Şimdi Ara

Ticari Taksi İçin En İdeal Araç Nedir(Yeni araçlar) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
316
Cevap
0
Favori
108.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

quote:

Orjinalden alıntı: GöKHaN_TR

Babamın çalıştığı durakdaki taksiler

6 Hyundai Era
    4 Fiat Albea
    4 Ford Focus
    3 Tofaş Şahin
    1 Volkswagen Jetta
    1 Skoda Fabia
    1 Ford Mondeo
    1 Renault Megane
    1 Renault Europa

Bence en uygun Hyundai Accent Era.

Adamlara bak ya. Kimse alınmasın ama para yok falan diyorlar ama adamlar Cetta'yı Mondeo'yu Passat'ı, Laguna'yı taksiye sokuyolar. E nasıl para yok arkadaş o zaman.

Hocam biz Hyundai Era yı kredi ile aldık 36 ayda ödedik.Volkswagen Jetta yı alan kişide 48 ay ödedi diye biliyorum.Krediyi ödeyecek kadar para kazanıyor.

• Bursa'da (Ataevler) yoğunluk olarak Dacia Logan var gibi. Bu akşam bindiğim 320.000 km'deydim.. Ama duraktan bazen Opel Vectra da geliyor.
  • quote:

quote:

quote:

6 Hyundai Era
    4 Fiat Albea
    4 Ford Focus
    3 Tofaş Şahin
    1 Volkswagen Jetta
    1 Skoda Fabia
    1 Ford Mondeo
    1 Renault Megane
    1 Renault Europa

Adamlara bak ya. Kimse alınmasın ama para yok falan diyorlar ama adamlar Cetta'yı Mondeo'yu Passat'ı, Laguna'yı taksiye sokuyolar. E nasıl para yok arkadaş o zaman.

Hocam biz Hyundai Era yı kredi ile aldık 36 ayda ödedik.Volkswagen Jetta yı alan kişide 48 ay ödedi diye biliyorum.Krediyi ödeyecek kadar para kazanıyor.

E o zaman taksicinin iş hayatı boyunca hiç para biriktiriyim gibi bi derdi olmayacak. Çünkü 5 sene de araba değiştirecek ya da en fazla 5 yaşında araba desen. Onun borcu bitecek kredisi bitecek yeni araba alacak. Yine borca girecek. Kısır döngü ancak sayısal çıkınca ya da plakayı satınca rahat eder.

• quote:

quote:

quote:

quote:

6 Hyundai Era
    4 Fiat Albea
    4 Ford Focus
    3 Tofaş Şahin
    1 Volkswagen Jetta
    1 Skoda Fabia
    1 Ford Mondeo
    1 Renault Megane
    1 Renault Europa

E o zaman taksicinin iş hayatı boyunca hiç para biriktiriyim gibi bi derdi olmayacak. Çünkü 5 sene de araba değiştirecek ya da en fazla 5 yaşında araba desen. Onun borcu bitecek kredisi bitecek yeni araba alacak. Yine borca girecek. Kısır döngü ancak sayısal çıkınca ya da plakayı satınca rahat eder.

Taxicilik Otobüscülük işleri böyle kredi çekerse 3 yılda ödeyecek 2 Yıl kar yapıcak...

• 2 yılda da ne kâr yapacak o da ayrı tabi. Evini mi geçindirecek arabanın masrafına mı para harcayacak. Ohoooo.
  • quote:

2 yılda da ne kâr yapacak o da ayrı tabi. Evini mi geçindirecek arabanın masrafına mı para harcayacak. Ohoooo.

İyi kötü bi şahinimiz vardı ticariden çıkma,kredi ağır geldi onu bile sattıkArabanın kredisi,bağ-kur,vergi,evin masrafları falan.Allah a şükür kredi geçen ay bittide biraz rahatladık.
  • Arada sırada aklıma girmiyo da değil hani bi ticari plakası bulsak falan diye. Ama onlara da milyon liralar isteniyo.
    Onun parasını çıkartabilecek misin, masrafları var, arabası var, vergisi vari kazası belasız cezası var diyorum. Sonradan aman diyim uzak dur.
  • quote:

valla para mara yok bi araba alacaz akla karayı seçiyoz en ucuzu olsun diye.......günde elimize geçen 50-60 en iyi ihtimal 65 ve bu paraya evi geçindir çocuk okut araba değiştir.....zor oluyo.....sizlerden ricam özel olarak kötü arabalara binin belliki durumu yok ki değiştiremiyo

• otobusculuk kokten zarar bugun bı travego t17 olmus 600 mılyar taksıcılık yıne ıyı bı dacıa alırsın 20 lıraya surrr
  • quote:

Orjinalden alıntı: jasberny

otobusculuk kokten zarar bugun bı travego t17 olmus 600 mılyar taksıcılık yıne ıyı bı dacıa alırsın 20 lıraya surrr

+ Taksi plaka parası
  • belek turizim mekvinde toplam 500 civarı doblo kullanılmakta şu an ki >>>hususi<<<< doblo fiyatlarını da göz önüne alırsak (35.000-41.000)bu arabanın tercih edilme nedeni ucuz parça kaliteli arıza çıkarmayan yapısı ekonomik dizelleri(1.3 ve 1.9 multijet ancak 1.9 un bandrolü 1.736 tl)geniş hacim servis kolaylıgı ve bu arabalar sürekli yeni modelleri ile degiştirilmekte yani talep devam ediyor şimdi 2010 model bekleniyor taksi demek doblo demek
  • quote:

Orijinalden alıntı: belekbeach

belek turizim mekvinde toplam 500 civarı doblo kullanılmakta şu an ki >>>hususi<<<< doblo fiyatlarını da göz önüne alırsak (35.000-41.000)bu arabanın tercih edilme nedeni ucuz parça kaliteli arıza çıkarmayan yapısı ekonomik dizelleri(1.3 ve 1.9 multijet ancak 1.9 un bandrolü 1.736 tl)geniş hacim servis kolaylıgı ve bu arabalar sürekli yeni modelleri ile degiştirilmekte yani talep devam ediyor şimdi 2010 model bekleniyor taksi demek doblo demek

Antalya'da küçükük g.t kadar araba işe yaramaz. Klima olacak illaki. Zaten ortalık yanıyor. Küçücük arabaya mı binmek istersin büyük arabaya mı?

• 1-Hyundai Accent Era
    2-Fiat Linea
    3-Toyota Corolla
  • ya keşke bizdede Londra'da olduğu gibi tek tip taksi olsa ve bu araçlar sadece taksicilere özel üretilse. Bence güzel olurdu.
  • 1-toyota corolla 2-fiat linea 3-symbol renault
  • clio symbol taksimizin motor bloğu çatladı, araba çöp oldu 3 senede...
  • taksicilerin favorisi accent era şu aralar

edit: konu hortmuş bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza_007 -- 21 Ocak 2011; 18:21:57 >
  • Accent era piyasayı götürdü. 4 senelik konunun cevabıda bu olsun.
  • ben hala 90 moldel toros kullanıyorum ve yakında ya focus 2 hacbek yada c max düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkam_uslukılıc

fiat albea 1.3 multijet veya dobloda olabilir geniş ve rahat aynı zamanda sağlam

aynılarını diyicektim..
    albea şiddetli tavsiyemdir.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.