Şimdi Ara

Ticaretle alakalı oyunlar ve nakliyat ile ilgili oyun önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bana ticaretle alakalı oyunlar ve nakliyat ile ilgili oyun önerileri olan varmı? çok araştırdım ama bulamadım en sonunda donanım haber foruma danışmanın vakti geldi dedim ve yardımınıza ihtiyacım var
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• ticaret ile alakalı euro truck simulator 2 çıktı şirket kurup kendi tırlarınızı alıyorsunuz kendi işçileriniz çalışıyor sizde çalışıyorsunuz
  • euro truck iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanbaba19

ticaret ile alakalı euro truck simulator 2 çıktı şirket kurup kendi tırlarınızı alıyorsunuz kendi işçileriniz çalışıyor sizde çalışıyorsunuz

biraz daha açarmısın kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: buri957

arkadaşlar bana ticaretle alakalı oyunlar ve nakliyat ile ilgili oyun önerileri olan varmı? çok araştırdım ama bulamadım en sonunda donanım haber foruma danışmanın vakti geldi dedim ve yardımınıza ihtiyacım var

Önce Burak Bey warezle tanışmanızı isterim.Oyuna meraklıysanız şunu bilin ,warez ve torrent ölüyor.

İkinci olarak devlet yasa çıkartacak gibi , bu durumda upload ve download yapmak suç olacak , telif hakkı yasası yani.Para yönünden sıkıntınız varsa oyun çekin warez ve torrentten.

http://forum.donanimhaber.com/m_66940360/mpage_1/f_/key_//tm.htm#67351256

Bu konudaki yorumum size yardımcı olacaktır.Dvd mi ,harici harddisk mi ,dahili harddisk + hdd box(harddisk kutusu) mu yoksa blu ray mı sorununda önceki cevaplarımda başkalarına cevap verdim.Son mesajları kısmının altındaki genişlete tıklamanız yeterli.Profilimin linki:http://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=1295717

Sizin işiniz warezle ,torrentle.Sınırsız ve tatmin edici 8 mbit civarı hızı gören netiniz varsa oyun arşivlemek ve neye arşivleyeceğiniz(dvd -blu ray - harici harddisk ya da dahili + hdd box) size kalmış.Leech debride para verip vermemek gibi şeylerde size kalmış anlayacağınız.

İyi bir bilgisayarınız varsa sadece iş ,güçle ilgili oyunlara takılmamak gerekir.Yabancı warez sitelerinde geniş içerik var ,beğendiğinizi arşivlemek size kalmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ashouf eneky -- 26 Ekim 2012; 23:35:57 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS:GO ile İlgili Bir Anket
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.