Şimdi Ara

Tictoc 50 TL hediye kuponu- N11 Kampanyası (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.302
Cevap
93
Favori
208.543
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler ne şikayeti ya. adam gibi sms ile üye yapın. kapın puanı bugün tam 13.00 de bana geldi kupon. 2 arkadaşıma daha geldi kupon. 50 tl kuponum geldi n11 e tanımlattım. ne alsam diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: baba1993

quote:

Orijinalden alıntı: hakancan44

benim eklediğim 10 kişi tictocun ne olduğunu bile bilmiyordu ,herkese kopyala yapıştır aynı cevap veriliyor.şikayet var neyseki

boşuna uğraşmayın hocam verimiyorlar kodları
    aldım diyenlerde bir ss atsada görsek

kardeş ben aldım kuponu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: barbar52

ben 2. 50 için çalışmalara başladım hanımın numarayla şu an 2 oldu :)

almayanlar alsın ayıp yahu :)
  • Hocam doğrudur. Ekran görüntüsünü paylaşırsanız boşuna uğraşıp uğraşmadığımızı daha iyi anlarız.
    10 tane yeni üyelik için mesaj yollamıştı sistem bana da. Ama kod gelmedi. Kaç kez mail atıp facebook sayfasına yazdım.
    Diyorlar ki 10 kişi üyelik olmamış o yüzden. Oysa daha önce kayıtlı olan üye için zaten sistem mesaj yollamıyor.
    Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Kod felan geldiği yok, tictoc çalışanları firmanın kurumsal imajını korumak adına yanlı ve taraflı yorumlarla muhtemel şikayetlerin önüne geçmek istiyorlar, tictocun imajı şu an yerlerde, bence artık ne yapsalar nafile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk defa tictoc açacak 9 kişi aranıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuklarotesi

quote:

Orijinalden alıntı: barbar52

ben 2. 50 için çalışmalara başladım hanımın numarayla şu an 2 oldu :)

almayanlar alsın ayıp yahu :)

gösterde bizde görelim
  • Ss paylaş da görelim, bu.kadar insan almamiş sen aldın öyle mi..

• Kod aldım diyenler nedense birbirini alıntılamış, 40 yıllık arkadaş gibi samimi sözler. Uzun lafın kısası resim koysunlar.

• Millet acayip ya şikayetvarda firmanın ismi dahi yok şikayet edelim deniyor..geçen hafta 10 liralık kodları toplarken övülürken şimdi yerin dibine sokuluyor.tuhafız vesselam.

• Şikayetvar a tictoc (SK Planet) olarak açtım. Kabul edilince adı olacak orada artık.
    Koşulları yerine getirdim. Durumu incelemeden, detaylı cevap vermek yerine kopyala yapıştır yapanlara müsamaha gösteremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkuren

Millet acayip ya şikayetvarda firmanın ismi dahi yok şikayet edelim deniyor..geçen hafta 10 liralık kodları toplarken övülürken şimdi yerin dibine sokuluyor.tuhafız vesselam.

50 lik çek çok yordu bizi ondandır. yoksa tictocun bonkerliğine lafımız yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: farfar63

Ss paylaş da görelim, bu.kadar insan almamiş sen aldın öyle mi..

Resim ekle diyenlere kapak olsun. kardeş sana da kapak olur umarım

• quote:

Orijinalden alıntı: hukukadami

Kod aldım diyenler nedense birbirini alıntılamış, 40 yıllık arkadaş gibi samimi sözler. Uzun lafın kısası resim koysunlar.

buyur kardeş sana da gelsin
  • iyi günlerde kullanın. Tictoc'a mesaj attıktan sonra mı geldi yoksa direk 12 de tictocman mesajı olarak mı gönderildi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reco. -- 23 Nisan 2015; 16:34:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reco.

iyi günlerde kullanın. Tictoc'a mesaj attıktan sonra mı geldi yoksa direk 12 de tictocman mesajı olarak mı gönderildi?

saat 13 de dırek tıctoc mesajı geldı
  • quote:

Ss paylaş da görelim, bu.kadar insan almamiş sen aldın öyle mi..

al kardeş sana bir kapak daha. yeter mı başka resim istiyor musun?
  • Kapak ne demek kardeş, usulünce ss ekle dedik. Hayrını gör...
  • quote:

Kapak ne demek kardeş, usulünce ss ekle dedik. Hayrını gör...

"Ss paylaş da görelim, bu.kadar insan almamiş sen aldın öyle mi.."

kardeş mesajın bu. hesap sorar gibi yazmışsın bu mu usulunce ss paylaş demek. resim koy da görelim dıyorsun. ben de mesajına yakışanı yaptım. neden yalancı muamelesi yapıyorsun ınsana. boyle olunca da zoruna gidiyor. yapcak bışey yok
  • 40 yıllık değil ama uzun süredir arkadaşım.bizim işimiz gücümüz yokta milletimi kandıracağız.aldık kodları arkadaşlar deneyin 50 tl az para değil süpermarketimden ramazan alışverişi yaptım 50 liralık kargoda bedava oldu çay şeker ne varsa aldım :)resim isteyen arkadaşa da aşağıya bakmasını öneririm
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.