Şimdi Ara

Tictoc 50 TL hediye kuponu- N11 Kampanyası (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16.302
Cevap
93
Favori
208.542
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gelen n11 indirim kodu mesajinin ekran görüntüsünü uygun bir şekilde paylasacabilecek olan var mi arkadaslar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Indirim kodu lol uzerinden mi tictocun Kendi hesabindan mi geliyor

• müşteri hizmetlerinden bugün yanıt alan varmı?
  • Merhaba,

Davet ettiğiniz arkadaşlarınızın daha önce Tictoc’a kayıtlı kullanıcı olmaması gerekiyor. Bu nedenle 10 kullanıcıyı tamamlamamışsınız.

Bilgilerinize sunarım, İyi çalışmalar.

diye cevap göndermişler
  • pypy1 P kullanıcısına yanıt
    Bana da ayni mesaji gonderdiler ben de kaydettirdiklerim neticesinde bana senin sayende tictoclu oldu şeklinde gelen mesajların ekran goruntulerini gonderdim. Bakalım simdi ne diyecekler.

• Herkese aynı mesaj, kopyala yapıştır, yapacakları kampanya bu kadar olur, eşe dosta 1-2 kod gönderdiler, oldu bitti, biz de yedik.

• arkadaslar sikayetvara yazalim,biz bu sekilde daha once tarti konusunda morhipodan sonuc aldik,herkes yazarsa sonuc aliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

arkadaslar sikayetvara yazalim,biz bu sekilde daha once tarti konusunda morhipodan sonuc aldik,herkes yazarsa sonuc aliriz.

Az önce şikayetvara yazdım, herkes okusun bunların neler yaptığını, işleri kalmadı sanırım şimdi insanlarla dalga geçiyorlar, eşe, dosta veya çalışana gönder sonra ben kampanyanın şartlarını yerine getirdim diye hava at.

• quote:

Orijinalden alıntı: hukukadami

quote:

Orijinalden alıntı: coupe96

arkadaslar sikayetvara yazalim,biz bu sekilde daha once tarti konusunda morhipodan sonuc aldik,herkes yazarsa sonuc aliriz.

Az önce şikayetvara yazdım, herkes okusun bunların neler yaptığını, işleri kalmadı sanırım şimdi insanlarla dalga geçiyorlar, eşe, dosta veya çalışana gönder sonra ben kampanyanın şartlarını yerine getirdim diye hava at.

Bende yazdım şimdi.

• Ben de yazdım

• Banada aynı cevap yıllanmış bende müsait bir zamanda şikayet edeceğim.

• bende yazdım şikayetvara
  • bunların face sayfası nedir?
    aratıyorum çıkmıyo...
  • bi konu vardı göremedim onu kod kazanmayla alakalı.

elimde 5 tane tictocsuz akıllı telefon var (ailede toplam 5-6 tane suan hazır) ne yapmam gerekiyor tam olarak?
    davetlesebiliriz
  • benim eklediğim 10 kişi tictocun ne olduğunu bile bilmiyordu ,herkese kopyala yapıştır aynı cevap veriliyor.şikayet var neyseki
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakancan44

benim eklediğim 10 kişi tictocun ne olduğunu bile bilmiyordu ,herkese kopyala yapıştır aynı cevap veriliyor.şikayet var neyseki

boşuna uğraşmayın hocam verimiyorlar kodları
    aldım diyenlerde bir ss atsada görsek
  • Şikâyet yazmak için sikayetvar.com'a girdim, baktım TİCTOC firma olarak Şikayetvar'da yer almıyor. Millet hangi firmayı şikâyet etmiş diye arattım, hep N11 şikâyet edilmiş. Çekleri bize yollayacak olan N11 değil, TİCTOC. "10 arkadaşınızı davet etmemişsiniz" diye cevap postası yazan da TİCTOC. Yani ortada N11'le ilgili bir durum yok. Neden N11'i şikâyet ettiniz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilen Biri

Şikâyet yazmak için sikayetvar.com'a girdim, baktım TİCTOC firma olarak Şikayetvar'da yer almıyor. Millet hangi firmayı şikâyet etmiş diye arattım, hep N11 şikâyet edilmiş. Çekleri bize yollayacak olan N11 değil, TİCTOC. "10 arkadaşınızı davet etmemişsiniz" diye cevap postası yazan da TİCTOC. Yani ortada N11'le ilgili bir durum yok. Neden N11'i şikâyet ettiniz acaba?

N11 şikayetlere cevap veriyor, kampanya şartlarını kopyala yapıştır cevap yazıyorlar. N11 ile tictoc aynı şirketin zaten.

• whatsapp varken tictoc kendini parçalasın hiç birşey olmaz böyle yaptıkça iyicede kendinden sogutuyor milleti. ya kampanya yapmayın yapıyorsanızda elinize yüzünüze bulaştırmayın.
  • Ver işte vereceksen doğru düzgün şu kodu milleti davet et, onlar indirsin de bilmem ne bedava reklam yaptılar kod veriyoruz ayağına.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.