Şimdi Ara

Ticaret Bakanı Bolat’tan ek gümrük vergisi açıklaması: “Anlayış bekliyoruz” (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Emyn1907 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
191
Cevap
1
Favori
5.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy şu anda #2
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
52. Sırada  bugün en iyi #17
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kelimeleri seçerek yazıyorum yoksa malum 55 suç kaydı olana bir şey yapmayıp hükümet ve politikalarını eleştirince son derece hızlı bir işleyiş var Bakanlarda istifa edecek herhangi bir duruş da yok, çok uzağa gitmeden en yakın dönemde çocuk ölümü olur deprem olur adaletsizlik olur bir tane bakanı bırakın üst düzey bürokrat bile istifa etmedi pardon görevden affını istemedi :) bana göre hükümet ve sözde ana muhalefet ki bence ana muhalefet değil alt parti gibi birşey oldu herkes halinden memnun o yüzden boş verin hocam devran döner illaki bu memleket neleri atlattı.

• Madem yerli üreticiye bu kadar önem veriyorsunuz, neden yurtdışından hayvan ithal edip çiftçiyi perişan ediyorsunuz? Nasıl işinize gelirse öyle karar veriyorsunuz, bırakın üretici hikayesini. Ben fahiş fiyatla ürün almak zorunda kalıyorum, bir tek bunu bilirim.
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Sonra ben cahil degilim diye kiziyorsun

Yasina hurmeten kac yasi dasin bilmiyorum 45 mi 50 mi

Hangi ulke ek vergiler getirmis ne salliyorsun yine sen onu yurt disinda getir 2 gune halk isitfa ettir oyle boyle eve sokamazsin insanlair orayi Türkiyemi sandin burada vursan ensesine isine gucune gidiyor insanlar :D vurdum duymaz halka hersey müstehak

Boyle insafsizca vergiler hangi ulkede var

Yine bi tarafindan uyduruyosun duruyorsun 😀 okey koşelerinden anlik ss atsan kahvanede

Bakan ve cevresi ne icin istiyor vergiler 5 tepeye bak anlarsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 4 Aralık 2024; 13:23:0 >
  • yerli üretici mi 🤣
  • Esnaf getirsin çinden 50-100 TL'ye satın bize 500 TL'ye sonra esnafı koruyoruz... Mağdur olan vatandaşı kim koruyacak ? Vatandaş üç kuruşluk mala sahip olmak için sürekli çalışıyor onun da önüne duvar koyuyorsunuz. 1 sene önce araç arıza tespit cihazı almıştım Türkiye fiyatı 13 bin TL idi yurt dışından 4000 TL'ye getirtmiştim. 9 bin TL kar yapan satıcıyı mı savunuyorsunuz ? Zaten her şeyin vergisi yüksek insanlar zar zor alıyor bir de buradan kısıtlama yapıyorsunuz yazık günah biraz da bizi düşünün...

• Naruto45 N kullanıcısına yanıt

ab de koydu 2018 den beri benin işim o aliexpress den 100+ adet toplu ürün aldığım oluyor satıcıyla görüştüğümüzde vergiller heryerde çok arttı bizi çok etkiledi sarstı diyorlar

çok bayılıyorsan batıya kaç, kapı kule yakın güle güle çok iyi eğitimli, süpersin, zekisin ya seni havadan kaparlar teslada işe yerleştirirler  durduğun kabahat bu cahal ülkede güle güle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 4 Aralık 2024; 13:40:30 >
    Ya yalanina baslim harbi boş konusuyorsun harbi halen 2018 diyo

Daha 4 ay önce baktim avrupa gunruk kanunlarina 1000 1500 euroya kadar esya grcirebiliyorsun

150 euro nun ustunde vergi isteniyor sadece oda insafsizca vergi degil oyle boyle

Sen vatandasa birsey gecirme hakkini elinden aldin

Bu dedigim bu arada hollanda icin gecerli

Senin isin alixxpress benim isim yahoo japan ebay vb hadi kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 4 Aralık 2024; 13:43:57 >

eski kanunu okuyorsundur sen bizdede 250 $ dı neydi ab ayağına, artık 1$ lık ürün bile %20 vergi diliminde tüketim gördüm delisi batıyla çini süper güç yaptılar hatalarından geçte olsa döndü batı, eski rahatlık bitti zaman makinesi icad et 10 sene önceye geri dön çok özlüyorsan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 4 Aralık 2024; 13:46:9 >
  • Spider_hip kullanıcısına yanıt

Vay anasını yaa heriflerdeki yüzsüzlüğe bak. Bunu Vestel'e soran oldu mu acaba, nasıl izah ediyorlar merak ettim.

