Şimdi Ara

Ticari Taksi İçin En İdeal Araç Nedir(Yeni araçlar) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
316
Cevap
0
Favori
108.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Duraktaki abilerin Toyota diyo da niye kendileri ya da tüm taksiciler Toyota kullanmıyolar da Era kullanıyolar. Gerçekçi olmak lazım. Sende taksicisin. Şaşmaz esnafına kaldıysan ohooo onlara göre Honda'dan Toyota'dan başkası yalan. Logan yerine Era almak daha akıllıca tabi.

Mercedes BMW diyenler yurt dışına bakarak diyo. Sen istemez misinaltında Mercedes'i. Çok kazanasın vergi derdin olmasın, parça sıkıntısına düşme.
  • taksici olsam albea lpgli kullanırım. dizel daha az yaksa da bu araçların yaptığı km göz önüne alınırsa turbo diizel daha çabuk motor isteyecektir ve daha masraflı olacaktır. benzinlinin buji elektrik aksam dışında pek bir derdi yok. LPG'de de simit depo çıktı bagaj derdi de yok. her daim albea'larda taksi kampanyası görürüm, bu yuzden era'dan avantajlı alacaksam albea alırdım. aynı fiyatsa era alırdım.
  • Konuştuğum taksiciler ön takımın zayıf olduğunu fakat uzun süre kullanılabılınıcek bır arac oldugunu soyluyor.. ve nedense her taksiye bindiğimdede sorarım nasıl memnunmusun dıye.. Hepsi bana şu cevabı verir
    ''Ticari için güzel''... Hyundai era

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 4 Temmuz 2009; 11:22:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alper145

Konuştuğum taksiciler ön takımın zayıf olduğunu fakat uzun süre kullanılabılınıcek bır arac oldugunu soyluyor.. ve nedense her taksiye bindiğimdede sorarım nasıl memnunmusun dıye.. Hepsi bana şu cevabı verir
    ''Ticari için güzel''...

İyi de hangi araba için derler onu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

quote:

Konuştuğum taksiciler ön takımın zayıf olduğunu fakat uzun süre kullanılabılınıcek bır arac oldugunu soyluyor.. ve nedense her taksiye bindiğimdede sorarım nasıl memnunmusun dıye.. Hepsi bana şu cevabı verir
    ''Ticari için güzel''...

Cidden hangi arabaymış o

• megane 2 sedan 1.5 80 hp derim çünkü :
    --iç mekanı geniş
    --yeterli bagaj
    --dizeller içinde sorunsuz bir motor
    --karizmatik dış görünüş
    --reno ....
  • Niye 80 dediniz. En az 100 lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 4 Temmuz 2009; 0:46:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ac Schnitzer.

quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

quote:

''Ticari için güzel''...

Cidden hangi arabaymış o

Bu soru cevapsız kalmaz simdi

• quote:

''Ticari için güzel''...

hangi araçmış o ?
  • sabah çıkıp bi galerileri dolaşalım bakalım ne bulabilecez...
  • 80 hp megane neye göre yetmez?
    tutup ralli yapacak halleri yok
    (tabiki 100 hatta megane 3 105 hp olsa daha güzel olur ama )
  • Dizel tavsiye etmiyorum. Turbo hassas bir parça ve Taksiler gibi 1 senede 10 yaşındaki otomobilin km'sini yapıyorsan LPG vazgeçilmez olmalı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: onder46

80 hp megane neye göre yetmez?
    tutup ralli yapacak halleri yok
    (tabiki 100 hatta megane 3 105 hp olsa daha güzel olur ama )

5 kişi o arabaya binin bakalım ne olacak. Bi de bagaj falan atıldığında işkenceye gel.
  • Ahahah çok pardon arkadaşlar yahu yazmış olmam lazım Hyundai accent era..
  • Babamın çalıştığı durakdaki taksiler

6 Hyundai Era
    4 Fiat Albea
    4 Ford Focus
    3 Tofaş Şahin
    1 Volkswagen Jetta
    1 Skoda Fabia
    1 Ford Mondeo
    1 Renault Megane
    1 Renault Europa

Bence en uygun Hyundai Accent Era.
  • bence taksile ya sw olmalı ...
    ya da doblo,connect tipi olmalı...
  • quote:

Orjinalden alıntı: GöKHaN_TR

Babamın çalıştığı durakdaki taksiler

6 Hyundai Era
    4 Fiat Albea
    4 Ford Focus
    3 Tofaş Şahin
    1 Volkswagen Jetta
    1 Skoda Fabia
    1 Ford Mondeo
    1 Renault Megane
    1 Renault Europa

Bence en uygun Hyundai Accent Era.

Adamlara bak ya. Kimse alınmasın ama para yok falan diyorlar ama adamlar Cetta'yı Mondeo'yu Passat'ı, Laguna'yı taksiye sokuyolar. E nasıl para yok arkadaş o zaman.
  • megane 2 80 hp tabi ki bir canavar değil ancak albea şahin doblo europa bu arabadan çok mu güçlü...5 kişi binsin yine bi standardı sağlayabilecek bir araç çünkü alt devirlerden itibaren belli bir torqu da sağlıyor(megane'a sahip biri değilim bu arada yanlış anlaşılmasın)
  • bu günlerde yeni corollalar görüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: onder46

megane 2 80 hp tabi ki bir canavar değil ancak albea şahin doblo europa bu arabadan çok mu güçlü...5 kişi binsin yine bi standardı sağlayabilecek bir araç çünkü alt devirlerden itibaren belli bir torqu da sağlıyor(megane'a sahip biri değilim bu arada yanlış anlaşılmasın)

Tork denir ona.

Belli standardı sağlamak içinde yakıt harcamak demek. Yakıt harcamak demek cepten para çıkması demek. Bu da hiç bi taksicinin hoşuna gitmez.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.