Şimdi Ara

Ticaret oyunu isteği (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
23.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En iyisi Tradewinds 2 bence.Onu satın alman gerekiyor 1 saatlik trial'i var sadece.
  • arkadaslar bir soruda ben soracagim bayagidir bu oyunun ismini ariyorum ama bulamadim....eski bir oyun pc de oyle ticaret fln degildi yanliz boyle korsan oyunu gibiydi korsan olmasada boyle gemi savasi vs..gibi...oyunun ozellklerinden soz ediyim biraz...boyle harika grafikleri fln yoktu oyun 2000-2001 yapimi ya da daha da eski olabilir...soyle denizde sadece kipirdamalar oluyordu ...iste kucuk kucuk gemiler...gemilerin icine adam yerlestirebiliyorduk..yerlestirmeden once adamlarin ozelliklerini ayarliyorduk kuvvetini vurus gucunu vs... sora karsi tarafin gemisine sag tus tiklayip geminin icindeki adamlari oraya bosalt savassinlar komutu veriyorduk sora karsi taraftaki dusman gemisine bizim gemimizden kucuk bir kanca gibi birsey firlatiliyordu gemi cekiliyordu sora bizim adamlar gemiye merdiven dayiyorlardi merdivenin ustunde hangi gemide daha kuvvetli askerler varsa onlar kazanip karsi tarafa gecip gemiyi batiriyorlardi(dediklerimin hepsi yukari kameradan age of 1 tarzi dusunebilirsiniz ama grafikleri ondanda kotu) oyunun bu yonu acayip hos ve zevkliydi...bende cd si vardi ama kahretsin kaybettim iste...sora ben oynadigim yeri anlatayim...boyle ufak bir limanda basliyorduk altin fln vardi karsi adalarda dusmanlar fln vardi oraya gidip kucuk adamlarimizla altin toplamaya calisiyorduk fln..hepsi bukadar hatirliyorum...belki diger oyunlara benziyor ama belki bir bilen cikar diye sorayim dedim..su karsi gemiye kanca atma olayi cogu oyunda yoktur heralde...tesekkurler..

iyi oyunlar

• arkadaşın isteğine anno 1701 yakın ama TAM değil,

arkadaşım, annoda sadece ticaret yaparsın. Liman kentler kuruyorsun ve başka adalardan filan kaynak buluyorsun. Gemilerle işin. Ticaret var sadece.

Sid Maiers: Pirates! ise TAM istediği. Korsanlarla dövüşebilirsin. Fransızlar, ingilizler ispanyollar hollandalılar var. Dövüş var.

Ve ticarette var! Her limanın piyasasını takip edebilirsen, çok pis kar yapabilirsin. Örneğin; Port Royalde şekerin fiyatı 10 altın. sonra bi baktın: sant domingoda şeker fiyatı 25'e çıkmış! Hemen alabildiğin kadar şekeri git santoda sat, böyle çok güzel kar yapıyorsun. Oyundaki şeker, baharat, lüks eşyalar, mobilyalar filanda zaten ticaret amaçlı.

Ama iyi bi filo lazım. Şöyle hatrı sayılır bir şekilde yük alabilecek gemiler...

Sana şiddetle Pirates!'i tavsiye ediyorum. Anlattığına en yakın, hatta TAM OLARAK bu oyun var...

ahh, özledim sanki Pirates!ı, yüklesem mi?

• yok onada baktim benim anlattigim oyunda boyle gorsellik acisindan zenginlik yok age of 1 in daha da yukardan cekilmis halinin dusunun gemiler kucuk savasan insanlar okcular fln kucuk...ondan sonra kiyida boyle towerlar vardi dusmanda ok fln atarlardi onlarida yikmaya calisiorduk yaw keske biri hatirlasa en iyiside karsi dusman gemisine kanca atip kendinecekme olayi superdi hatirlarsa birisi burdan hatirlar...
  • Silkroad oyna sen Oyunun amacı ticaret..
  • @_Divine_

yok ben topiği açan MaitoN'a söylemiştim sid meiers: pirates!'ı. Senin oyuna gelecek olursak:

vallahi anlattığın kriterde ilk defa öyle bir tür duyuyorum. İsmini hatırlıyorsan daha iyi yardım edebilirim. Şu anda da zaten bakıyorum internetten eski oyunlara, gelişmeden seni haberdar ederim

