Şimdi Ara

Ticari Taksi İçin En İdeal Araç Nedir(Yeni araçlar) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
316
Cevap
0
Favori
108.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben güzel Gebze'mde belki fabrikasının da burada olmasından kaynaklı olabilecek Honda Civic Sedan taksi gördüm.Ölsem de gam yemem.Gerçi daha önce forumda da görenler olmuştu ama canlı olarak görmek ilginç geldi.Bir de modifiyeliydi spoiler,angel,xenon
  • Ankara'da ben neler neler gördüm.

407
    Laguna
    Passat TDI
    Jetta TDI(Yeni kasa ve TDI yazısındaki DI kırmızı muhtemelen 2000CC)
    Bir önceki kasa Civic
    Mercedes C serisi (Eski kasalardan)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 12 Ekim 2008; 17:27:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

Ankara'da ben neler neler gördüm.

407
    Laguna
    Passat TDI
    Jetta TDI(Yeni kasa ve TDI yazısındaki DI kırmızı muhtemelen 2000CC)
    Bir önceki kasa Civic
    Mercedes C serisi (Eski kasalardan)

Ankaralı taksicileri saygı ile selamlıyorum
    Valla ağızlarının tadını iyi biliyorlar

• Ama çoğu Megane II, Focus I, II, II makyajlı(sıfır Focus'u sokmuş taksiye akıllı. Bi de para yok iş yok derler.)Era, Albea,
  • taksici bi abiden duyduklarımı söylüyorum: taksi dediğin dizel olmaz lpg li olur dediği mantıklı cunku dize araba zaten pahalı bide bakımı benzinliye göre aynı sekilde masraflı ama sunu göz önünde tutmak gerelir taksi duragının mevkisi mesele ben havalimanında çalışıorum bu gibi havalimanı terminal vs yerlerde kango doblo tipi araclar bunlardan da hangisi derseniz kango derim cunku en az yakan araba sonucta yapılan iş ticaret en az maliyetle en cok kara bakacaksınız hasanpaşada teyzemin oğlu lpg montajında çalışıor astra ve corolla nın taksiye en ii şekilde gidecegini söylüyor bencede haklı gibi ikiside dayanıklı araclar birde lpg taktınmı guzel olacagı dusuncesindeyim farklı fikirler olabilir saygı duyarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: dvt1984

taksici bi abiden duyduklarımı söylüyorum: taksi dediğin dizel olmaz lpg li olur dediği mantıklı cunku dize araba zaten pahalı bide bakımı benzinliye göre aynı sekilde masraflı ama sunu göz önünde tutmak gerelir taksi duragının mevkisi mesele ben havalimanında çalışıorum bu gibi havalimanı terminal vs yerlerde kango doblo tipi araclar bunlardan da hangisi derseniz kango derim cunku en az yakan araba sonucta yapılan iş ticaret en az maliyetle en cok kara bakacaksınız hasanpaşada teyzemin oğlu lpg montajında çalışıor astra ve corolla nın taksiye en ii şekilde gidecegini söylüyor bencede haklı gibi ikiside dayanıklı araclar birde lpg taktınmı guzel olacagı dusuncesindeyim farklı fikirler olabilir saygı duyarım

Abimiz galiba hala Şahin kullanıyor. 1 depo mazotla yapacağı yolu LPG'de 3 depoda yapar ancak. O da aynı paraya gelir ortalama.

• valla o bahsettiğim arac lpli megane 2 idi taksici gayet de memnun gözüküodu bilmiorum artık
  • bence de toyota corolla dır istanbul da en çok gördüğüm den söylüyorm bi bildikleri var herhalde taksici abilerimizin
  • takside en çok giden araçlar
    1.clio (takside bu araba hakkında hiç iyi şeyler duymadım)
    2.albea (gerçi taksiciler al bela diyor )
    3.era accent (genelikle memnunlar)
    4.megane (normal taksiye yetiyor)
    5 corolla (taksi için iyi bir araç)
    6.elantra, civic, focus vs
  • Forever Fiat DOBLO 1.3 Multijet hem yakıt açısından ekonomik hemde bagaj ve iç hacim açısından geniş
  • hyundaı albea filann berbat hyundaı accent ler bi nebze idare ediyor araba alcak ama idare ediyor direksiyonlarında sorunlar çok çıkıyor ve benzin pompalarında sorun çıkıyor eralar ise resmen kagıttan arac!!
    en güzeli 2009 a girecegiz ancak 2004 corolla lpg li ama tabi az km yapmıs 2.el bulunursa komfor süper saglam araba ve uzun süre tamir görmüyor tabi bu tamir meselesi birazda şöförün kullanımına baglı gecende yeni kasa corollaya bindim taksi yapmıs adam süper bi araba bütcesi olana yeni kasa derim
  • Avrupa yakası albea'yı clio symbol'ü tercih ediyor ama kadıköy rıhtım taksileri çoğunlukla corolla. çok da güzel bir araç.

