile isteye kazık yiyecek insan kalmadı artık herkes bir ürünün olması gereken fiyatını görüyor. temu bana ta çinden 100 liraya çanta vb ürün yollayabilirken toptancı 1000 e satıyorsa Ben de o ürünü almam, gerekirse gider yurtdışından alır aldırırım, esnafa gidecek para uçağa otele gider.

özellikle trden oyun konsolu almayı bıraktım örneğin. sıfır vergi ödeyerek yurtdışından eşe dosta rica ediyoruz.
  • nankorluk yapmayin. gerekirse 3-5 sene tuketmeyin nolacak??? vatanimizin kurtulmasi icin gerekli ve dogru seyi yapiyorlar.
  • Sizlerin ürünleri ucuza temin etmenize tahammül edemiyoruz demek istemiş kısaca
  • Yerli kazıkçı demek istedi heralde.😡
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.