Dogru gecenlerde Newyorktaydin pardon

Deep Turkish Webyoutube
    MELİH AMERİKA HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRİYOR
    https://www.youtube.com/watch?si=Waq-h3e27kcNXhWS&v=8Gga0PeqKmk&feature=youtu.be

:*)

Bu kadar bed dua nereye gidiyor umarim hayrini gormez maaşinin
    Haram Zehir zikkim olsun ona giden 1 kurusum

Dunyanin hicbir yerinde bu adar zalimce davranmiyorlar gerci halk seciyor ya pardon
    Halk zalimlikten anlıyor:D

Sen halen dunya rahat degil kafaindasin

Sanki yurt disina giden biz degilizde sensin

2019 da 31 euroya yedigim biftek 34 bilemedin 35 euro oyle aman aman cok buyuk fark yok

50 60 90 euro olmamis

Halen su halktan kopuk şahislari savunucaksin

V for vandetta filimindede ayni yalanlari soyluyolardi senin dediklerinin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 4 Aralık 2024; 16:25:14 >

• gcb1903 kullanıcısına yanıt

Alıntı

metni:
    Yerli malı ne var dedim CATA Türk markası abi dedi.

😄 Rezillik yaa, başka bi şey değil. Çoğunluğunda ahlak denen bi kavram kalmamış, "herkes yapıyor ağbiii" diyerek yanlışı meşrulaştırabilen bi toplumda, "yerli üreticiyi koruma" sürecinin "ahlaksız esnafı, yerli ithalatçıyı koruma" sürecine dönüşmesi çok normal. Yerli üretici bildiklerimizdeki ahlak seviyesi de ortada. Yukarıda Vestel'in rezilliği paylaşılmış işte. Kendi milletine 2 katı fiyata satıyor.

• Sonic.Storm kullanıcısına yanıt

Türk milletine %200 üstü vergiyle araba satılıyor çıt yok. Bayilerde kuyruk var 6 ay sonrasına atıyorlar. %50 vergiyle sigara satılıyor peynir ekmek gibi sigara içmeyen yok. Yahu adam kendi diyor esnaflar istedi biz de düşürdük %30'a diye. Millette yine tık yok   Vestel az bile yapıyor. Ben olsam çakardım 1.5 katına degil de direk 3 katına satardım.

• Six Feet Under. kullanıcısına yanıt
    Osmanli döneminden beri zihniyet degismemis ne citi

Fatihinfedaileriyoutube
    Herkeze Helal Müslümana Haram?
    https://www.youtube.com/shorts/wfo6KhnJ4is?si=O_O5Vsy2XMlQ1HmS

• Six Feet Under. kullanıcısına yanıt

Alıntı

metni:
    Vestel az bile yapıyor. Ben olsam çakardım 1.5 katına degil de direk 3 katına satardım.

Yazdıkların doğru da bi üstteki mesajımın ardına bu son cümleyi yazmasaydın iyiydi  

• silistreli kullanıcısına yanıt

puhahahah her hafta apoyu meclise davet eden partinin müptezeli diyor bunu. update geldi la size. artık açılım süreci başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 4 Aralık 2024; 14:48:18 >

nitelikli süper üst akıl olduğunu düşünüyorsan bu ülkede sizi zorla tutmuyorlar silah zoruyla güle güle kendini harcama burada cennete refaha paraya ışınlan hemen 

bizim ülkemiz ekonomik darlıkta ve zorlukta vergi pasta olayı bizde daha fazla biraz piyasa içte dönsün diye okeyde, öyle 0 vergi ab abd de kalktı o olay,ekonomik savaş var çinle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 4 Aralık 2024; 15:2:58 >

yerli üretime kesinlikle karşıyım, üretim yasaklanmalı. mümkün olduğunca ithal ürün alıyorum.

• Normalde oda olmamalı da vergiyi artırırsın ama kapamassın , hiç bir gelişmiş ülkede sınır yoktur vergi olabilir..
    Ilk kacan sizin taraf oluyor ogullarini yolluyorlar ayni tek yuzugu olan Rte nin yaptigi gibi

Akp li is adamlari milletvekillerinin hizina yetisilmiyor

Ya onu bunu birakta yurt disindan alisveris yapmiyosun bisey yapmiyosun sana koyan birsey yok ?????

Darlikta zorluktasayla o kulliye sarayini kapaticaklar 😉 hem lüks istiyorlar oldu bide dubai cikolatasi ismarliyalim
    Felaket olunca iban atiyorlar insanin yuzu kizarir yüzü ama nerdeee

Itibardan tasaruf etsinler 😀

Iste bu yuzden vergi yetişmiyor bi 20 sene daha yetki verin siz su kardesinize

52% tabiki baska kisimi var dusu yeter tabii abiiii tabiii abi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 4 Aralık 2024; 16:8:8 >
  • Violet Evergardenmidir nedir biraz daha demlenmen lağzım. Yoksa bi cacık olmaz seninkilerden 

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.