Hail, Thank you for contacting the Knight Online Customer Support Team. We understand that the loss of items and experience can be very frustrating. Unfortunately, pursuant to our Terms of Service we are unable to provide item or experience restorations, since we are unable to verify these details. I sincerely apologize for any inconvenience this may have caused. To review our Terms of Service policy please visit:http://www.knightonlineworld.com/policies.php. We appreciate your patience and understanding in this matter. Should you require any further assistance then please feel free to submit another support ticket and we will be happy to assist you. Thank you again for contacting us. We hope you continue to enjoy your experience in Knight Online! Regards, Knight Online Customer Support www.knightonlineworld.com www.gamersfirst.com Click here to earn FREE G1 Credits!
bu ticket 1 di
buda 2 cisi
Hail, In order to help you secure your account and not give out your new password and secret answer to an un-authorized individual, please create a new account and submit a new support ticket. In the support ticket we will need the account ID and Full payment information regarding that account. We will also require the last 4 digits of ALL the credit cards, PayPal e-mail addresses, ClickandBuy 9 digit customer ID numbers and KESN numbers that were used for your previous purchases. Please include as many previous transactions as you can. If you can also tell us what you bought and when you bought it, that would be greatly appreciated as well. Failure to provide ALL the information will only delay the verification process. I apologize for any inconvenience this may cause. Please feel free to contact us if any more questions or concerns arise and thank you for playing Knight Online! Regards, GEP Sybil Knight Online Customer Support www.knightonlineworld.com www.gamersfirst.com *** Click here to earn FREE G1 Credits!
Her 2 sinide ayrı ayri tam olarak çevirip yazarsaniz çok memnun olurum arkadaslar, ingilizcem yetmemekte :(
Seslen, şövalyeyle internet üzerinde müşteri destek takımına temas kurmak için sana teşekkür ederim. Biz, maddelerin kaybının ve tecrübenin, çok boşa çıkaran olabildiğini anlarız. Maalesef, koşullarımıza uygun olarak bizim, bizim, bu ayrıntıları doğrulayamadığımızdan beri madde veya tecrübe onarımlarını sağlayamadığımız yardımcı. Ben içtenlikle, özür dilerim, herhangi bir rahatsızlık için bu, sebep olmuş olabilir. Lütfen bizim hizmet politikası koşullarımızı incelemek, ziyaret eder: Http: Www. Knightonlineworld. Com politikaları. Php. Biz, senin sabrını takdir ederiz, ve bu meselede anlamak. Sen, sonra lütfen hissin, başka bir destek biletini teslim etmeyi özgür bıraktığı herhangi bir daha fazla yardımı gerektirmeli miydin, ve biz, sana yardım etmek için mutlu olacağız. Yeniden bizle temas kurmak için sana teşekkür ederim. Biz, senin, şövalyede senin tecrübeni internet üzerinde beğenmeye devam ettiğini umarız! Saygılar, şövalye, internet üzerinde müşteri desteği wwwidir. Knightonlineworld. Com www. Gamersfirst. Com, özgür G1 kredilerini kazanmak için burada tıklar! 1 di budanın olduğu bu bileti, 2 cisi dolusu, senin hesabını emniyete almak için sana yardım etmek için, ve BM-yetki verilen bir bireye senin yeni parolan ve gizli cevabını vermez, lütfen yeni bir hesabı yaratmaz, ve yeni bir destek biletini teslim etmez. Destek biletinde biz, hesabın olduğunu kabul ediyor olan hesap idi ve dolu ödeme bilgisine ihtiyaç duyacağız. Biz hem de, senin önceki alışverişlerin için kullanılan bütün kredi kartları, PayPal e-posta adresleri, ClickandBuy-9 basamak müşteri id sayıları ve KESN sayılarının son 4 basamağını gerektireceğiz. Lütfen senin, yapabildiğin gibi o kadar çok önceki işi kapsa. Eğer sen hem de, bize senin, neye satın aldığın ve senin, ona satın aldığın zamanı söyleyebilirsen, o da, çokça takdir edilen olacaktı. Bütün bilgiyi sağlaması için başarısızlık sadece, doğrulama sürecini erteleyecek. Ben, özür dilerim, herhangi bir rahatsızlık için bu, sebep olabilir. Lütfen his, bizle temas kurmayı özgür bırakır, eğer daha çok soru veya meseleler, ortaya çıkarsa, ve şövalyeyi internet üzerinde oynamak için sana teşekkür ederse! Saygılar, GEP Sybil şövalyesi, internet üzerinde müşteri desteği wwwidir. Knightonlineworld. Com www. Gamersfirst. Özgür G1 kredilerini kazanmak için burada com *** tıkla!
not:metinçevirici
asluında bu akdari kafide mutercim tercüman gibi ingilizcesi ileri düzeyde olan bir kullanıcı arkadasımiz bire bir çeviri yapmasi mumkunmü ? hemen çevirden bende cevırtımde abuk sabukk oluyor çok :)
Halen yardımalrınizi bekliyorum arkadaşlar
1.
Bu şövalye Müşteri Destek Ekibi ile temas kurduğunuz için teşekkür ederiz. Bu öğeler ve deneyim kaybı çok korkutucu olabileceğini anlıyoruz. Çünkü bu ayrıntıları doğrulayamıyoruz Maalesef Hizmet Şartlarımızı biz restorasyon öğeyi veya deneyim bulunamıyoruz, uyarınca. Ben samimi bu yol açmış olabileceği her türlü rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. Lütfen ziyaret edin:http://www.knightonlineworld.com/policies.php Servis politikasının Şartlar incelemek için. Ve sabır için teşekkür ederiz anlayış bu konuda. Daha sonra daha fazla yardıma ihtiyacınız, lütfen başka bir destek bileti göndermekten çekinmeyin, size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Bizimle bağlantı kurduğunuz için teşekkür ederiz. Sizi Knight Online deneyiminizi takip etmeye devam edin umutlu olun. Saygılar, Knight Online Müşteri Destek www.knightonlineworld.com www.gamersfirst.com Tıklayınız ÜCRETSİZDİR G1 Kredi kazanmak için
2. Size ve hesabınızı güvenli Yeni şifrenizi ve un gizli cevap yaymak yardım için ayrı, yeni bir hesap oluşturmak ve yeni bir destek bileti gönderin lütfen yetkili. Biz hesap numarası ve Tam ödeme bilgileri hesabınızla ilgili gerekir destek bileti olarak. Ayrıca, kredi kartı, PayPal e-posta adresleri, ClickandBuy 9 haneli müşteri bir önceki alımları için kullanılan numara ve KESN numaraları numarası TÜM en son 4 basamaklı gerektirecektir. Lütfen mümkün olduğunca çok sayıda önceki işlemler için ekleyin. Eğer aynı zamanda ve satın zaman, bu çok da büyük mutluluk duyacağız aldım bize bildirebilirsiniz. Arıza TÜM sadece doğrulama işlemi gecikme olacak bilgiler sağlamak. Bunun neden olabileceği rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. Lütfen eğer başka sorunuz veya endişeniz kaynaklanan ve Knight Online oynamak için teşekkür bize ücretsizdir. Saygılar