Şimdi Ara

Ticaret oyunu isteği

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
23.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eski çağlarda geçsin , gemi olsun korsan olsun ticaret yapalım . Telefonda port royale 2 diye bi oyun varda çok sardı gelişmişi lazım :D
    Bi adadan 250'ye aldığımı diğer adaya 300'e satıyım filan . flash oyun olsa bile olur .

Not : Ogame , knight online gibi saçma oyunları demiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManitoN -- 5 Nisan 2007; 21:15:02 >

• valla korsan diyorsan sid meiers:pirates derim.
  • bıraz eskı olabılır ama free lancer var . seneryoyu bıtırdıkten sonra ıstedıgın ısı yapabılıyosun...
  • mmorpg tarzı bi oyun istersen silkroad online tavsiye ederim içinde ticaret lvl hırs al-sat herşey var
  • arkadaşım sanırım seni tradewinds legends yada tradewinds 2 idare eder çok iyi oyunlar değiller ama zaten küçük oyunlar...
  • online olarak voyage century var
    dediğin gibi şehirden şehire ticaret yapabiliyosun gemi ile
  • anno serisi olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • silkroad online
  • yalnız adam korsan demiş gemi demiş ne silkroad online yanından bile geçmiyor.Voyage centruy online olabilir.Gemi ile ister ticaret ister korsanlık herşeyi yapabilirsin.İstersen karaya cıkabilirsin diger oyunlar kısmında rehber vs vs var...
  • öncellikle slm çünkü ben bu bölümde daha yeni takılmaya başladım bende arkadaşın istediği gibi bi oyun istiyorum savaş olacak ama genellikle ticaret,sömürge yapma falan öyle bi oyun arıyorum Anno serisi benim istediğim gibi sanırım fakat ben bu serinin en son oyununu bilmiyorum Anno serisinin en son oyunu nedir?
  • corsairs beklentinizi karsılayacaktır.
  • Silkroad Online bu konuda iyifdir ancak uzun vadede düşünürsen...Öyle hemen ya da kafana gore trade e başlayamazsın da belli bi lvl a geldikten sonra anca...
  • Valla cok eski olacak ama Sea Dogs vardı eskiden. Korsanlı gemili falan ama içinde ticaret yoktu. Anca ele geçirdiğin hazineleri gemileri vs... satıp para kazanıyordun. Paranla da yeni tayfalar alıyordun. Geminin ihtiyaclarını (rom falan ) gideriyordun, daha büyük gemi vs... Çünkü ilk başladıgın da oldukca kücük bir gemin oluyor. Cok eski bir oyun olmasına rağmen ben grafiklerini hala beğeniyorum.

http://pc.ign.com/articles/163/163467p1.html

http://www.gamespot.com/pc/rpg/seadogs/index.html

Ticaret oyunu isteği

Ticaret oyunu isteği

Ticaret oyunu isteği

• Resimler Seadogs'tan değil. Onun devamı olan ama aynı isimle devam etmek yerine o zamanın meşhur filimlerinden Pirates of Carribean isimli oyundan. Maksat yanlıuş anlaşılma olmasın.

Doğrudur, bu oyunda da ticaret öğeleri var ama al-sat hepsi o. Burada maksat korsan olmak, yağmalamak falan filan. Unutmadan birde Kara İnci!

Sid Meier's Pirates bence en doğru seçim olur. EN özgür olduğun oyun bu çünki kafana göre takılıyorsun. Yurt dışında çok ilgi görmesine ve liste başlarına çıkmasına rağmen nedense bizde bir türlü tutmadı. Kesinlikle denenmeli.
  • @SolidRock düzeltme için teşekkürler
  • Yaklaşımın için ben de sana teşekkür ederim.
  • tavsiyeler için saolun . silkroad hariç bakıcam
  • Patrician 3 oyunu tam sana gore ordan al oraya sat gemini yenile gemine mal al vs.....
     Ticaret oyunu isteği

Ticaret oyunu isteği
  • OoOo patrican 3 güzelmiş oyunun boyutu nedir yani netten indirebilceğim gibimi şimdi taa cd ciye gitmim...
  • Mount&Blade var ayrıca Türk oyunu
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.