Akşam gelirken bi era'ya bindim. arabanın motor sesini duyamadım camlar kapalıydı, dışardaki arabaların sesi çok fazla geliyordu ama motorun sesi çıkmıyordu. heralde taksici abim biraz psikopattı, motor benzinli olmasına rağmen izole ettirmişti. bir de fren balataları mı bitikti yoksa frene son ana basmaktan hoşlanan bi manyak mıydı bilmiyorum ama roller coaster hesabı koptuk
  • Era
  • Ben kullanacaksam kesinlikle dizel otomatik alırdım, ama şoföre falan verilecekse Dacia Logan dci yeterli :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: joushkun

Avrupa yakası albea'yı clio symbol'ü tercih ediyor ama kadıköy rıhtım taksileri çoğunlukla corolla. çok da güzel bir araç.

Akşam gelirken bi era'ya bindim. arabanın motor sesini duyamadım camlar kapalıydı, dışardaki arabaların sesi çok fazla geliyordu ama motorun sesi çıkmıyordu. heralde taksici abim biraz psikopattı, motor benzinli olmasına rağmen izole ettirmişti. bir de fren balataları mı bitikti yoksa frene son ana basmaktan hoşlanan bi manyak mıydı bilmiyorum ama roller coaster hesabı koptuk

Dizelden sonra benzinli öyle olur tabi

Aslında B sınıfı olmadıkça her araç müşteri açısından uygundur bence
    Yani ben şahsen Corolla,Megane II'ye falan binmeyi tercih ediyorum

• Şahin'ler bu memleketin yıllarca yükünü çekti taksi olarak. Ara sıra tek tük görürüm taksi olarak. Çoğu değişti. Albea, Symbol, Admire, Era, Corolla, Megane, Jetta. Evet, az da olsa Jetta taksi de var, hatta E200 Mercedes'de var bir kaç tane. Ama ben taksi olarak Corolla ve Megane'yi isterdim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ozdamar

taksiciyi düşünürsek bilemem ama yolcu olarak düşünmek gerekirse rahat olanını ferah klimalı olanı seçerdim hızlı ve emnıyetlı olanı secerdım.

Hele bagaja konulacak bavullar bagajdaki lpg tüpü nedeni ile kucağınızda kalacaksa.

Benim Favorim LTI , Crown Victoria ile de idare edebilirim ..Afrika , özellikle Kuzey Afrika station Peugoet 406 hayranı idi .

Memlekete dönersek Toyota Corolla diyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oldsalt -- 18 Aralık 2008; 9:58:32 >
  • hyundaı accent admira 1.6 tartarini sıralı lpg li olucak.
  • valla konuyu okudum şaştım. millet uçmuş.....kimi mercedes dio kimi bmw....
    gerçekçi olalım.21 yıldır ankarada taksi işletiyoruz. belli bir yaştan sonra babam çıkamamaya başladı ve araba direk şöförlerde.89 şahini 2000 de 97 ile değiştirdik ve yıllarca o arabayo mahvetti şoförlerimiz.ve durakta arabalar değşmeye başladı ve telefonla yeni araba isteyenler çıktı.bizde mecbur değiştirmek zorundayız ve düşünüldüğü gibi para da basmıyoruz.plaka satsak evet iyi para ama günde 60 milyonla da ev geçindirip çocuk okutup bide araba sıfırlamak da kolay değil kabul edilmeli ama müşteri bunu düşünmez ne yapacaksın.

araba konusuna gelince biliyormusunuz bilmiyorum 5 yaş sınırı var. ve millet dizel diyo da ben bizzat fiat bayisiyle görüştüm dizel daha çabuk arıza verir ve ileri kilometrelerde dizelin masrafı daha fazla olur dendi.ve başka bir konu da araba ne olursa olsun albenili bir araba müşterinin dikkatini çeker ve daha çok müşteri çeker bu da bir gerçek.ama millet logan dci yada clio megan dci dio.renonun dizeli için şaşmaz esnafı yanından geçme şöföre verecen 6 aya anasını belleyecek arabanın sonra burdan çıkamazsın diyo bilmiyorum.duraktakilere gelince onlar da toyota diyo başka bişey demiyo hatta 1.4(benzinli) ü de değil 1.6(benzinli) al diyolar.hatta bir abi 1.3 m.jet albeasını sattı gidip 15 e kazalı toyota aldı 20.500 e maledip onu taktı. bilmiyorum sıfır albea yada loganın en boşları yada 2006 logan albea benzinli arasında kaldım ....kızılay hep era dolu gerçi ama onlar da pahalı yaww

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.