Şimdi Ara

Tictoc 50 TL hediye kuponu- N11 Kampanyası (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16.302
Cevap
93
Favori
208.543
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Banda geldi az önce tam 11 kişiyi davet ettim mail attım telefon numarasi istediler daha 10 kisi olmamis dediler ama az once ceki yukledile4

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olmadi diye mail geldi bugun de kod geldi ;)

• bana gelmedi hiç sevmiyorum şu tictocu verse de sevmeyecektim :)
  • nereye mail atıyoruz
  • banada geldi teşiekkürler tictoc
  • Arkadaşlar kod gelenler diğer hangi kod kampanya çek ile birlesiyor deneyip soyleyebilirmi ben aktif etmedim eğer yeni üyelik bkm vs. Kampanya ceklerle birlesiyorsa eski hesaba bosuna yuklemeyeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: baba1993

banada geldi teşiekkürler tictoc

nereye mail attınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: retrocr

quote:

Orijinalden alıntı: baba1993

banada geldi teşiekkürler tictoc

nereye mail attınız

yardim@tictoc.net
    buraya attım hocam
  • birde arkadaşlar yeni hesapmı açayım yoksa eski 10 tllik hediye çeki kullandıgım hesapla alışveriş yapsam sıkıntı çıkar mı ?
  • baba1993 kullanıcısına yanıt
    yeni hesap aç. n11 hesabında sıkıntı olmaz
  • Kod geldi. Haber veren arkadaşa tesekkurler.

• Kod gelmeyen arkadaşlar mail atın tictoca. Israr edin sonuçta müşteri arıyorlar mutlaka yardımcı olurlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: etomon

Kod gelmeyen arkadaşlar mail atın tictoca. Israr edin sonuçta müşteri arıyorlar mutlaka yardımcı olurlar

hocam siz 10 kisi davet edip kayit ettinizmi ?

• Arkadaşlar kayıt etmem gereken son 1 kişi kaldı . Yardımcı olmak isteyen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nkA

Arkadaşlar kayıt etmem gereken son 1 kişi kaldı . Yardımcı olmak isteyen var mı?

kayıt ettiremezseniz bile genede mail atın hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guhong01

arkadaşlar gelen IP takviyesi kodlarını kullanmayacak olanlar kodların ss sini pm den bana gönderirlerse çok sevinirim

kardeş kod dılenme ortalıklarda. sen de yenı üye yap sana da gelsin ıp numarası. oyle özelden terbiyesizlik yapmakla olmuyor bu ışler. git başka kapıya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilefli0877 -- 24 Nisan 2015; 13:39:34 >
  • Arkadaşlar dığer telefonuma da 50 tl geldı. haber veren arkadaşa teşekkurler. toplamda 100 tl. supermarketimde harcadım bile. bu arada ıphone ıle 2 üye kaydettırene geliyor bılgınız olun. bu arada davetlerı sms ıle gonderın. ben ılk gun whatsup ıle yapmıştım gelmemişti
  • Hayır davet etmedim daha doğrusu nasıl davet ediliyor onu bilmiyorum :) arkadaş listemdede 6 kişi var. Mail attım ondan sonra geldi kod
  • Mail yolladım bakalım bekliyorum, arkadaşlar kod maille mi geldi yoksa tictoc üzerinden mesajla mı geldi size?
  • 10 kişi ekleyip çek gelmeyince sildim hesabı işe bak :(

davet edip normal kazananlar hiç yüklememiş kişileri mi kayıt ettirdiler davet ile?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.