|
Ticaret Bakanı Bolat’tan ek gümrük vergisi açıklaması: “Anlayış bekliyoruz” (11. sayfa)
-
-
Herkes ne kadar anlayışlı olduğunu sandıkta gösterecek mesrla, anlayışlınarkadaşlar yeniden oy verirken, benim gibi ekonomiyi yönetemeyip sürekli faturayı halka çıkaran bir iktidara artık oy moy vermeyecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yerli üretim yok ki, alayı çinden ithal edip pazar da kazık fiyata satıyor. Devlet olarak gidip çinden eğitim almaları lazım, "Bu çin nasıl bu kadar herşeyi üretebiliyor ve hayli ucuza?" Bunun cevabını araştırmalı ve ülke de uygulamalı. Gerisi fasa fiso. Ben bu açıklamadan şunu anladım "Seçimler yaklaşıyor, esnafa bu şekilde yaranmalı safımıza çekmeli" ki bu da mantıksız, ya halk? Halktan biri olarak beni safınızın karşısına alıyorsunuz. Yazık bir vatandaş bu kadar vergiler ile boğulmamalı. Gidin kendinize başka para kazanma yolları bulun.
-
Yerel üretici bizi dolandirmakla meşgul
Bakan "yerli üreticiyi korumaya çalışıyoruz." diyerek bu milletin aklıyla iyi billur geçmiş. Üretim mi vardı da yerlisini koruyacaksın. Alayı ithalatçı, komisyoncu. İthal ediyor komisyonu, kârı koyup burada satıyor. "Anlayış bekliyoruz." diyerek tüy dikmiş. Sanki bu millet hiç vergi vermiyormuş gibi. Sanki doğrudan ve dolaylı vergilerle gelirin %70'ine 80'ine çöken de benim. Bir kere de anlayış göstermesi gereken hükümet olsun be, bir kere de yerli üreticiyi, şirketi, sermaye sahibini, elin oğlunu değil de bu ülkenin vatandaşını, müşterisini, işçisini, tüketicisini düşünün. Bir kere de çıkardığınız karar halka yarasın.
Ne anlayışı hocam vatandaş neden mağdur oluyor?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hüloğğğ
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
her gün sövüyoruz
-
Yerli üretime destek diyip kan emici esnafa, fırsatçılara resmen yol açıyorlar. Adam halkını düşüneceğine bunları düşünüyor. Ne yapalım yani, herkes vergi levhalı olsun, ithalat belgesi mi alalım ? Bu nasıl bir rezilliktir. 1 kuruş vergi kaçmasın diye yapmadıkları kalmadı. Vergi manyağı yaptınız halkı !!
Ya bi bitmediniz. Cnn, bbc ne bileyim başka kanalları hiç mi takip etmiyorsunuz olm? Turkiye yazan yok. Adamlar ırkçılıkta zirvede. Kusulası seviyede.
Yerli üreticinin yd getirdiği malla mı yeterli üreticiyi destekliceksiniz
-
Çin'den ithal ettiği ürünün üreticisinden daha çok kâr eden esnafı mı koruyacaksınız😀 Vergileri saymıyorum bile. Sistem bu durumdayken kim fabrika açıp yerel üretim yapmak ister ki?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknoloji bilgini 68 -- 10 Aralık 2024; 16:25:15 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X