CD kaybolma olaylarına çok kılım bende
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jansay

@_Divine_

yok ben topiği açan MaitoN'a söylemiştim sid meiers: pirates!'ı. Senin oyuna gelecek olursak:

vallahi anlattığın kriterde ilk defa öyle bir tür duyuyorum. İsmini hatırlıyorsan daha iyi yardım edebilirim. Şu anda da zaten bakıyorum internetten eski oyunlara, gelişmeden seni haberdar ederim

CD kaybolma olaylarına çok kılım bende

tmm @jansay tesekkur ederim bende ariyorum ama bir turlu bulamiyorum...yardimin icin saol

• _divine_ bir oyun buldum!

Corsairs Gold ismi. Böyle liman filan var. 4 tane devlet (ing. fransı isp. hollanda) bunların adına çalışabiliyorsun. 2 gemi arasına merdiven koyuyorlar. Tafyalarını güverteden görüyorsun. SS atıcam birazdan..
  • sabirsizlikla bekliyorum..!
  • Resimler için linklere

tıkla

tıkla (burada merdiven koyuyorlar)

tıkla

tıkla

budur inşallah?

• buna gercekten benziyor ama buda degil allahim..
    yukardan cekimler benziyor ama kanc atma olayinda yakinlasma yoktu yani 3d fln 0di oyunda...senide ugrastirdim kusura bakma
  • estafurullah olur mu öyle şey şevkle aradım, çabaladım

devamda edeceğim umudunu kırma hemen

sana onu bulcam uleeynn

• saolasin jansay
    jansay aradigin yerde nasil arama yapiyorsun banada soyle beraber arayalim..
    jansay gitmem gerek birsey bulursan pm den atarmisin tekrar tesekkur ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mariachi@ -- 17 Ocak 2008; 16:14:19 >
  • bir sonuç vermedi aramalarım.. :(

www.trgamer.com dan aramıştım. Orada eski oyunlarda bulunur..

Birşey bulamadım
  • bazı arkadaşlar söylemiş ama ben yinede söyliyim voyage century boyutu biraz fazla ama gemiyle gerçek dünya haritasındasın 50 şehir var şehirlere çıkıp mal alıp başka yere satabiliosun korsanlar var terzilik demircilik ticaret gibi daha bir çok mesleği yapabiliyorsun oyun biraz karışık ama kolay öğrenilir türden bence kesinlikle oyna
  • Anno 1701 güzel oyun. Hem strateji hem ticaret. CD'yi kaybettim, bulsam oynayacağım.
  • Arkadaşlar ben cok eskiden bi ticaret oyunu oynamıştım diket oyunuydu...böyle şehir içinde kömür fabrikaları altın fabrikaları falan acıyordunuz ve onları tren yolları kamyon yolları kurarak şehir içindeki dükkanlara ulaştırıyordunuz..bir bilgisi olan varsa sevinirim?
  • Transport giant olabilirmi ?
  • Age of empires 1
  • Ya arkadaşlar bende bu ticaret oyunlarının hastasıyımda .. bi şeyi beceremedim belki yardım edersiniz.
    Port Royal 2 de gemiyi bordalıyorum karşı geminin kaptanıyla kılıç dövüşü sahnesi olmuyor . bordalayınca minik bir ekran çıkıyor otomatik minik suratlar çıkıp birbirine vuruyor hangi gemini adamı once biterse o kaybediyor. ama oyunun ekran görüntülerinde karşı geminini kaptanıyla dövüş var ama bi kere bile olmadı bunun bir nedeni varmı yoksa ben mi beceremiyorum bişeye falan mı tıklamam gerekiyor. şimdiden teşekkürler lütfen yardım edin pls.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.