Şimdi Ara

Ticaret oyunu isteği (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
23.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: boraaktas

Patrician 3 oyunu tam sana gore ordan al oraya sat gemini yenile gemine mal al vs.....
     Ticaret oyunu isteği

Ticaret oyunu isteği

• arkadaşlar biri şu patrician3ü açıklayabilirmi ya oyuna giriyorum ama bi türlü gemiyi hareket ettiremedim yaw :S

yardım edin lütfeen
  • age of empiares mıydı neydi işini görür 2 3
  • age of empiares olabılır mesala
  • patrican oyna bende patrican 2 var 500 mb az olsa idi atardım ama silkroad çok zevkli
  • quote:

Orjinalden alıntı: boraaktas

Patrician 3 oyunu tam sana gore ordan al oraya sat gemini yenile gemine mal al vs.....
     Ticaret oyunu isteği

Ticaret oyunu isteği

yazmasalardı ben yazacaktım patrician benim pc de hala durur sana ufak bir tuyo iron goods ticareti yap cok kar bırakıyor stockholmde başla kaynak sıkıntısı cekmiyosun

• valla corsairs gold diye eski bir oyun vardı cok guzeldi hmen anlatıyım

+oyunda ispanya ingiltere fransa ve hollanda devletlerinden birine baglı korsan oluyon
    +gemilerin ve limanların var ustune gemileri ele geçirebiliyon veya limanları alabiliyon
    +ticaret olarak birsuru urunu tasıyıp satabiliyon
    +gorev modu vardı sanırım :)
    +gemiler cesit cesit hızlı kck gemilerle gemi batırabilrsin veya zarar verip yavaslatabilirsin veya buyuk gemilerle bordo yapıp neyse

yani oyun baya zevkliydi rts formatında eski bir oyun bulması zor bulursan banada haber ver plsss bu arada grafik olarak patrician benziyor
  • ANNO 1701 cok iyi bir oyun hem de tam istedigin gibi. Ayrıca pc'de de Port Royale diye bir oyun var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 2 Haziran 2007; 0:55:48 >
  • pcdeki port royale sanırım almancaymış onu indirmedim
    sid meirs pirates indirdim , baya eğlenceli tabi bi süre sonra yapılcak iş kalmıyo ama neyse onu oynadım
  • arkadaşlar bu patrician 3 port royal olmasın sakın . ya verilen ss lar hatalı yada oyun adlarına bişeyler olmuş. port royalin görüntüleri verilmiş patrician 3 diye. görüntünün bi önemi önemi yok tabi maksat ukalalık şaka bi yana yanlışlık olmasın istedim. iyi oyunlar herkese
  • quote:

Orjinalden alıntı: celikcantxxl

arkadaşlar bu patrician 3 port royal olmasın sakın . ya verilen ss lar hatalı yada oyun adlarına bişeyler olmuş. port royalin görüntüleri verilmiş patrician 3 diye. görüntünün bi önemi önemi yok tabi maksat ukalalık şaka bi yana yanlışlık olmasın istedim. iyi oyunlar herkese

ss'lerde bir yanlıslık yok zaten birbirine benzer oyunlar oldugundan karıstırmıs olabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LeBron_ James_

ANNO 1701 cok iyi bir oyun hem de tam istedigin gibi. Ayrıca pc'de de Port Royale diye bir oyun var.

+1
    ANNO 1701 çok güzel
  • Anno 1701 tam istediğin oyun
  • Sid Meiers:Pirates...
    Bir dene derim...
  • şu Anno 1701 tam olarak nasıl sid meier prates gibi mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaYDoGaN

şu Anno 1701 tam olarak nasıl sid meier prates gibi mi?

http://resim.donanimhaber.com/m_8817614/mpage_1/key_//tm.htm#8817614
  • quote:

Orjinalden alıntı: LeBron_ James_

quote:

şu Anno 1701 tam olarak nasıl sid meier prates gibi mi?

http://resim.donanimhaber.com/m_8817614/mpage_1/key_//tm.htm#8817614

oyunu aldım ama nerden başlıycam anlamadım single player de bi sürü yer var hangisinden başlamalıyım?

• quote:

oyunu aldım ama nerden başlıycam anlamadım single player de bi sürü yer var hangisinden başlamalıyım?

İlk olarak soyleyim kesinlikle Tuturiol'dan basla oynamaya cunku tutoriol da oyun hakkındakı cogu bilgiyi veriyorlar sana. Tum tutoriol'ları bitirdikten sonra ister Scenario oynayıp gorev yap ister Continuos Play'den skirmish gibi oyna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 8 Haziran 2007; 21:10:35 >
  • Aradan epey zaman geçmiş ama gene de tavsiyede bulunayım: Colonization. 90'lı yılların efsanesidir, küçük boyutlu bir oyundur, grafikleri bugüne göre tabiki biraz eski gelir ama çok fena sarar, başından kaldırmaz. Sayılan bütün kriterleri fazlasıyla da karşılar.
  • yanlış hatırlamıyorsam anno 1701 de istediğin gibiydi.tavsiye ederim güzel oyundur...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.