Şimdi Ara

Ticari Taksi İçin En İdeal Araç Nedir(Yeni araçlar) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
316
Cevap
0
Favori
108.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bütçe müsait ise; Toyota Corolla bence en iyisi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

Konu Google'a düşmüş bile.

http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=ticari+taksi+i%C3%A7in+en+ideal+ara%C3%A7&btnG=Ara&meta=

Ok o zaman şimdiden yorumlar faydalı olmaya başladı.

• :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaman26 -- 12 Ekim 2008; 17:04:51 >
  • Zamanında unutulur gider diye açtığım konu her 3 ayda bir hortlamaya başladı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pesotta

aferin büyük adamsın.bu kadarınada yuh artık diyorum.üşenmemiş google dada aratmışsın.sen iyisimi bu topiği ingilizce,arapça,fransızcada yapda bütün dünya faydalansın
    quote:

http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=ticari+taksi+i%C3%A7in+en+ideal+ara%C3%A7&btnG=Ara&meta=

Bir daha söylüyorum.

Ben Mevlana değilim. Adam olda gel.

• quote:

Orjinalden alıntı: pesotta

aferin büyük adamsın.bu kadarınada yuh artık diyorum.üşenmemiş google dada aratmışsın.sen iyisimi bu topiği ingilizce,arapça,fransızcada yapda bütün dünya faydalansın
    quote:

pesotta sana ne mesajdan veya konudan seni ne ilgilendirir. Adama sataşıp duruyorsun...

• Pesotta uzaklaştırılmış bile iki çift laf edemedim..

Aslında Vito, Transporter, Trafic gibi araçlarda taksi için ideal bence..
  • Taksi için ideal ama Türkiye'de pek değil gibi. Almanya'da kuıllanıyorlar Transporter'i ticari taksi olarak.
  • Zaten öyle büyük arabalar kullanılırsa bizim büyükşehirlerde trafiği düşünemiyorum..
  • quote:

Bu amcam hangi akla hizmet lambo'yu yapmış. 1 tane yolcu alacak.

Ünal o adam her müsteriye almaz anlarsınya
  • quote:

Orjinalden alıntı: warrior sako

quote:

Bu amcam hangi akla hizmet lambo'yu yapmış. 1 tane yolcu alacak.

Ünal o adam her müsteriye almaz anlarsınya

Bilmem ki. Öyle arabam olsun

• bizler müşteri olarak tabi en güzeline enkonforlusuna binmek isteriz ama ticari açıdan düşünürsek bu alınan yeni arbaları eski kuş serileri gibi uzun süre kullanılabilirmi biliyosunuz 10 yıllık bi ticari şahinn motoru belki 6-7 kez yeniden yapılıyo mutlaka şimdiki fordlar veya hundaı ler bu kadar dandik değil ama bu araçlar yeni yeni yayılmaya başladı bunlar ileride ne kadar randumanlı olur. örn: bugun taksi yapılan bir focus on yıl şahin gibi kullnılabilmi sizce takside??
  • quote:

Orjinalden alıntı: umtdrn

bizler müşteri olarak tabi en güzeline enkonforlusuna binmek isteriz ama ticari açıdan düşünürsek bu alınan yeni arbaları eski kuş serileri gibi uzun süre kullanılabilirmi biliyosunuz 10 yıllık bi ticari şahinn motoru belki 6-7 kez yeniden yapılıyo mutlaka şimdiki fordlar veya hundaı ler bu kadar dandik değil ama bu araçlar yeni yeni yayılmaya başladı bunlar ileride ne kadar randumanlı olur. örn: bugun taksi yapılan bir focus on yıl şahin gibi kullnılabilmi sizce takside??

Kurban Bayramında Era taksiye bindim 130000'deydi. Araç yeni olduğu kesin. O araç gider 5 sene ama 10 sene zor.
  • quote:

quote:

bizler müşteri olarak tabi en güzeline enkonforlusuna binmek isteriz ama ticari açıdan düşünürsek bu alınan yeni arbaları eski kuş serileri gibi uzun süre kullanılabilirmi biliyosunuz 10 yıllık bi ticari şahinn motoru belki 6-7 kez yeniden yapılıyo mutlaka şimdiki fordlar veya hundaı ler bu kadar dandik değil ama bu araçlar yeni yeni yayılmaya başladı bunlar ileride ne kadar randumanlı olur. örn: bugun taksi yapılan bir focus on yıl şahin gibi kullnılabilmi sizce takside??

Kurban Bayramında Era taksiye bindim 130000'deydi. Araç yeni olduğu kesin. O araç gider 5 sene ama 10 sene zor.

beş sene sonra falan ticariden çıkma era lar focus lar bayağa çok olacak şimdi millet şahin alırken korkuyo çıkmamı diye o zaman fordlar era larda da aynı muhabbet olacakçoğuda öyle alır sarı sarı biner fiyatlarda uygun olur......

• quote:

quote:

quote:

beş sene sonra falan ticariden çıkma era lar focus lar bayağa çok olacak şimdi millet şahin alırken korkuyo çıkmamı diye o zaman fordlar era larda da aynı muhabbet olacakçoğuda öyle alır sarı sarı biner fiyatlarda uygun olur......

Taksiden çıkma Megane'lar var şu anda.

http://www.sahibinden.com/temiz_bakimli_bir_dizel_meganeWQQaXQQ5391861WQQpXQQdisplayitem

• ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaman26 -- 12 Ekim 2008; 17:04:08 >
  • Megan Sedan
    Fiat Linea
    Accent Era
    Toyota Corolla vs...

Müşteri olarak bu araçları tercih ederim. Ama taksiciler ne düşünür.......
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Taksiden çıkma Megane'lar var şu anda.

http://www.sahibinden.com/temiz_bakimli_bir_dizel_meganeWQQaXQQ5391861WQQpXQQdisplayitem

hoca megane'in maşallahı var,, 2006 model ama 290.000km 'yi devirmiş..

• en iyisi corolladır.ön takımını kolay kolay bozmaz.arıza cıkarmaz.yakıtı cok ekonomiktir.istanbul trafiğinde heleki sıkışık trafikte sürücüsünü hiç yormaz.sıcak havalarda kliması adam gibi sogatan nadir arabalardan biridir.anlayacagınız toyotadan baska hiç bir araba taksiye kolay kolay dayanamaz bence.hyundai alırsan yakıtı cok.albea alırsan pompayı (mazot) yolda eline alırsın bir gün.kütük gibi araba. ya arkadaslar.fiyat olarak en uygunu tabii ki corolla.bide lpg takyır tamam.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.